בבקשה כולם תקראו!!!!!!!

Grimble Grumble

New member
אצלי

פראנצ´סקו זאפה ג´יימס דאגלס מוריסון ג´יימס פאטריק פייג´ אינגווי יוהאן מאלמשטיין פרדריק בולסארה (מרקורי)

nute kram

New member
בבקשה לך

לד זפלין קינג קרימסון מטאליקה בוב דילן דייפ פרפל

ruthyanat

New member
Me

Queen Led Zeppelin The Doors Leonard Cohen The Who (אני מרגישה בושה ענקית להגיד, ובמיוחד בפורום הזה, שאני פשוט לא מכירה הרבה מהעבודה של ג´ימי הנדריקס, ולכן לא כללתי אותו. אני בטוחה שמקומו מובטח בשרשור הזה....גם בלעדיי :)

j u n k

New member
רשימתי היקרה...

1. ג´ניס ג´ופלין 2. פינק פלויד 3. ביטלס 4. קווין 5. הרולינג סטונס

טובנו, גם אני אצתרף

למרות שזה קשה בטרוף, הנה הרשימה שלי (היא בכוונה לא ממוספרת): זאפה. ג´פרסון אירפליין, שאיש עוד לא כתב עליהם?!?!?!. הסטונס. אריק קלפטון (כן אריק קלפטון, ושוב אריק קלפטון- וזה לא שאני חושב שהוא צריך להיות חלק מהפורום או משהוא). הביטלס. אם הייתי רוצה להוסיף עוד שם אחד הייתי צריך להוסיף עוד, הבחירה הולכת ונהיית קשה יותר, אבל הינה עוד כמה: הדורס, הגיטפול דד, לד זפ, דולן, קווין, ג´ניס ג´ופלין, לו ריד, דיויד בואי, המי, איירון בטרפלי, בלו צ´ייר (טוב די אני אפסיק, אין לזה ממש סוף)

LadyG

New member
אני התעייפתי מדרוגים....

החמישיה הפותחת, העשיריה הפותחת, האחד והיחיד וכו´ וכו´. Sorry.

צודקת

אין לזה טעם. האמת הסיבה היחידה שכתבתי את זה היה בשביל לכתוב על ג´פרסון אירפליין, שאני מאוד אוהב, ואף אחד לא מזכיר

niraf

New member
לא מזכירים אותם?

מוזר.. בכל מקרה, לפי דעתי הם לא היו ממש טובים, הם היו םסיכדליים ונחמדים, אבל לא ברמה גבוהה במיוחד.:)

LadyG

New member
ג´פרסון אירפליין....יופי של להקה

ללהקה צליל מיוחד וסולנית יפהפיה בעלת קול נפלא - גרייס סליק.

ג´פרסון איירפליין מאוד חביבים :)

אבל...הם עשו משהו חוץ מתקליט סיקסטיז
מוצלח?(כרית סוריאליסטית) אני שואלת ברצינות,
לא ידוע לי על עוד שלהם..

תודה רבה על ההשקעה ../images/Emo140.gif

אבל.... התפוז עושה לי "חלה טעות, נסי מאוחר יותר"
אז אני אנסה מאוחר יותר

מאחר ואני לא מאמין שגנוב יצרף את זה

לסקירות, אז אני לא אתקן את שגיאות ההקלדה המועטות שיש לי שם (כתבתי את זה בלילה) זה נמצא בשירשור סקירות, בכל מקרה.

מה זאת אומרת ganoov לא יצרף את

הסקירה ??
(עכשיו הצלחתי לקרוא) מושקע,נהדר ,מעניין ומידע הכרחי לפורום מסוג זה.
מאוד אהבתי :). (גם חלק מהסיפורים הכרתי מהסדרה "רוקדים ברחובות" של הBBC, שהיתה רצה פעם בלי סוף בחינוכית 23..)

דומא אריגטו גזימאס

זה מה שהייתה אומרת נוריקו סאן מהספר אם הייתה צריכה להגיד תודה לקיסר יפן, וזה מה שאגיד לך

ganooov

New member
לא מעלה ../images/Emo94.gif! ../images/Emo3.gif! ../images/Emo13.gif

אהההממ... נראה. בכולופן - לא רציתי לומר לך לפני כן, אבל את הסקירה על הרולינג סטונס שיפצתי במשך שעתיים בערך
. היו שם כל כך הרבה דברים לסדר, שהתפלאתי שאתה מורה שמלמד בפועל
. טוב, אני אקרא את זה מתישהו, ואז אני אחליט.

טוב, תראה

אני כותב את הדברים בלילה, וכמו שכתבתי כבר קודם, אני דיסלקט, כל מה שאתה צריך לעשות לעשות אם אתה רוצה לפרסם את זה, זה להגיד לי ואני אתקן את זה!!! כמובן אתה יכול לעשות את לבד- אם בא לך

ganooov

New member
אוקיי: ../images/Emo13.gif

א. אני מתנצל, אני לא התכוונתי לפגוע בך. מצד שני - כבר יצא לי להתווכח בפורום "סופרים צעירים" האם דיסלקטים צריכים להשתדל שלא לעשות שגיאות כתיב, וקיבלתי חיזוק מאחת שאמרה שבמשפחה שלה יש מספר דיסלקטים, וכולם משתדלים מאוד שלא לדגות, גם אם זה מאט מאוד את הכתיבה והדיבור שלהם. בכל מקרה - אני מבין דיסלקטים שאין להם כח לבילבולי שכל כאלה. בכל מקרה לגבי הקטע של הלילה - אני ממילא כותב בצורה חצי-אוטומטית, הקלדה מהירה חצי עיוורת, ככה שאני לא בדיוק מבין את הבעיה של כתיבה בלילה - אבל, שוב - אני מקבל את דבריך, ומתנצל על דברי. בכל מקרה - אני מעדיף תמיד לתקן לבד, זה נותן לי משהו לעשות.
. ועוד משהו - ראיתי שאתה לפעמים כותב בוורד - אני לפחות משתמש בתיקון שגיאות אוטומטי, זה לא מזיק בדרך כלל (עד שהוא מתגלה כמילון שלא יודע עברית
). ב. נוריקו - אני רודן? ארר - כן
, אני רודן שמונע מנתיניו דברים? אני בספק, חוץ מכמה להקות, כלום. אמרתי שאני אבדוק - וזה מה שאני אעשה
.

למעלה