בבקשה עזרה מכם

../images/Emo9.gif

סבבה, אם את אומרת שזה חוקי- את אומרת

נ ט ע 9 1

New member
סליחה על השאלה המפגרת..

אני לא כ"כ בעניינים.. איך נכנסים לצאט' של פורום זה?.. או שאת מתכוונת לצ'אט כלליי?... חחחחחחחח ואני עוד עשיתי 5 יחידות מחשבים אללקקק

צומיש

New member
אסור!!!!!!!

להקליט מי שלא מודע לזה.. זה חדירה לפרטיות.. וזה מוכח.. אז לא להקליט!!! אפשר שצד ג' ישמע. אבל אסור להקליט בדיוק כמו שכל הקלטה של חברה חייבת לוודא את הצרכן.. אם את רוצה אני אביא לך ניסוח משפטי על זה מניסיון וזה אסור...

ygili

New member
מותר להקליט אדם ללא ידיעתו

בתנאי שהמקליט הוא צד בשיחה. אני מניח שהוא אמור להקליט אותה כאשר היא מבקשת ממנו דברים (במילים אחרות - סוחטת). זה חוקי, וזה בהחלט קביל בביהמ"ש.

דנה1001

New member
צריך לבדוק אים זה חוקי

לפי החוק מותר להקליט שיחה בין שניים כאשר המקליט נימצא ומשוחח באותה השיחה ,והקלטה זו מותרת כהוחכה בבית המישפט.

idany100

New member
ממש קטע מסרט.אה?

אילו לא הייתי "השחקן הראשי" בסיוט הזה...גם אני הייתי עלול לחשוב שמדובר בבדיחה לא מוצלחת. אבל ,מפתיע כמה שהמציאות,ברוב המקרים,עולה על כל דימיון. לא מאחל לאף אחד את הימים האחרונים, שאנוכי עובר.

דיקלה21

New member
אל תתן לה לסחוט אותך היא רצתה את

זה בדיוק כמוך אם לא יותר. היא בוגרת מבחינת החוק, לכן לא עברת על שום חוק. אני לא מכירה את החוק לגבי סחיטות וכאלה, אבל אולי כדאי שתייעץ עם מישהו מבין ואפילו תגיש תלונה (משום מה יש פה דה ז'וו קטן למקרה משה קצב....אבל זה סתם..לא קשור אליך..)

Don't feed the ../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

הידוע בכינויו עומרי / ערני / roaic הוא עובד עליכם בעיניים!

שלום לך

על איזה חוק חדש אתה מדבר? זאת בחורה בת 18 וחוקית לכל הדעות לא ילדה שלא יודעת מה היא עושה... לדעתי, אם אתה באמת רוצה לקחת את העניינים לידיים, ואני לא צוחקת איתך עכשיו- תקליט אותה. בשיא הרצינות תשיג רשמקול, ותדבר איתה, תגרום לה להגיד ששכבתם מרצונה, ושהיא סוחטת אותך. אח"כ בעיותייך ייפטרו. אם הייתי אתה, הייתי הולכת למשטרה ומתייעצת, לא מתלוננת, אלא פונה לשוטר, מספרת את הסיפור שלך, ובודקת מה אפשר לעשות. יכול להיות שהם גם יגידו לך להקליט או לצלם אותה, להוכיח שהכל היה בהסכמה. אני אחת שהולכת ראש בראש, אין שום סיבה שיסחטו אותך! בהצלחה!

idany100

New member
אני חושש שהיא לא טיפשה

עיניין ההקלטה עלה גם אצלי-אבל אני חושש שהיא תבין שאני מנסה לטמון לה מלכודת. הרי אני לא מוכן שהיא תיכנס אליי הביתה. אז פתאום לשנות טקטיקה,זה ייראה לה חשוד,לא? אבל,אני לוקח את זה בחשבון

abcd80

New member
למה שהיא תיכנס אליך הביתה?

אתה צריך רק להמשיך להתנהג כמו שהתנהגת עד כה. דבר איתה במקום אחר ותסתיר את הטייפ במעיל שלך או משהו כזה. הכי טוב שתתייעץ עם מישהו שמבין בזה. אגב אמרת שאתה נאלץ לעשות כל מה שהיא אומרת לך אז איך זה שאתה לא מוכן שהיא תיכנס אליך? היא סוחטת אותך לא?

idany100

New member
סוחטת ,אבל לא בקטע הזה

היא לא אמרה לי תכניס אותי אליך הביתה ... הסחיטות שלה,לא קשורות אם להיכנס אליי הביתה או לא,אתה מבין? בכל אופן,אני קורא המון את התגובות,ואני אפעל לפיהן. המון תודה

שוקלדה

New member
יווו....באמת..

הראה לי שזאת האופציה היחידה בינתים לנסות להקליט אותה וללכת עם זה למשטרה..כמו אמרו לך.. ותנסה להעמיד אותה במקומה ולדבר איתה... ואל תדאג..היא סה"כ ילדה קטנה שרוצה פינוקי... זה קטן עליך. המשך סופשבוע מקסים :)

רק הקלטה

אל תתן לה לעשות שטויות. אם אתה פוחד בגלל עניין הטקטיקה, אולי תגיד לה שאתה צריך לדבר איתה בצורה נורמלית, שתבוא אליך, תשב ותדברו ואז תגיד לה שאתה מפסיק עם כל העניינים האלה ואין יותר סחיטות. אם היא תסכים- לא יהיה צורך בקלטת (אבל תשמור), אם היא לא תסכים ותתחיל עם איומים וכאלה- תהיה לך יופי של קלטת. תעשה הכל בזהירות

למעלה