בבקשה כולם תקראו!!!!!!!

דניאלב

New member
בבקשה כולם תקראו!!!!!!!

אוקיי אני מנסה לעשות את ההודעה אם הכי הרבה תגובות כן אני יודע שאני משועמם! אז תגיבו... מי לדעתכם 5 יוצרי הרוק הכי טובים בכל הזמנים?

ganooov

New member
אמממ... ../images/Emo13.gif

מארק, קנופפלר, קניידעלך, ומארק - קניידעלך קנופפלר
. 1. בוב דילן. 2. פינק פלויד (עם ווטרס, בלי בארט, עם גילמור). 3. מארק קנופפלר (עם ובלי דייר סטרייטס). 4. ג´ימי הנדריקס. 5. לד זפלין.

בלי להעליב את האלוהים שלך

איך אתה יכול להשים אותו בכלל ברשימה הזו?! בסדר, אז הוא גיטריסט ייחודי ויוצר טוב, בדייר סטרייטס המוזיקה שלו גבלה לפופ (את עבודות הסולו שלו אני לא מכיר). אני לא חושב שאפשר להגיד אותו בנשימה אחתת עם זפלין ופינק פלויד. לפני שאתה מתעצבן, אולי אני טועה, תמליץ לי על שירים שלו ועל הרכבים אחרים שלו (אם היו) אל תגיד לי לחפש בפורום הודעות על כך שכבר רבו איתך עליו....

ganooov

New member
פופ? WTF? ../images/Emo13.gif

תלך על ההופעות שלו, על Sailing To Philadelphia - אם אתה רוצה המלצות. את שאר הסולואים לא הספקתי לקנות. בכל מקרה - אתה יודע שלנעולים קשה מאוד להמליץ על דיסק אחד
. ויש גם את ההופעה עם קלפטון ופיל קולינס. אבל פופ? לאיפה הגענו? לומר על הביטלס שהם היו רוק-פופיסטי זה נכון, אבל לומר על דייר סטרייטס שהם עשו רוק שגבל בפופ? בפופ של האייטיז? מה קורה כאן?

דיברתי על הקצב!

יש להם קצב של פופ... לפי דעתי... אבל ברצינות תמליץ לי על שיר שמאפיין אותו גם בתקופת דייר וגם בתקופת הסולו.

ganooov

New member
אההממ: ../images/Emo13.gif

אני מסתייג גם מזה. זה שחלק לא קטן מהשירים שלהם הם קופצניים לא הופך אותם לקרובים לפופ. אני חושב שמייקינג מוביז ודייר סטרייטס (הדיסק) הם די מאפיינים (אני לא כל כך אוהב את "אחים לנשק") את דייר סטרייטס (הלהקה), אפילו שאון אברי סטריט הוא האלבום היותר טוב מבחינה מוזיקקלית. ולגבי הסולו - קח את האלבום Saulung To Philadelphia - כמו שאחי אמר: "קנופפלר אומר שם - אני אדם זקן ועייף, תנו לי לעשות את מה שאני באמת אוהב לעשות - מוזיקה רגועה". בכל מקרה - בכל אלבום שלו (גם בסולו וגם עם הלהקה), יש שירים קופצניים (לדוגמה: What it is מסיילינג - לא שממש אפשר לקרוא לו ´קופצני´) ושירים רגועים ושקטים (חצי מהשירים בסיילינג, ועוד חצי מהשירים בשאר האלבומים). השירים שלו שהשתרשו הם הקופצניים יותר - סאלטנס, Walk of life, מאני פור נאת´ינג וכן הלאה. ועל השירים הרגועים שלו אי אפשר לומר שהם קרובים לפופ, השיר Lions מהאלבום דייר סטרייטס הוא שיר שלפי דעתי מעולם לא הושמע בתחנות סטייל גלגל"צ שיש בחו"ל. וכמו שברור לכולם - אני משוחד.

4 davey

New member
אני משוחד כמו גנוב

אבל אחד האלבומים הטובים ביותר שרחוקים מפופ הוא love over gold ובמיוחד telegraph road

ganooov

New member
../images/Emo45.gif!!! ../images/Emo13.gif

עד עכשיו הייתי בטוח שאני לבד בקטע הזה
. בכל מקרה - ללא ספק Love Over Gold הוא אלבום שאי אפשר לומר עליו שהוא פופ (למרות שיר מספר 2
). ברוך הבא לאחווה
.

