בבקשה אלכסנדריה

the greek

New member
בבקשה אלכסנדריה

Αλεξάνδρεια Ο Αλεξανδρινός, ο καθαρός ο ουρανός στον έρωτα είναι σαν διαμάντι ανθεκτικό κι όπως καθρεφτίζεται στη θάλασσα ζεστός λες για σαλάμ, να κι ένας άξιος μισθός Βρε για σαλάμ που να το φανταστώ τόσο γλυκό το φθινόπωρο αυτό τούτος ο ουρανός, ο φθινοπωρινός είναι ο αυθεντικός, ο Αλεξανδρινός Το ένα μου λιμάνι είναι δυτικό το άλλο το παλιό ανατολικό έχω αεροδρόμιο στο βοριά κι ένα αρχαίο φάρο προς το νοτιά Ναι ο ουρανός ο καθαρός ο αυθεντικός στην Αλεξάνδρεια είναι τόσο ανθεκτικός που όταν σκάει το κύμα δυνατά στο tait-bey παντάμ-παντάμ, βρε για σαλάμ ο έρωτας λέει Για-σαλάμ θα πει όσα χώρεσα που τον δαίμονά μου συγχώρεσα για όλα του τα πάθη τα άγρια για-σαλάμ θα πει Αλεξάνδρεια אלכסנדריה באלכסנדריה, השמים הבהירים לאהבה הם יהלום מחוזק ואיך שהים החמים משתקף תאמר יא סאלאם, והרי לך שכר הוגן יא סאלאם אפילו לא דמיינתי כל כך מתוק הסתיו הזה השמים הללו, הסתווים הוא אוטנטי, ה אלכסנדריה נמל אחד מערבי והשני הישן מזרחי יש לי שדה תעופה הצפון ויש לי מגדלור ישן לכיוון דרום כן השמים הבהירים האוטנטיים באלכסנדריה כל כך חזק שכאשר הגל מתנפץ בחוזק ב tait-bey PANDAM PANDAM , אומרת האהבה יא סאלאם יא סאלאם יאמר כמה שיוכל שלרוח הרעה שלי סלחתי לכל המהווים הפראיים שלו יא סאלאם תאמר אלכסנדריה ALEXSANDRIA O ALEXANDRINOS, O KATHAROS URANOS STON EROTA INE SAN DIAMANDI ANTHEKTIKO KE OPOS KATHREFTIZETE STI THALASA ZESTOS LES GIA SALAM, NA KE ENAS AXSIOS MISTOS BRE GIA SALAM PU NA TO FANDASTO TOSO GLIKO TO FTHINOPORO AFTO TOUTOS O URANOS , O FTHINOPORINOS INE O AFTHENTIKOS, O ALEXANDRINOS TO ENA MU LIMANI INE DITIKO TO ALO TO PALIO ANTOLIKO EXO AERODROMIO STO BORA KE ENA ARXEO FARO PROS TA NOTIA NE O URANOS O KATHAROS O AFTHENTIKOS STIN ALEXANDRIA INE TOSO ANTHEKTIKOS PU OTAN SKAI TO KIMA DINATA STO "tait bey" PANDAM – PANDAM, BRE GIA SALAM O EROTAS LEI GIA - SALAM THA PE OSA XORESA PU TON DAIMONA MU SINXORESA GIA OLA TU TA PATHI TA AGRIA GIA – SALAM THA PI ALEXANDRIA

F a d i

New member
בוקר טוב גם לך ידידי

תודה על התרגום

the greek

New member
בוקר טוב

וזה לארוחת בוקר יספיק לנו ולמען האמת לי אישית זה יספיק לכל היום

F a d i

New member
../images/Emo13.gif איזה יופי של פורום ער הבוקר...

תודה על הארוחת בוקר ד'ה גריק (לי אישית זה יספיק רק לבוקר)

12אניהיא

New member
חחחחחחחח פאדי יא שמן../images/Emo3.gif

בוקר טוב דה גריק תודה על התירגום

the greek

New member
לא נכון ...

אם תיהיה בהמשך רעב יגישו לך ממש באותו מקום על חוף הים של פיראוס גם את זה ...

the greek

New member
זה הרעיון

לצאת ביום שימשי כזה החוצה להזמין דברים מאוד פשוטים ולראות איזה כייף ... ביננו, מה צריך יותר מזה (מזא)

12אניהיא

New member
אז אני אגיד לך משו בסוד

היום אני חוגגת יום נישואין (בעלי לא ממש חוגג
) אז אני מתכוונת ללכת לקבלת שבת בטברנה יוונית באשדוד בצהריים

the greek

New member
את צודקת אבל

שלוש שכבות זה בגליפאדה והתמונה זה הפראפה של פיראוס
)) דרך אגב, נכון להיום כוס פראפה בבית קפה עולה כ 3 - 4 יורו, ליוון וליוונים (וגם לנו) זה הההמון כסף.

ככה זה

כשמדינות עניות צורפו לאיחוד הארופאי ותוך כדי כך ירו לעצמם ברגל והעלו מחירים במעבר לאירו... חבל... רק האיים הרחוקים עדין שומרים על צניעות...

F a d i

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ד'ה גריק...היה טעים..

זה מה שאכלתי היום..(טלפתיה?!)

פאדי סאס. יאסו!!!

בוקר טוב לך ולכל הפורום.אמש קיבלתי בדואל שלי דיסק מדהים של אנג'לה. שירי זבביקו מדהימים,תענוג.מי שרוצה את הדיסק כולל עטיפות שיגיב בבקשה. דרך אגב פאדי קיבלתי את הדיסק מהגריק פורום שפירסמתה לא מיזמן,ועל כך אני מודה לך.חשפתה אותי לעולם המוסיקה היוונית במיטבה.

מסר אישי

קודם כל ברוך הבא תישלח לי במסר האישי אי סי קיו אם יש לך. ואני אשלח לך את השירים.

למעלה