בבקשה עזרה

רוזט

New member
בבקשה עזרה

לא טוב לי בבית שבו אני גרה מזה 20 שנה,שום דבר לא הולך לי בבית הזה ולא הלך, הכל משתבש, אין הצלחה, אין פרנסה, בבית הזה התגרשתי, בבית הזה ילדתי ילד עם פיגור,בבית הזה בני עמד להנשא ופתאום שבוע לפני החתונה החתונה התבטלה, מה עושים? עיזרו לי, אני לא ישנה בלילות, יש לי נדודי שינה ומצב רוח לא טוב בכלל

EvilFlame

New member
אפשר לעשות

טיהור דירה גירוש שדים או לעבור דירה או להביא איזה כוהן דת שיעשה ברכה.. זה נשמע ממש כמו ביש מזל.. אך זה לא חייב להיות דווקא קשור לבית עצמו אני מקווה שיגיעו לפה המומחים לטיהור וגירוש שדים ויתנו לך יותר פרטים.. אגב אפשר לבקש מכל רבי נורמאלי (שלא דורש כסף או יותר מידי כסף) לבצע גירוש שדים ולעשות ברכה..

CAT4

New member
ניתן לטהר את הבית

ולא צריך להיות מומכה למיסטיקה כדאי לערוך טיהור. טיהור הוא אחד הטכניות הבסיסיות ביותר הפשוטות ביותר הטכניקה שלי היא: לקנות מרווה ( גבעולים ) והדליק אותה כמו קטורת בבית לעבור בכל החדרים נגד כיוון השעון ( רצוי להשאיר פתח לאוויר בחדרים) עכיו מה שבאמת חשוב הוא. לעשות את הטקס הזה כאשר אתם רגועים ושלווים ויש לכם בראש מחשבות טובות ורגעות, כי עם תעשו את הטקס הזה מיתוך לחץ ומחשבות רעות אז שום דבר לא יעבוד. כי 90% מהטקס הזה הוא בכוונה שלו ולא בפעילות הפיזית שלו מקווה שעזרתי יום טוב

ToryMaster

New member
נמ

צריך לייבש את העלים, אחרת לא זכור לי שהם אשכרה נדלקים כמו שצריך.

CAT4

New member
אני קונה אותם כבר יבשים

לא ידעתי שאפשר לקנות אותם טריים

ToryMaster

New member
למה אתה קונה אותם בכלל

אתה חי באותה ארץ כמוני? הם גדלים בכל חור.

Diableror

New member
בדיוק

הם גדלים בחורים,לא בערים
Diableror

ForbiddenSoul

New member
פחות עבודה בליבש אותם

אני מעדיף שזה יגיע בשקית קטנה ומוכן לשימוש, וחוץ מזה זה זול - מאוד

Tatu4Taty

New member
נראה לי מנוכר.

חוסר קשר עם הטבע וההרגשה של הצמח כשהוא חי, נראה לי שזה הפסד רציני מאוד. בנוסף לזה, שקיות ניילון (בד"כ דברים מגיעים בניילון) אי אפשר למחזר :p

RainBird

New member
השאלה אם אתה יודע לזהות את הצמח. ולהבדיל בין מרווה רפואית למרווה משולשת שנראות דומה מאוד אבל יש להן יכולות ריפוי ומאגיה שונות. או אם ידעת לאסוף את הצמח שלא ליד מקור זיהום כמו כביש (למשל באמצע הטבע- מקום שלא תמיד מזדמן להגיע אליו)- ואם יש לך שליטה בכמות. חמש מאות גרם חומר פעיל במרווה מרושתת זה הרבה מרווה מרושתת שקטפת בטבע, ייבשת והפרדת בין החלקים, רק בשביל מתכון עצוב אחד. שלא לדבר על זה שיש אתיקה שלמה של קטיף ואיסוף, והמון צמחים מוגנים. כשאתה קונה בחנות אתה יודע על מה אתה משלם. ואם אתה קונה בתיפזורת בחנות תבלינים או רפואה מסורתית אתה יכול לרוב לחסוך את הניילון, ואתה יודע שזה גידול בייתי (בגינות) או מסחרי- (שדות) אז כן, זה לא בדיוק יקרב אותך רוחנית יותר לטבע, אבל זה יקל עליך לוגיסטית עם המתכונים. ארדן.

ToryMaster

New member
המ

אני מוצאת שדווקא נחמד לגשת לערוגה הקרובה לביתי, לקטוף מספר גבעולים, ולתלות הפוך לייבוש. זה גם יפה. אבל כל אחד והשיטה שלו, אני חושבת.

Tatu4Taty

New member
עדיף ללמוד איך לעשות את זה לבד

מאשר להסתמך על חנות שתעשה את זה בשבילך. אם זה נושא שאתה אוהב ומעוניין להבין אותו, ללמוד לבד איך לעשות את כל הדברים הללו זה דבר מתבקש.

RainBird

New member
נכון, ברור שעדיף. אבל לא תמיד זה קל או זמין. זה תלוי באדם ובצורך האישי.

CAT4

New member
שמתם הרבה ואני מוסיף כאן

אני לא קוטף מרווה רפאית כי אין לי בסייבה מה שכן יש לי רני קוטף או מקבל אני מקבל מרווה ריחנית והדס ועד כל מיני עלים בעלי רייחות מבית הכנסת שיש לי ליד הבית הם מגדלים אותם בארוגה גדולה ( ככה שאני גם מרוויך את הקדושה של הצ) אפשר לנסות ולהסיג את הצמחים שלכם שמה ומה שאי אפשר כדאי לקנות כי אם זה לא שלכם אחר אסור לכם "לקחת" או לגנוב כי "אין ברכה בגנבה "

ToryMaster

New member
המ

אני חושבת שאם אני גרה במושב קהילתי שממוקם בדיוק בטבור של המרכז של קיבינימאט, ובשולי המדרכות צומחים שיחי מרווה, אין סיבה שלא אקטוף. בכל מקרה, רוב הצמחים האלה נחמדים להפליא ולא דורשים הרבה טיפול, אפשר לגדל לבד.

למעלה