בבקשה עזרו לי !!!!!

helen35

New member
בבקשה עזרו לי !!!!!

אחי מתחתן בחודש הבא במזל טוב ואני ממש אבל ממש מיואשת
אני מחיפה וכמו שאומרים שברתי את הרגליים ולא מצאתי בגדים לחתונה. אגב, אני ואחי מארחים משום שאין לנו הורים , ככה שאני צריכה להתלבש ממש יפה. תאמינו לי שהייתי בכל החניות למידות גדולות הרגילות ולא מצאתי כלום אני במכנסיים במידה 44 ובחולצה 46 אולי 48. כך כך רוצה להתלבש יפה ולא מוצאת שום חליפה או שמלה יפה וצעירה בחניות הרגילות מצאתי רק בגדים מבוגרים מאד ואני רוצה להתלבש צעיר,מה עושים? אשמח לקבל כתובות של חניות לבגדי ערב באזור תל אביב אשמח גם לקבל המלצות על חניות לנעלים במידות 42, תאמיני לו בכל חיפה לא מצאתי חנות שמחזיקה מידה 42. ועוד שאלה אחרונה אני בדיאטת רצח רציתי לשאול אתן מאמינות שאפשר לרדת 6 קילו בשלוש שבועות? שתבינו אני השמנה היחידה במשפחה וכולן כל הזמן יורדות עלי שאני לא מוצאת בגדים בגלל שאני שמנה.מסתכל

ימית2

New member
בוקר טוב , בואי לתל אביב,

תקשיבי חמודה, גם אני חיפשתי בגד מיוחד שיתאים לי לבת המצווה של בתי ושלא יהיה גם חד פעמי לארוע ואחרי זה לארון.ותאמיני לי שאני חיפשתי . ישנה חנות מקסימה בשם "מתוקה" והיא נמצאת בתחילת נחלת בנימין איך שאת באה מכיוון שוק הכרמל על רחוב אלנבי. יש לה מבחר גדול של בגדים והיא גם תמליץ לך מה בדיוק מתאים לך. גם אני ראיתי אצלה משהו ועל זה עם שינויים קלים ומבד שנדלקתי עליו שם היא עכשיו תופרת לי חליפת מכנס. חוץ מזה שישנם ברחוב אלנבי המון חנויות עם שמלות ערב במידות שלך.אם את הולכת על שמלת ערב מפוארת. נעלים במידה 42 את יכולה למצוא מול אפולעפיה ביפו. יש שם מספר חנויות. מקווה שהצלחתי לעזור לך במשהו.

ויק1

New member
אני יכולה להמליץ לך על חנות

לבגדי ערב בר"ג שמחזיקים את המידות שלך. אני לא זוכרת את שם החנות - אבל יש גם בגדי ערב ואת בהחלט יכולה למצוא שם את מבוקשך למידתך
אם תרצי אני אראה את שם החנות במשך השבוע ואת המספר בבילאיק ואעדכן אותך.

להלה30

New member
ממליצה על קניון רננים

יש שם שדרת מעצבים גדולה עם בגדים לאירועים לכל הגילאים והטעמים. יש מעצבים יותר צעירים וזרוקים, יותר מבוגרים, יותר אלגנטיים. אמנם יקר אבל אח לא מתחתן כל יום, ובודאי אם את המארחת. ממליצה בחום!

ML

תאמיני לי תמצאי בגדים יפיפים ב- ML , לכל מטרה ובקניון סביונים צמוד אליהם יש אנטילופ עם נעלים שאת צריכה בברכת מזל טוב

ר V י ט ל

New member
חברה שלי מצאה בגדים יפים גם לאירוע

ב "דן קסידי" והיא לפחות מידה 44-46. חוץ מזה ממליצה לך לבקר גם בג'אמפ. תעשי קפיצה לגרנד קניון יש שם את 2 החנויות. בהצלחה!

DREAM111

New member
היי וכמובן המון ../images/Emo49.gif לרגל האירוע

לשאלת אז גם אני ממליצה בחום על מתוקה. כדאי להציץ אולי בצפון בסניפים של גאמפ שגם להם יש בגדים במידות גדולות ממידתך כך שאולי יש סיכוי לכך. סניפי גאמפ בחיפה ואיזור הצפון: חוצות המפרץ צומת וולקן 8422503-04 גרנד קניון 8120017-04 קניון הקריון קרית ביאליק 8757752-04 קניון לב חדרה חדרה 6210849-04 פאואר סנטר כרמיאל 9884340-04 קניון הצפון נהריה 9513327-04 יוחנן בן-זכאי 1 טבריה 6721311-04 בחיפה יש חנות שנקראת לה-קוקט שלהם גם יש בגדי ערב במידות גדולות מצרפת לך את הפרטים של החנות הרצל 29 חיפה 04-8641660. לחברת דיסקרט השנה יצאה קולקציה יפיפייה צעירה ולא יקרה מצרפת לך גם כתובות של חנויות שאפשר למצוא את הדגמים שלהם בצפון, חיפה אביזרי ישראל נביאים 12 04-8621252 חיפה אופנת מינימל גרנד קניון 04-8225949 חיפה אופנת לסלי מוד רח´ שמריהו לוין 10 04-8666308 חיפה הלבשה כרמית רח´ יפו 24 04-8670763 חיפה אופנת וורד רח´ נורדאו 3 04-8642283 חיפה סיפורי בדים רח´ חניתא 28 04-8228980 אלונה מירון שגם לה יש דברים חביבים כדאי להציץ כתובות בצפון ק.מוצקין: ביגוד - גושן 2. ק.ביאליק: דינמיקה - רח´ קרן היסוד 71. נהריה : בת-חן - רח´ לוחמי הגטאות 29. ועכשיו לגבי נעלים אז יש כמובן את החנויות ביפו באיזור השעון. יש את סי סרנו, יש את קאיה. בכל נעל סנטר יש גם נעלים (לצערי לא זוכרת את שם החברה) אבל הן גם במידות 42 מאוד נוחות ולא ממש יקרות. בהצלחה.

למעלה