בבקשה עזרה

בבקשה עזרה ../images/Emo101.gif

בזמן האחרון שאני נכנסת לבלוג TV קורה שאני נמצאת בחדר מסויים ,ולפתע אני לא יכולה להגיב על כלום,ולא ללחוץ על כלום...{כלומר אני נמצאת בבלוג ..אבל לא יכולה להגיב לדברי האנשים ..להעבור חדר וכדומה } אחרי זה אני מנסה לצאת מהבלוג ,אבל אני לא מצליחה ...כול השיטות לא עוזרים לי ...וזה גורם לי ללכת לכונן וללחוץ על כפתור הכיבוי. אני חייבת לציין שבעיה זאת התחילה מאז תפוז החליף את העיצוב ...ויש ווינדוס XP.

זה עוזר אבל....

הפיתרון הזה עוזר...אבל בכל זאת הוא גורם לי לצאת מהבלוג באמצע ...אך הייתי רוצה לדעת איזה סיבות יכולים לגרום לבלוג להתקע לי{כי זה מאוד מעצבן}, אולי חסר לי משהו במחשב {תוכנה וכדומה}?

k e r n e l

New member
פיתרון ! ../images/Emo88.gif

אם הוא פשוט "קופא" לך באמצע יכולה להיות בעיה של זיכרון או תוכנה ! נסי את הדברים הבאים ! אחד לשדרג Direct x במחשב (חבילת דרייברים של מייקרוסופט שמשפרת את ביצועי כרטיסי מסך ומולטימדיה) מכאן http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx במידה ולא עזר ה DIRECTX שדרגי דרייבר של כרטיס מסך ! לא ציינת איזה אבל אני אצרף לך לינקים ל 2 הכרטיסים הכי נפוצים בשוק ! בהצלחה והמשך גלישה נעימה !

תודה kernel

שדרגתי את DirectX9c בהמלצתך...אך בכל זאת המסך עדיין "קופא" לי. ואז ניסתי את שידרוג הדרייבר של כרטיס המסך {ומאחר שכרטיס המסך שלי הוא: msi Geforce FX5200 128 DDR}...אז נראה לי שהוא מתאים ללינק השלישי שנתת לי והוא כרטיסי[NVIDIA[GFORCEועוד...נכנסתי להורדה ושם כבר הסתבכתי,ולא הצלחתי בהורדתי. טוב נראה לי שאני אחייה עם הבעיה שלי
. בכל אופן תודה על הנסיון לעזור לי

הבעיה לא נפתרה../images/Emo10.gif

התקנתי את הדרייבר ...ונכנסתי לבלוגים...ובאמת איזה שעתיים לא הייתה שום בעיה והמסך לא נתקע, אבל פיתאום הכל חזר לקדמותו ...כלומר כל הבלוג נתקע.. אז אפשר להגיד שהבעיה שלי לא נפתרה ...{חשבתי לעצמי שיכול להיות שהבעיה בבלוג ולא אצלי..כי זה לא קורה לי בשום מקום אחר}. וכנראה אין מה לעשות עם הבעיה המעצבנת הזאת ...אני התייאשתי לגמרי מהמצב הזה. אבל בכל אופן רציתי להודות לך kernel על הניסיון לעזור לי.

למעלה