בבקשה כנסו כולם

Lechko

New member
בבקשה כנסו כולם

עם כל הכבוד להבעת דעות, "לנצח" , אתה מציף את הפורום. אני לא יודע אם זו דעתי בלבד, אבל נראה לי שכדאי שתגביל קצת את כמות ההודעות היומית שלך או לפחות תצרף אותן ביחד ולא תפתח חדשה בכל פעם. פשוט נהיה בלתי אפשרי לנווט בין ההודעות של שאר החברים. ולכל השאר באותו נושא, אנשים, אולי תמצאו כבר מנהל לפורום שידאג לסדר פה ת'עניינים?! זה ממש לא לעניין כל ההצפות האלה. יש דרך לעשות כל דבר. אלכס

Lu Tze

New member
באמת, לנצח,

אתה בכל מקרה משאיר כמה הודעות ביחד, אולי תאגד אותן בהודעה אחת? אני לא יוצא נגד החופש שלך לפירסום דיעותיך, אבל אתה מפריע לפורום להתנהל, וחבל. ובנוגע למנהל/י פורום. איך שהבנתי, הרוב רוצים מנהל, כן? כרגע, האנשים היחידים שמעוניינים להיות מנהל הם ארז, שאבז ואני. לשאבז אין זמן. גם לי לא יהיה בחודשיים הקרובים זמן פנוי (בגרויות), ואז אני כנראה אתגייס. אולי אני אקבל דחייה של כמה חודשים, אבל תהיה תשובה רק בעוד מספר שבועות. אז נראה שארז הוא היחיד שיכול לנהל את הפורום, בהנחה שהוא עוד לא התחרט (לא התחרטת, נכון?). לדעתי, העניין הזה נמשך די הרבה זמן ואני מקווה שכבר בסוף השירשור הזה יהיה לנו מועמד שנוכל ללכת איתו לתפוז.

ל נ צ ח

New member
הערות אישיות על לנצח הן <ההפרעות! >

בכדי שישרור שלום בינינו - מין הצדק הוא שקודם-כל אתה וכמה מחבריך הטובים הצעירים שכאן כמוך, יפסיקו אתם להפגין פה את חטא-הזלזול-האישי שלכם כלפיו כמו-כן הזלזול "העדין" שלכם הנודף משכאלה הערותיכם ""התמימות"" המצטדקות הצבועות והחד-צדדיות בעיקרם בהן מתנפנף לו דגל-הצביעות ורוע-ליבכם המופנה להפגין את מחיקת הסתרת פשעיכם על לנצח מהחברים אותו עושים-אתם "הצדיקים" דרך הודעה ראשית או דרך תגובות שלך או של מישהו מאלה החבר'ה שלך, הודעות המופנות כלפיו כאשם. ואל כאלה אומר אלוהים: <<< כי אפס עריץ וכלה לץ ונכרתו כל שקדי און >>> <<< מחטיאי אדם בדבר ויטו בתהו צדיק >>> *ספר ישעיה פרק כט* (כ) כִּי אָפֵס עָרִיץ וְכָלָה לֵץ וְנִכְרְתוּ כָּל שֹׁקְדֵי אָוֶן: (כא) מַחֲטִיאֵי אָדָם בְּדָבָר וְלַמּוֹכִיחַ בַּשַּׁעַר יְקֹשׁוּן וַיַּטּוּ בַתֹּהוּ צַדִּיק: (כב) לָכֵן כֹּה אָמַר יְהֹוָה אֶל בֵּית יַעֲקֹב אֲשֶׁר פָּדָה אֶת אַבְרָהָם לֹא עַתָּה יֵבוֹשׁ יַעֲקֹב וְלֹא עַתָּה פָּנָיו יֶחֱוָרוּ: (כג) כִּי בִרְאֹתוֹ יְלָדָיו מַעֲשֵׂה יָדַי בְּקִרְבּוֹ יַקְדִּישׁוּ שְׁמִי וְהִקְדִּישׁוּ אֶת קְדוֹשׁ יַעֲקֹב וְאֶת אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל יַעֲרִיצוּ: (כד) וְיָדְעוּ תֹעֵי רוּחַ בִּינָה וְרוֹגְנִים יִלְמְדוּ לֶקַח: ~ * ~ חג-שמח! * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

