בבקשה מארדן

Rectumolog

New member
בבקשה מארדן

באחת השיחות שלי איתך באיציק אמרתי לי שאתה מכין שיקויים לבדך(לא מספר) אנא כתוב למאמרי הפורום איך להכין שיקוי בעצמך אני בטוח שכמעיין המתגבר תשמח, וגם אני. המזגן יברך אותך נדב הרקטומולוג

The Wraith

New member
אוקיי, תראה

אבל אחרי זה, אתה גם רוצה שנלמד אותך לפתוח את העיניים לבד?

Ranger One

New member
בו לא...

ארדן מאוד אפקטיבי ב"דילול העדר". כל המפגרים חסרי-השכל, חסרי המחשבה האישית ,חסרי הדימיון והפתיים הולכים אליו,וזה יוצר מצב שבו הפורום מקבל חומר באיכות יותר טובה.

למען האמת, נדב...

(ליה מדלגת בקלילות מעבר לממורמרי הפורום) אם אני לא טועה, לארדן יש כישרון מיוחד לשיקויים עקב זכרונות מגילגולים קודמים ובכלל, רגישות רוחנית לכל העניין, ולכן הוא "מיוחד". מה שאנו האנשים ה"רגילים" וחסרי הכישרון המולד עושים הוא, לומדים על הכוחות הרפואיים והמאגיים של צמחים וקריסטלים, וגם על הדרכים האופטימאליות להוציא מהם את האנרגיות הדרושות לנו. אתה יכול לקחת השראה ממספר שיקויים ממקורות שונים, ולעשות ווריאציות שלהם שיתאימו לצרכיך. והכי חשוב לזכור- הכוונה היא זו שקובעת... ליה

אל תתנשא, ג´סטין

עכשיו הבנת למה אני כל כך נחמדה אליך...

Justin Angel

New member
אה הא...

תמשיכי להגיד את זה לעצמך... אני יודע שאת חושקת בגופי הנערי החטוב ובגזרה המהממת שלי :)

../images/Emo39.gif בעיקר בקיץ!!!

*ועכשיו מתחילים הריבים על -נו קר, תכבו ת´מזגן! לא חם! לא, קר פה! למי שקר שיביא ג´קט! למה שנביא ג´קט בקיץ? כי קר לכם!* אוייש.....כמה שאני שונאת את הקיץ....
פרינסס---,--´-{

Rectumolog

New member
המזגן קדוש. אולי תצטרפי לכת המזגן

לפרטים נא צרו איתי קשר באימייל שלי [email protected] או באיציק 151954219 וזכרו המזגן הוא האל היחיד והבקבוק עם המים הקרים הוא שליחו! המזגן יברך אותך נדב הרקטומולוג

למעלה