בבקשה עזרה!!!

בוזיקית

New member
בבקשה עזרה!!!

הייתי בבלוג של אלין של הים, ובטעות היה לה "טיק" (היא סובלת מתסמונת טוראט) והיא העיפה אותי בטעות. אתם יכולים לוודא שזו היתה טעות - היא חברה טובה שלי. ועכשיו אני לא מצליחה להתחבר - אני חסומה. ניסיתי גם בשמות אחרים אבל אני עדיין חסומה. בבקשה שמישהו יסיר את החסימה כי אני מכורה לאלין

חסימה

חסימה שמתבצעת ע"י בלוגיסיט היא למשך 10-15 דקות. ובמהלכה ניתן לצפות בשידור. בפעם הבאה (אני מאמין שזה כבר השתחרר) תאלצי פשוט לחכות..

בוזיקית

New member
../images/Emo26.gifבבקשה עזרה../images/Emo36.gif

שמישהו יבטל כבר את החסימה שאלין עשתה לי בטעות!!! לא היא אשמה וגם לא אני, ולא נותרה לי אפשרות להיכנס לבלוג שלה מלבד לשנות ניק!!! למה מגיע לי עונש??? הרי היא עשתה את זה בטעות בגלל שהיה לה טיק (תשאלו אותה בעצמה). עד מתי???

F00D Is G00D

New member
תראי זה עובד ככה:

החסימה ל 15 דקות. או עד שהחדר מתרוקן לגמרי (כולל המשדר) למשך 5 דקות. בזמן הזה שום חסימה כבר לא נשארת. אם את לא יכולה להכנס לבלוגים בכלל זה כבר משהוא אחר

בוזיקית

New member
אני יכולה להיכנס לכל בלוג בעולם פרט

לבלוג של אלין. עברו כבר יומיים ועדיין אני מקבלת הודעה "גישתך אל הבלוג של אלין של הים חסומה"! ברור לך שהיא סגרה מספר פעמים את השידור מאז, וגם אני כיביתי והדלקתי את המחשב לפחות פעמיים בהפרשים גדולים. אני כן מצליחה לראות ולשמוע את התמונה שלה אך לא להשתתף בצ`ט או לראות מי משתתף בו. אני כן יכולה להכנס בניק אחר, אבל למה מגיע לי עונש? זה סתם מעייף ומעצבן. נורא מבקשת שתבדקו מה ניתן לעשות. דיברתי גם עם ענת מנהלת הבלוגים וגם היא לא כל כך ידעה כיצד לעזור לי בינתיים...

בוזיקית

New member
../images/Emo41.gifתודה זה הסתדר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ותודה רבה לענת מתפוז ולפוליס36 שעזרו לי באדיבות נוגעת ללב!!! תבורכו אנשים טובים!!!

בוזיקית

New member
ענת זאת ענת אורגד מנהלת בלוג TV

המקסימה שפשוט עשתה הכל כדי לעזור, ופוליס 36 - כמובן שזהותה שמורה בסוד מטעמים מובנים. בכל אופן, תודה לאנשים המקסימים שנתנו ידם כדי לפתור את הבעיה. מה כל כך מצחיק לא הבנתי, אבל הצחוק יפה לבריאות אז תמשיכו לצחוק...

למעלה