בבקשה לנעוץ

בכלל לא להסברים כאלה

אני מתכוונת.
ובכלל לא ככה אני מתכוונת שצריך להתנהג.
אבל ממילא לא תבין אז לא חשוב.

אראנהנה

New member
קצת שפיות ומודעות למורכבות לא הזיקה לאף אחד

אין דבר כזה קול עצמאי
דווקא אנשים עצמאים באמת,מודעים יותר מאחרים למידה שבה בעצם כולנו ציטוטים של ציטוטים של ציטוטים,מקהלה אין סופית של קולות וגישות,ילדים מדברים בקולות של הוריהם,חלקם גם מתמרדים נגד הקולות האלה וחלקם מזדהים עם הקולות האלה כאילו היו עצמם
מסיבות שאולי יהיה מעניין לחקור אותם יום אחד דווקא אוטיסטים נוטים יותר ללכת לאיבוד בים הקולות,להיות מוצפים ואף לטבוע בהם לעיתים קרובות
אבל זה אינו דבר רע
להפך
זה מצביע על אישיות וזהות שחיה מורכבות,שקשובה ורגישה להדדיות ופחות נוטה להיתפש לאשליית מוצקות האגו

ילדים בני 17 לא מבינים כלום מהחיים שלהם
אם ילדים בני 17 היו מבינים משהו מהחיים שלהם אז לא היו מלחמות בעולם
למשל
הם שפוטים,רוצים קודם כל להשתייך,להצליח,לטפס,להיות מקובלים,ולכן הם גם הקורבנות הכי זמינים לכל מה שדפוק בחברה

אין כאן עניין של התגוננות ואין כאן עניין של התקפה
עצם הנסיון לדרדר את הדיון הזה לפסים אלימים ממחיש עד כמה המרחב הציבורי הוא עדיין נורא בעייתי
יש כאן נסיון לבטא נקודות מבט שונות
מנקודות זמן שונות

כמו שגם עניתי לנער
אז אני
גם היום
כשאני בן שישים ואב לילדה
לא יודע לזהות בבטחון את המידה שבה קולי הוא שלי
לדעתי אף אחד לא יודע ולא ידע
ואלה שמשלים את עצמם בנושא זה יודעים פחות מכולם

allafish

New member
איפה מה שהוא כתב

תוכל לצרף קישור? לא מצאתי בפורום

TikvaBonneh

New member
הכנסתי אותה להודעות נבחרות

כדי לראות את ההודעות הנבחרות את צריכה לעבור ללשונית "כלים ומידע" שנמצאת משמאל ללשונית "פורום", ולבחור שם "הודעות נבחרות"
מצאת?

abashel13

New member
אני לא יכול לענות לבן של אביטל כי ההודעה שלו

לא כאן אבל אבל ואבל... אני שמח שאתה מסופק מיחסייך עם חבריך השונים...

גם אני מסופק מייחסי עם חבריי אבל לא בגלל שאילפתי את עצמי ולא בגלל שלמדתי במשך חיי

איך לעשות לי חברים כי אם התחברתי וניפרדתי לפי בחירתי לאדם זה או לאדם אחר... אף פעם לא השתלבתי כי אין במה להישתלב...

או שאני יוצר הדדיות עם מי שיוצר כזאת איתי או שאני לא יוצר אותה... זאת לא מיומנות... זה הטבע שלי להתחבר ולהיפרד... מה ומי שמתאים לי ברגע מסויים

לא מתאים לי ברגע אחר וגם אני לא מתאים לו... הדדדיות היא שם המשחק והיא מאוד דומה בחיי היום יום לאקורדיון שנפתח ונסגר, מתמלא אויר ומתרוקן ושני הקטבים, הריק והמלא

היינו הך... שניהם עדות להדדיות שמתחברת ומשתחררת...

ענתנוי

New member
איך זה קשור?

קראתי את מה שהוא כתב ולא מצאתי שום קשר לטענות שלנו.

אז קצת סדר במונחים השונים:

"אילוף" = לגרום לאדם לעשות משהו שמישהו אחר רוצה שהוא יעשה - בדרך כלל בניגוד לרצונו או לטובתו.

"חינוך" = להקנות ידע, כלים או מיומנויות חדשות לאדם אחר.

"טיפול" = לעזור לאדם לבטא את המחשבות, הרצונות או הרגשות שלו.

בגיל ההתבגרות הנושא החברתי "בוער" ואנשים מוכנים לעשות כמעט הכל כדי למצוא את מקומם בחברה, ואם כל מה שצריך זה רק כללי התנהגות - אז למה לא?...
(וזה מחזיר אותי שוב לשאלה של הקשר בין "אוטיזם חברתי" ל"אוטיזם תפקודי".....)

למעלה