בבקשה אלכסנדריה

F a d i

New member
אתה מתכוון לדיסק הזה?!

(הקטנתי את העטיפה)---------> הורדתי אותו ושמעתי כמה שירים מתוכו...לא יצא לי להאזין לכולו אבל מהשירים ששמעתי עושה רושם של זבקיקו טוב תמשיך להנות ידידי

כן פאדי

זה הדיסק זבבקיקו מעולם אחר,תקשיב לכולו בהזדמנות הראשונה. יום טוב לך.

אנג'לה דימיטריו

פאדי ויוסי הייתם צריכים להיות בהופעה שלה ולראות את העוצמה שלה ואז יותר להבין את הגדולה של הדיסק שלמעשה בהופעה היא שרה אותו כמאט במלואו. יאסו מנגאס ש.גרשון

rodedy

New member
תודה the greek!!!!!!!!!

חשבתי ששכחת לא רציתי לבקש שוב אך לא אכזבת שוב תודה ושבת שלום דרך אגב כשהעלת את השיר anathemase גרמת לי להזכר בדיםק ולשמוע אתו שוב ושוב

sysyv

New member
the greek לא שוכח

גם אם יגיע למילוי הבטחתו אחרי שבועות - ישלח תזכורת אישית למבקש וכללית לכולם. ככה הוא - יסודי ידידותי ואיכפתי שב"ש

arik87

New member
אני לא רוצה להשמע נודניק אבל...

אני ביקשתי מלפני חודשיים בערך מילים+תרגום לשיר של ניקולאידיס- ston adi antamosane אז בבקשה אם מישהו יוכל לתרגם אני מאוד ישמח

yannhs

New member
נפגשנו בשאול(בגהינום)

שלח את המילים ונתרגם לך

F a d i

New member
אני כמעט בטוח שגם מילות השיר

וגם תרגומן נמצאים בפורום

arik87

New member
איך אני מחפש בפורום?

בעמודים של הפורום הכוונה? יש 8 עמודים ואין שם וגם מאז שאני בפורום לא היה תרגום לשיר הזה ממה שאני זוכר

אריק...שים לב:

1.למטה מצד שמאל, בתחתית העמוד יש 'ארכיון' עם כל דפי הפורום עד היום כדאי לעבור וללמוד... 2?חוץ מזה יש לך 'חיפוש' למעלה משמאל... ולידו 'חיפוש מתקדם'... לפי הצורך תמלא את המבוקש. יתכן ולפעמים תהיה חייב להחליף אותיות כדי לקבל תוצאות... בהצלחה!

arik87

New member
אהה נכון ...

ראיתי את זה, וחיפשתי בחיפוש מתקדם ולא מצאתי

למעלה