בבקזה תעזרו לי

moran411c

New member
בבקזה תעזרו לי

שלום קוראים לי מורן ואני בת 17. אמא שלי היא אישה גדולה ויש לי כרגע בעיה איתה. יש לנו אירוע עוד חודש --> בר מצווה לאחי והיא פשוט לא מוצאת שום דבר יפה או משהו שמתאים לה ולגיל שלה. והיא בת 40. היא בדיכאון וקשה לי ליראות אותה ככה. רציתי בבקשה אם אפשר ואם מישהי יודעת ויכולה להגיד לי איפה היא יכולה לחפש בגדים שיתאימו לה מבחינת גודל. אני מנתניה בבקשה תעזרו לי לרצות אותה ושיהיה לה כיף. אתן בטוח מכירות חנויות או משהו. תודה תודה תודה מחכה לעזרתכן.

DREAM111

New member
היי מורן

אז קודם כל
עכשיו אם יש לכם חשק ליום בילוי בת"א יש המון חנויות שתוכלנה למצוא דברים לאמך לכבוד האירוע המתקרב. ישנה מתוקה ברח' נחלת בנימין שיש לה דברים יפיפיים לאירועים. יש בקניון עזריאלי מספר חנויות שיש להם בגדים במידות גדולות שאמך תוכל למצוא שם משהו לאירוע. אני מזמינה אותך להציץ במאמרים שלנו ולראות כתובות של חנויות באיזור מגוריכן אולי שם אמך תוכל למצוא את אשר היא חפצה בו לכבוד האירוע. הכי חשוב שיהיה המון המון

ענבר 23

New member
מורני-ברוך הבא (קודם כל..)

אני מבינה את הרגשתה של איתך, ואת חייבת להבין שהיא צריכה עידוד. תחמיאי לה-זה מאוד חשוב. קחי אותה לחנויות של מידות גדולות ותראי לה כמה שהיא יפה. בחנויות האלו היא תרגיש טוב, כי היא תראה כמה כיף לגשת לחנות ולא לפחד שלא תהיה המידה שלך דיברת על נתניה. ובכן, יש לך את חנות עונות ברחוב הרצל ובמוסף את מתאים לי בקניות בנתניה יותר מזה, יש לך את מתאים לי עודפים (לא רחוק מאיקאה) יש את קרייזי ליין-לדעתי גם בקניון. תפני אותה בהמשך לכאן, אנו כאן משפחה והיא תרגיש "בבית" שיהיה לכן מזל טוב !

moran411c

New member
תודה רבה......

אני יגיד לה על הפורום.. אתן נורא חמודות תודה על העצה

למעלה