בבקשה....דחווף....

שלו לוי

New member
בבקשה....דחווף....

אני בן 15.. אני וחברים שלי עשינו סיאנס ותוך כדי שעשינו הקלטנו את הקול על קלטות ריקות...לא יצא מזה כלום...וכמה ימים אחרי זה ראינו את הסרט "רש לבן" ואז ניסנו להפוך את הקלטות [לשמוע ההפך] ולראות מה יצא... עכשיו כל הקלטות יצאו בלי כלום...חוץ מאחד....היא מפחידה ביותר...היא בעברית אבל לא בשפה מובנת...ואין לי שמץ מה אומרים בה רק שמעתי להרוג....בלה בלה בלה ועוד כל מיני ויש רעשים של צרחות פיצוץ ועוד דברים ברקע בבקשה עכשיו אני פוחד שיש לי שדים בחדר מישהו בבקשה תעזרו לי...העברתי את הקלטת למחשב מי שרוצה.. שישלח לי בקשה לשלוח לו למסנג'ר/ אימייל!1 דחווף אני פוחד יש שם איומיים חיים ואני לא יודע מה לעשות אני בטראמות טוטאליות ופוחד לצאת מהבית... אימייל: [email protected] מסנג'ר [email protected]

דבר ראשון תרגע

דבר שני תזרוק או תמחק את הקלטות, ומעבר לזה אני מקוה שעשית סגירת מעגל כמו שצריך בתום הסיאנס במידה ולא נעשתה סגירה כמו שצריך לסיאנס תעשה עכשיו אחת, תדליק קטורת כבה את האור ותדליק כמה נרות ותפתח את לוח הסיאנס עם אותם חבריחם שלך שעימם ערכת את הסיאנס ותגידו אנחנו סוגרים את הסיאנס שהתרחש כאן ובמידה ופגענו במישהו או הפרענו למנוחתו של מישהו אנו מצטערים ומקווים כי לא עשינו רע. וזהו שים לא יכולים להיות לך בבית כי שדים לא עולים בסיאנס של מתחילים או אם לא התגרו בהם, אז אתה יכול להיות רגוע
תעדכן מה קורה לינוי

שלו לוי

New member
יותר גרוע ממה שחשבתי...

לא לא סגרנו מגעל הייתה כוס על השדולחן באמצע היה פתאום רעש מהטלוויזיה [היא הייתה מחוץץ לחשמל] ואז פחות משבריר שניה הכוס התנפצה...את הקלטות...אני שרפתי חוץמזה שעל המחשב אני באמת מבקש ממך לשמועאת ההקלטה שלהם זה נורא אני לא צוחק הוא אומר כל מיני דברים כמו להרוג דם רצח מוות מחר יומיים שנה דברים כאלה אני פוחד והיו ברקע מלא צרחות ממש צרחות....והוא ממש צועק אני מפחד בבקשה תעזירי לי יש לך מסנג'ר? תוסיפי אותי זה ממש ממש חשוב את חייבת לשמוע!!! פליייז אני יודע שאני מסכן את נשמתך...אבל מי שמדבר ממש לא רגוע.... בבקשה ממך!! הכי מהר שאת יכולה!! [email protected] זה המסנג'ר! עוד משהו הצרחות את זוכרת את הקומקוימים הישנים שהיו מכינים על הגז? ויש את הרעש של הרתיחה? החזק הזה ככה נשמעות פה הצרחות אבל מפחייד ממש יש לי צמרמורת בבקשה!! מהרררררררררר

שלו לוי

New member
לילי דחוווף

לילי הם רודפים אחרי... היום בביצפר שמעתי את אותם קולות בדיוק החברים פוחדים לבוא לסגור מעגל סיאאנס...הם פוחדים להתקרב לפחות תתני לי את המייל שלך שתוכלי לשמוע מה הוא אומר בהקלטה ולהגיד לי אם יש סכנה לחיי או מישהו אחר...[אני שוב מזכיר לך המילה המרכזית זה להרוג] בדחיפות...תודה...

שלו לוי

New member
תיקון..

1. מצאתי משהו...עוד קלטת... זה ממש ממש מפחיד בבקשה את חייבת לעזור לי איך ליצור איתך קשר? מסנג'ר? אייסיקיו? אימייל? יש לי טעות באימייל שנתתי זה [email protected] לא כמו שנתתי [email protected]

misipipi

New member
לא צריך אימייל

http://www.file2host.com/ תעלה לפה את הקובץ ןתן את הקישור

המייל שלי כתוב בכרטיס האישי שלי

[email protected] אבל זה ממש לא יעזור לי לשמוע את זה כי מרחוק אין לי מה לעשות כדי לעזור לך אבל אם חבריך רוצים לחיות בשקט כדאי להם מאוד לסגור איתך את המעגל כי אתה יכול לסגור אותו גם לבד, רק שאז הם יהיו בבעיה ובסכנה.... לצערי הרב זה מה שקורה כשחושבים שסיאנס זהו משחק ילדים וחבל- זה נשמות של אנשים
לינוי

שלו לוי

New member
העלאתי את הקלטה לליינק הזה

הוראות בטיחות: 1. לא לשמוע שיש עוד אנשים בסביבה 2. לשמוע רק באור יום [מומלץ] *- אתם לוקחים את הסיכון אבל זאת ההוכחה שדבריפכאלה קיימים מי שמבין אם זה מדובר עליי או משהו שקשור אליי אשמח אם תתריעו פה בפורום http://www.file2host.com/175865 האזנה נעמימה [מקווה :S:S:S]

שלו לוי

New member
לאאא נראה לי

חשבתי על זה גם בהתחלה אבל איך זה שווקא על הקלטת הזאת יש ולא על האחרות? והקלטת הורצה אחורה רעשי רדיו לא נשמעים בהפוכה עוד דבר לא הקלטנו עם משהו של רדיו השתמשנו במקלטת קלטות ישן...[שהיה של סבא שלי] ואיך זה שההקלטה לא מוכנה להימחק לי מהמחשב? רשום לי שאין באפשרותי למחוק קובץ זה...ואז שאני שוב מנסה למחוק הוא פותחת את עצמו??? לא יודע...רדיו זה ממש לא!

misipipi

New member
אני מעדיף את פרדי קרוגר, פחות עריכה

יש מצב שאריק 67 זה אותו אחד? בנתיים אני לא מאמין לאף אחד מהם. כל כך שקוף.. אני היחיד ששמתי לב לזה או שכולם משחקים פה אותה?

למעלה