4 davey

New member
אם אתה מתכוון

ל PRIVATE INVESTIGATIONS אז אני לא בטוח. INDUSTRIAL DISEASE נשמע יותר כמו פופ. ואם בפופ עסקינן, אז לדעתי, שיר הפופ המזוויע ביותר הוא WALK OF LIFE.

ganooov

New member
נכון. ../images/Emo13.gif

פשוט התבלבלתי. לגבי Walk Of Life - הכי גרוע זה שזה אחד מהשירים היותר מוכרים שלהם. מצד שני - יש לו כמה ביצועים חיים טובים מאוד. את פרייבט אינווסטיגיישנס הגדיר אחי (שמטורף על פינק פלויד) "השיר של דייר סטרייטס שהכי דומה לשירים של פינק פלויד" (ואני קצת מסתרבל כאן
). בכל אופן - השילוב של הסינטי הוא דווקא די נחמד.

rainbowgirl

New member
שלי../images/Emo70.gif

1-לד זפלינ 2-דורס 3-בוב דילנ 4-ג´ניס ג´ופלינ 5-ג´ימי הנדריקס. לא בהכרח בסדר הזה.

זופו

New member
אז ככה:

1) לד זפלין- אין עליהם, הם ה-להקה, פלנט חותך בקולו את הגיטרה של פייג´, פשוט תענוג לשמוע אותם. 2) הביטלס- נו הם בטח ברשימה, להקה שעשתה את הסיפתח של הרוקנרול האנגלי, עם כל כך הרבה שירים...happyness is a warm gun האהוב עלי... 3) הנדריקס- טוב הוא המלך הבלתי מעורער של הגיטרות, הגיטרה היא חלק ממנו, וזהו, נקודה. 4) בוב דילן- כי השירים שלו הם התנך שלי, ויש משהו ייחודי בקול, במפוחית.. דילן, אח דילן 5) הפינק פלויד- הפינק פלויד !!

niraf

New member
זאת שאלה קשה.... נגיד ככה

רק פליין רוק? הממ... רשימה די אקראית... 1. לד זפלין. אין. 2. הפינק פלויד 3. בלאק סאבאת 4. ג´ימי זצוקלל"ה 5. the who, שיש נטייה לא להזכיר אותם.

Jam Head

New member
הנה ה - 5 שלי!

1) רוגר ווטרס + דויד גילמור 2) גון לנון + פול מקרטני 3) ג´ימי הנדריקס 4) סטיב האריס 5) רוברט פלאנט + ג´ימי פייג

Stillwater

New member
זה די חוזר על עצמו אבל הינה שלי:

*לד זפלין *ג´ימי הנדריקס *הדורס *הביטלס *פינק פלויד זה לא דווקא לפי סדר העדיפויות שלי

ReD NiGhTmaRe

New member
בלי ספק..

1)ג´ימי פייג´ האגדי למרות שבדיסקים 1-4 רוב החומר מועתק אל תתווכחו איתי אני מעריץ מושבע, וכמובן שהוא לא היה מצליח מעזרתו של רוברט פלנט ג´ון פול ג´ונס וג´ון בונהאם 2)ניל יאנג, אני אישית חושב שהוא נפלא 3)בוב דילן אשר כונה בעבר רוברט צימרמן, משורר דגול את המוסיקה שלו אני פחות אוהב משל ניל יאנג אבל המילים שלו מרגשות עד דמעות! 4)קינג קרימזון\אמרסון לייק ופלמר - אני בייחוד אוהב את גרג לייק הזמר בשתי הלהקות הללו (בקינג קרימזון רק בדיסק - IN the Court..), מלחין מהולל אני ממש אוהב את המוסיקה שלהם והדיסק RED של קינג קרימזון הוא הכי שווה בעולם! 5)זה די קשה כי יש לי עוד כמה בראש ג´ון לנון, פול מקרטני, ג´ים מוריסון, קאט סטיבנס, סיימון וגרפונקל במיוחד פול סיימון, פינק פלויד במיוחד רוג´ר ווטרס הגאון, אני אישית מאוהב אוהב גם את ג´ורג´ האריסון ז"ל...

yoavsc

New member
חוזר על עצמו

הסדר לא מחייב 1. לד זפלין 2. פינק פלויד 3. הביטלס 4. בוב דילן 5. לא מצליח להחליט

למעלה