Lechko

New member
כיוון שפניתי, אני גם אגיב

די כבר! בבקשה, די כבר! 1) כבר אמרתי לך שלא אכפת לי שתכתוב כל מה שבא לך, מי שמאמין לך זו בעיה שלו בלבד וזה לא ענייני כלל מי יהיה קהל המעריצים שלך. 2) הזלזול שאני מפגין כלפיך הוא לא עדין, לא מוסווה ולא כלום, אני מזלזל בך, אתה לא צריך להגיד את זה גם בהודעות שלך, אני אומר את זה בשלי. שוב, אני מזלזל בך. (כן, רשע אנוכי, ויכרת זרעי מעל פני הארץ, ישכח שמי ותגמר לי הגלידה בפריזר). 3) אתה מציף, זו עובדה, ואם יוחלט ע"י רוב, ניתן לחסום את הכניסה שלך לפורום, אז במקום להשתגע, תתנהג כמו בנאדם, סך הכל ביקשתי שתסדר את כל מה שאתה כותב באותו יום בשרשור אחד כדי שאפשר יהיה לקרוא תגובות של אנשים. אם יש לך בעיה עם זה, אתה מוזמן לפרסם את מה שאתה אומר בשלטי חוצות מחוץ לבית שלי, אבל לא כאן.

ל נ צ ח

New member
פראיירים המאמינים לצבוע שכמותך,

כוונתך בעיקר להלבין את פני ברבים. לו ולא כך והיית נוהג בהגינות ושולח לי את זאת בקשתך לתיבת-המסר שלי רשע!

Lu Tze

New member
אני מזלזל בך? כן.

אתה לא מוכן להסביר את דיעותיך ועם זאת יש לך חוצפה לקרוא לכל מי שלא מסכים איתך טיפש. אז כשמנסים להסביר לך זאת אתה עובר לעמדת התגוננות ומשליך גידופים לכל כיוון. קצת קשה לי לקחת אדם כזה ברצינות. עם זאת, ההודעה שלי למעלה לא קשורה לזה. לא אמרתי להפסיק להסתובב בפורום, זוהי זכותך המלאה, כל עוד אתה לא עובר גבולות מסויימים. כל מה שאני ולצ'קו מבקשים הוא שאם אתה בכל מקרה נכנס לפורום ומשאיר הרבה הודעות בבת אחת, עדיף שתשאיר אותן בהודעה אחת (או בהודעה ראשית אחת, ותשרשר אליה עוד הודעות). ככה תוכל גם להשאיר יותר הודעות, שכן לא תצטרך לדאוג למגבלת ההודעות הראשיות בפורום, גם למי שעוקב אחר הדעות שלך יהיה יותר קל לאתר אותן וגם יתפנה יותר מקום בפורום.

ל נ צ ח

New member
ספר-זאת לסבתא"צדיק",כוונותיך ידועות

פראיירים המאמינים לשכמותך, סילוף לדבריי וזלזול אישי עלי הם מלכודת נוראה שאתה נלכד בה כוונתך כלפי ככוונות חברך הכסיל "לשקו" החכם בעיניו ובעיני מאמיניו בלבד, עיקרן להלבין את פני ברבים!!! לו ולא כך, והיית נוהג בהגינות ושולח לי את זאת פנייתך לתיבת-המסר שלי. נ.ב להבדיל מלשקו הכסיל הרשע, אתה עדיין עוד יש לך סיכוי לא להכלל במשפט שבקרוב הוציא לרשעים. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

Lu Tze

New member
בקיצור, אתה מתכוון להפסיק להציף את

הפורום או לא? בנוגע למסרים, אני לא יודע מה כבר אמרתי שהיית מעדיף שהייתי שולח לך למסרים? בכל מקרה, אם זה פגע בך בצורה כלשהי, אני מתנצל.

ל נ צ ח

New member
יוזמת הזלזול האישי זה הצפת הפורום!

ותגובותיי לכם המלגלגים עלי, על מאמריי הם לגיטימיות בהחלט!!! _______________ -אני מקבל את התנצלותך אך לא אקבל את יוזמות הזלזול האישי הבאות שלך כלפי אם ויהיו בחזק הגיב עליהן וכדרכי. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

Lu Tze

New member
שיהיה ברור, לא התנצלתי על מה

שאתה מגדיר כ"זיזול", התנצלתי על שלא פניתי אליך במסרים, למרות שעדיין לא הבנתי למה ואשמח אם תסביר לי.

Lu Tze

New member
בקיצור, אתה מתכוון להפסיק להציף את

הפורום או לא? בנוגע למסרים, אני לא יודע מה כבר אמרתי שהיית מעדיף שהייתי שולח לך למסרים? בכל מקרה, אם זה פגע בך בצורה כלשהי, אני מתנצל.

