בבקשה עזרה מכם

robroi

New member
מותר לך להקליט אם היא

באה אלייך אבל לא אם אתה מגיע אליה. בעיקרון מי שבא לדבר איתך בביתך - זו זכותך להקליט אותו (נראה לי)

omer73

New member
במידה והזה אמיתי:

אני חושב שהמוצא היחידי שלך מהסיפור הזה הוא להקליט את השיחות ביניכם, אם אפשר גם את השיחות הטל' ואח'כ להגיש תלונה. כי אם היא מאיימת אלייך זה לא רק עניין של גיל, כי מעל 17 זה חוקי, אבל היא תמיד יכולה לטעון שאתה תקפת אותה, עשית את זה בכח וכו', ככה שכדאי מאוד שתתחיל להקליט את כל האיומים, ולבנות "תיק", על כל האיומים, כל הדרישות שלה, ואז, כשיהיו לך הרבה הוכחות למה שהיא עושה תוכל להתלונן.

טוב אני חדשה פה אבל

העיצה שלי היא כזו לא להראות לה שזה מפחיד אותך כמו כלב (סליחה על ההשוואה) הוא נובח עד שמראים לו פחד ואז הוא נשך אל תראה לה שזה מרתיע אותך וכמו שיעצו לך פה תקליט אותה היום יש אין סוף דרכים לעשות זאת . וגם אם חלילה היא תלך ותתלונן עליך זו המילה שלך נגד שלה והיא תצטרך למצוא הרבה הוכחות לזה ולעבור מסכת יסורים ארוכה אולי כדאי שתבהיר לה את הנקודה הזו. שיהיה בהצלחה ותוריד קצת לחץ.... אושרת נ.ב אתה יכול להכיר לי את הידידה שלך גם ....
אבל בלי סקס כן?....
סתם צוחקים תחייך החיים יפים...
או שלא ?....

לא, לא, לא,

ממש לא להתבלבל אני ממש לא מעריצה של נינט ולא בת 18(הלוואי) ואת הדברים אמרתי בצחוק. והחתימה שלי היא על הכלבה שלי שמה לעשות היא האור בחיים שלי אז יש שיר תואם סו וואט? ובכלל לא ידעתי שהידידה שלו זו נינט .... כתבתי את הדברים( אם תקראו טוב ) ברצינות רבה מלבד הסוף שהיה בצחוק אז לא להתרגש כן?

למעלה