בבקשה....דחווף....

goldie4

New member
קודם כל אסור לעשות סיאנסים

לפי היהדות וזה מסוכן. תכנס ל sodot.tv יש שם קליפ על אנשים שעשו סיאנסים בטייסת וראה מה קרה להם ואיך זה התפתח... גם להם קרו דברים מפחידים. קודם כל הפסק לעשות סיאנסים דבר שני איך לכפר על זה אני לא יודעת תתיעץ עם רב (או בבית חבד) בעיקרון מה שנותן הגנה זה: מזוזות כשרות בכל הבית, להתחזק ביהדות וכו' אך אני לא רב ואני לא יודעת פרטים...

שלו לוי

New member
ממממ

אני יודע שאסור לעעשות סיאאנס עשינו את זה בצחוק ופעם אחת בלבד....מזוזות יש [אנחנו דתיים] וחברים שלי פודים לבוא לסגור את הססיאאנס [עוד לא סגרנו]

שלו לוי

New member
פיאנחתי לא בטוח...

המילים שחוזרות על עצמן זה להרוג 3 שנים הרבה דם רצח להרוג אין זמן דם להרוג...אלה המילילם המרכזיות אז אולי אני יהיה רדוף וד 3 שנים אני יהיה בן 18 ואני לא יחשב כקטין ואולי אומרים לי שבגיל 18 אני ימות ע"י מישהו ושזה יגרם בסבל...אני לא בטוח שהשמעתי את זה למישהו מבית חבד בטלפון השיחה התנתה יותר מ 5 פעמיים וזה לא קרה מהצד של אף אחד ולכל אחד הייתה קליטה ושהוא שמע את זה לגמרי הוא אמר שיכול מאווד להיות שמצבי אבוד ושזה משהו מהנפש הקודמת שלי... מה ללעשות? להתאבד ואז המוות שלי יהיה יותר עדין? או לחכות לגיל 18 ולמות ע"י שד נורא? HELP דחוווף

goldie4

New member
שלחתי לך מסר

לא קראת אותו? לא יכול להיות שמחב"ד אמרו לך כזה דבר אל תסגור שום סיאנס הרי אסור לך לעשות שוב. נכנסת ל sodot.tv לקליפ על הסיאנסים? כתבתי לך מה יכול לעזור לך במסר תרשום לי שם פרטי ושם האם אם אתה רוצה

תוםםםם

New member
לא הבנתי משהו...

איך בדיוק אפשר להקליט סיאנס? הרוחות משמיעות קולות בזמן הסיאנס??

שלו לוי

New member
תשובה

לא בגלל שאנחנו עדיין בני תמותה ובני החיים איננו מסוגלים לשמוע את האנשים שאנחנו מעלים בסיאנס אבל מכשירי הקלטה או כל דבר שיכול להקליט או מהו בסגנון דרכו אפשר לדעת לא עשינו הרבה...בהתחלה תכננו להקליט את עצמנו עושים את הסיאנס ואז שנהיה גדולים לשמוע את זה ולצחוק..אז על השולחן לייד הלוח סיאאנס שמנו את המכשיר הקלטה...התחלנו את הסיאנס וישר לחצנו על הריקורד..[הקלטה] ואת הסיפור אתה כבר מכיר ומה שהיה לנו מוזר זה שאותנו לא שומעים בהקלטה [בקלטת עצמה] גם אם מריצים לכל כיוון כל שהוא.. אבל לעומת זאת...שומעים דברים אחרים לכל האנשים שמזלזלים פה וחושבים שאני צוחק או חולה נפש....אתה או מפחדים מידי או שאתם ממש ממש מפגרים! תודה על הפירדגון אגב... זה עיניין רציני...באמת יש תוכנה שיוצרת גלים כאלה??? ואני לא חולה נפש!!!

תוםםםם

New member
אני שואל מסקרנות

גם אם מה שהוא שלח לא אמין. באמת אפשר להקליט בזמן סיאנס?

תוםםםם

New member
אפשר לנסות הכל

השאלה איך זה יכול לפגוע בי? איך הנשמות מקבלות את זה? מה תיהיה התוצאה? אפשר גם לנסות להתאבד.

אני לא חושבת שהן יפגעו בך בגלל

שהקלטת אותם, אבל אם תעשה סיאנס ותשאיר אותו פתוח הם בטוח יכעסו ויעשו משהו עם זה. לרוב לא שומעים יותר מידי אבל אפשר לנסות ולבקש מהרוחות שעולות ללוח אישור להקליט אותם לפני כן.

קטע מטורף!!!!

ישבתי והאזנתי בסבלנות להקלטה שלך ולא מצאתי משהו מעניין עד...שבדקה ה 8.28 בדיוק מגיע אותו הקול שצועק לא יותר מאשר...."תעזרו לי"!! והוא חוזר על כך 3 פעמים עד שהקולות היותר צורמים מפריעים לו.

למעלה