ל נ צ ח

New member
אין שלום, אמר ה' לרשעים.(ישעיה מח)

לנצח כדרכו יאמר את דבריו. נקודה. ______________________________ רשעים כמוך בקרוב יורידו את מסכת-צדיקים שלהם המכסה צביעותם! ספר משלי פרק א (כו) גם אני באידכם אשחק אלעג בבא פחדכם: (כז) בבא כשאוה {כשואה} פחדכם ואידכם כסופה יאתה בבא עליכם צרה וצוקה: (כח) אז יקראנני ולא אענה ישחרנני ולא ימצאנני: (כט) תחת כי שנאו דעת ויראת יהוה לא בחרו: (ל) לא אבו לעצתי נאצו כל תוכחתי: (לא) ויאכלו מפרי דרכם וממעצתיהם ישבעו: (לב) כי משובת פתים תהרגם ושלות כסילים תאבדם: (לג) ושמע לי ישכן בטח ושאנן מפחד רעה:

Lechko

New member
מה רע בלהיות רשע?

חוץ מזה שאלוהים שונא אותך (אבל הוא מת) ואנשים כמו "לנצח" סוקלים אותך (אבל נחשו מה, אנחנו במאה ה21). להיות רשע זה אחלה... כולם מוזמנים לברביקיו על אש הגהנום מחר אצלי מתחת לבית.

למה???

New member
אז ככה:

*אף אחד מאיתכם לא יודע אם בעשרת הדברות הובא לראשונה חוק חברתי לא לרצוח או לא לנאוף וכו' יכול להיות שגם לפני עשרת הדברות היה "מוסר" ואנשים חשבו על לגנוב (לדוגמא) כדבר שלילי... זה טיפשי להתווכח על משהו שאין לנו מושג בו (הרי אף אחד מאיתנו לא בן עשרת-אלפים) * RAZKOLLER, יש כיוון ביהדות שיחלוק על מה שאמרת לגבי "לימוד תורה". לפי היהדות קיימים 5 עולמות ואנחנו חיים באחד מהם כל עולם מקיים גם את העולמות האחרים ז"א שהעולמות תלוים זה בזה בכל עולם יש "יצורים" (כגון: נשמות, מלאכים, ה', בני אדם וכו') המצוות שחלו על בני האדם חלות גם בכל העולמות האחרים... אך איך אפשר לומר שאלוהים לא יודע את התורה שהוא בעצמו כתב ומקיים את המצוות? (זה אבסורדי, הרי הוא האלוהים לא בשר ודם הכל-יכול יודע-הכל) הוא אכן "מקיים" את המצוות ו"קורא" את התורה אך בצורה "רוחנית" שלא ניתן להסבירה לבני אדם כי בחיים לא יכלו להבין את אלוהים ואסור להם להתיימר. ולהגיד בשם היהדות שאלוהים לומד את המצוות כי הוא לא יודע אותם זה טמטום! מי שהמציא את הדבר הזה לפי היהדות נחשב לכופר! *לגבי הגיור- הרבנים בימינו הפכו את זה לדבר קשה וארוך פעם היו נותנים לכל מי שרוצה ומוכן להתגייר (רק היו אומרים לו מה יקרה לו אם הוא לא ישמור את המצוות) ורק אחרי הגיור היו מלמדים אותו את המצוות ועושים לו את כל הבלאגן שעכשיו עושים לפני הגיור... זה שעכשיו כל מיני רבנים מטופשים החליטו שרק הם יכולים לגייר והחליטו לעשות את כל הסבטוחה הזאת לפני לא אומר שהם יודעים מה שהם עושים... עקרונית כמעט כל אחד יכול לגייר (בתוספת קמצוץ עדים כמובן)! *"וביום השביעי לא תעשה כל מלאכה אתה ובנך ובתך עבדך ואמתך וגרך אשר בשעריך..." אכן חופש גם לעבדים... אלכס...

למה???

New member
אופס...

טעיתי בשרשור

shabaz

New member
אני מביא מרשמלו!

אמור לי לנצח...האם ידעת שאתה בעצמך נוהג ברשעיות מה, כאשר אתה מזלזל מקלל ומנסה לרמוס כל אדם שעומד כנגדך, ורוב הסיכויים מבין מעט יותר ממך, בגלל שהוא אשכרה פתוח לדעות שונות? אלוהים אמור לשלוח אותך לגהנום בקרוב, לא? "ויאמר אלוהים לאמור: של נעלייך מעל רגליך, פן תמות מחציל-העל אשר הצבתי בכניסה למצודה שלי, ואז תהפך עצמך, בר-שובב שכמותך, לשפחת המין האישית שלי!" <<בני בגין י"א פסוק 2>>

למעלה