בבקשה עזרה!!! בבקשה!

cohenmrz

New member
בבקשה עזרה!!! בבקשה!

זה בקשר לסקילים אבל של וויזארד קרח וברק אני רוצה להיות וויזארד ברק איזה וכמה סקילים לעלות בבקשה תגידו לי כי אתם לא כתבתם במאמרים וגם אני עוד מאט לבל 30 בבקשה תגיבו!!!!

XshironetX

New member
מצטרפת לשאלה../images/Emo13.gif

מישהו מנוסה אולי יכול להכין מדריך? יש הרבה שחקנים שרוצים להיות ice wiz

sapir aloud555

New member
שלום,

דבר ראשון ברוך הבא. דבר שני, במאמרים אמנם לא רשום. אבל.. זו שאלה של כמה כסף אתה מוכן להשקיע וגם באיזו מהירות אתה עולה רמה. לאלו שיותר מנוסים במשחק - הכוונה משחקים יותר זמן ומוכנים לעלות מהר רמות, מעדיפים להעלות את הברק כסקיל הראשון. למה? כי הם מעדיפים סקיל שתוקף כמה מפלצות בבת אחת, וכמה מוקדם שזה ממוקסס - יותר מהר. לאלו שעולים לאט יותר רמות / אין הרבה כסף להשקיע בשיקווים, אני חושבת שעדיף להעלות קרח קודם. אחרי שבחרת בסקיל ההתקפי שלך ברמה 30, תשאר איתו עד שיתמקסס. (ברק או קרח) המלצה נוספת היא להעלות 1 Teleport לפחות עד רמה 35 בשביל הPq. בצורה מסודרת יותר - לבחור אחד מהסקילים ההתקפיים (קרח / ברק) למקסס, להעלות בין לבין נקודה אחת לTeleport, ולמקסס את מדיטציה. אני חושבת שזה יסדר את נקודות הסקיל שלך לפחות עד רמה 50. ^^

עצה שלי

אני ברק/ קרח רמה 61. כשאתה הופך ל30 תן נקודה אחת בלבד ל teleport ואז תתחיל למקסס קרח. אני חשבתי שיהיה יותר מגניב למקסס קודם ברק וזאת היתה טעות. הקרח זאת מכה עם damage יותר גבוה, היא גם תועיל לך יותר ב pq. אחר כך תמקסס meditation. אחר כך למקסס mp eater ורק בסוף למקסס teleport. ב slow לא לגעת.

במדריך שלך שחכת את הברקים...../images/Emo108.gif

ונכון, ברקים פודע פחות, אבל ב6 מפלצות, דבר מאוד מאוד שימושי ועוזר בעליית רמה..

צודק, התכוונתי קרח ואחר כך ברק ואז מדיטציה...

ומבחינתי זאת היתה טעות למקסס קודם ברק, כל אחד והשיקולים שלו...

למעלה