בבקשה כנסו כולם

ל נ צ ח

New member
עכשיו רק כתרנגולות לפני ארוחת המלך!

לך תחפש לך מנהל במקום לקרקר פקודות לחבר'ה שלך כמו איזה תרנגול שחוט JUDAS .

Niminator

New member
חחחחחחחחחחחחח

מצטער, אני מוצא ההודעות של "לנצח" משעשות להפליא. "בני בליעל מרושעים אתם לא מאמינים לי אתם צבועים ומנסים להלבין את פניי ובלה בלה בלה בלה בלה", זה פשוט ענק. מה שכן אני מסכים עם ההצעה למנות מנהל (ואני לא מתנדב להיות אותו המנהל). ד"א, לנצח, פעם אמרת שאין טעויות ב"תיאוריה המדהימה" שלך. אז זיינת לכולם את השכל על חטאים ובלה בלה בלה, אבל אף פעם לא ניסית להוכיח שיש אלוהים, פשוט לקחת את זה כעובדה, וזה למה כל ההודעות שלך חסרות טעם. או שכן ניסית להוכיח את זה? לא יודע, אין לי כוח לעבור על ההודעות שלך.

ל נ צ ח

New member
התוכנית היא קודם-כל <להשמיע אותם!>

ורק לאחר מכן להוכיח את תורתו את אלוהים! וכך הם דבריו אלוהים: ******************************************************** <<< הראשנות הנה באו וחדשות אני מגיד בטרם תצמחנה אשמיע אתכם:>>> ******************************************************** *ספר ישעיה פרק מב* (א) הן עבדי אתמך בו בחירי רצתה נפשי נתתי רוחי עליו משפט לגוים יוציא: (ב) לא יצעק ולא ישא ולא ישמיע בחוץ קולו: (ג) קנה רצוץ לא ישבור ופשתה כהה לא יכבנה לאמת יוציא משפט: (ד) לא יכהה ולא ירוץ עד ישים בארץ משפט ולתורתו איים ייחלו: (ה) כה אמר האל יהוה בורא השמים ונוטיהם רקע הארץ וצאצאיה נתן נשמה לעם עליה ורוח להלכים בה: (ו) אני יהוה קראתיך בצדק ואחזק בידך ואצרך ואתנך לברית עם לאור גוים: (ז) לפקח עינים עורות להוציא ממסגר אסיר מבית כלא ישבי חשך: (ח) אני יהוה הוא שמי וכבודי לאחר לא אתן ותהלתי לפסילים: ******************************************************** (ט) הראשנות הנה באו וחדשות אני מגיד בטרם תצמחנה אשמיע אתכם: ******************************************************** ~ * ~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

למעלה