בבעיה....

Miss Lynn

New member
פעם...

יפה אמרת. את משווה את כמות הפירסומות של צ'יפסים, יין, וודקה, יוגורטים וכו... לפירות?

אני לא אוכלת מוצרי חלב ככה שמבחינתי להכניס את הפירות וירקות באותה שורה עם מוצרי חלב כאילו זה בריא באותה מידה זאת מגוחך.

למה אני לומדת באוניברסיטה? כדי לקבל מקצוע ולהתפרנס.

ואל תכתבי לי בבקשה שיש דרכים אחרות להתפרנס. זאת הדרך שאני בחרתי.

אני לא שוללת לחלוטין את האוניברסיטה, אבל להגיד משפט "מצטערת אבל למדתי את זה באוניברסיטה" זה מצחיק אותי, האוניברסיטה זה לא אלוהים גם שם יש טעויות.

מה שאני מבינה מדברייך

זה שאוניברסיטה היא מקום שיש בו טעויות, אבל לפרסומאים אין טעויות ואם הם בוחרים כן או לא לפרסם משהו, אז אין ספק ששיקוליהם נכונים.

Miss Lynn

New member
מה?

אני לא מבינה בכלל איך עשית את ההקשר ובאמת שאין לי כוח להגיב כבר.

Miss Lynn

New member
ברור כי זאת המטרה שלך

להגיד את מה שאת רוצה ולא אכפת לך מה אני כותבת רק לסתור את התגובות שלי.

אין לי מטרה כזו.

האמת, בדיון הזה אין לי מטרה בכלל. לא אני פתחתי אותו.
כתבת שלא מפרסמים פירות וירקות אז כתבתי שכן. באמת לא בסדר מצידי ואני מתנצלת עמוקות.
ובנימה אופטימית זו הולכת לקלף לי תפוז טעים. (ראי בזה פרסומת)

Miss Lynn

New member
פירסומות מלפני 20 שנה?

אני מעולם לא שמעתי על הפירסומות האלה האמת.

היום הפירסמות היחידה שנראה על פרי זה בתוך פירסומת על יוגורט שיש בתוכו פרי משומר בן מאה שנה.

dori78

New member
אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי...

כן, פרסומות מלפני 20 וגם 30 שנים. איפה הבעיה? מה שהיה פה לפני זמנך לא ראוי?
זה שהיום, כמו שכתבת למישהי פה, רוב הציבור כבר "קנה את השקר" ואין צורך לפרסם את המוצרים האלה, זה עניין אחר.
נראה לי שעדיף לפרסם פירות וירקות, מאשר עוד מוצר חשמלי או שניצל תעשייתי דוחה.

פרסום ויחסי ציבור זו דרך להגיע לקהל הקונים. כשיש תחרות - צריך להשקיע הרבה בפרסום.
פירות וירקות זה לא מותג שיש עליו תחרות. או שאתה קונה, או שלא.
מתי בפעם האחרונה ראית פרסומת למוצר בסיסי של טבעול? ואני לא מתכוונת לסדרת מוצרי השף ארז קומרובסקי.
לא תראי פרסומות כאלו, כי אין תחרות (כמעט) בתחום הזה. מי שלא אוכל בשר ובוחר להשלים את התזונה עם מוצרים מן הצומח, יש לו שתי אפשרויות - או טבעול או זוגלובק טבע. מתי בפעם האחרונה ראית פרסומת ללחם? אין צורך לפרסם לחם, כי מרבית האוכלוסיה קונה לחם כזה או אחר על בסיס קבוע.

אגב, גם פירות וירקות את יכולה להעדיף מתוצרת אורגנית, כי אחרת את מכניסה לגוף כל מיני כימיקלים של הדברת מזיקים.
ככה שאין סוף לעניין ההקפדה על הבריאות, כל אחד שיעשה מה שטוב לו כמו שהוא מבין. לנזוף במישהי שמאמינה שמוצרי חלב זה בריא ולהתנשא מעליה, זה לא לעניין. מרבית רופאי הילדים ימליצו לך לתת לילד הרבה מוצרי חלב כמקור לסידן.
זה לא אומר שזה נכון, זה לא אומר שזו טעות. זה מה שקורה בשטח.

ואני רוצה לקוות שבאמת תצליחי להתפרנס ממה שאת לומדת באוניברסיטה. לא כל אחד מצליח.

Miss Lynn

New member
אני לא מבינה על מה הוויכוח

אני חושבת שיין זה לא בריא. שפירות זה כן בריא ואף אחד לא משווק אותם כי זה לא שווה מבחינה כלכלית לחברות הגדולות.

לא הבנתי מה את מנסה להוכיח במה שכתבת, מצד אחד את כותבת שעדיף לפרסם פירות מאשר שניצל דוחה, ומצד שני את כותבת שפירות לא משווקים כי זה ברור מאליו שיאכלו אותם, בואי יחד איתי לביקור בבית חולים ותראי כמה זה לא ברור. וכמה אנשים מאמינים לפירסומות שיוגורט ובשר אדום זה טוב ומגרה ואחרי זה חוטפים התקפי לב אחד אחרי השני. כמה אנשים סובלים מעצירות כי אוכלים פרי וירק אחד ביום.

אני דווקא ראיתי פרסומת של טבעול מלא פעמים. ואפילו חילקו טעימות בסופר מלא פעמים.

אני לא נזפתי בה על זה שהיא מאמינה שחלב זה בריא, לא התנשאתי מעלייה, ובטח שלא אמרתי לה מה לאכול ואיך לשמור על הבריאות (ממש לא אכפת לי גם שכל אחד יאכל מה שבא לו). בינתיים מי שנוזפת פה זאת את "זה לא לעיניין" .

להתפרנס? לצערנו הביקוש רק עולה ועולה...

רק חודש שעבר התפרסם ששני ילדים אושפזו במצב

קשה בגלל מחזור חמור בוויטמינים, כולל נזקים לראיה ומה לא!

אחד אכל רק שניצל קנוי וצ'יפס,
השני רק פרוסות עם שוקולד. אחרי שהיו בבירורים רפואיים חודשים, כולל אשפוזים, עלו על הבעיה אמיתית והנזקים בלתי הפיכים!

בננה...פצצת אנרגיה צהובה!

ויש בה 90 קלוריות בלבד! זו היתה פרסומת לוהטת.
היתה גם פרסומת על עגבניה: תמצא אותי בשוק בכל השנה, בוא לאכול אותי עגבניה, אני עשירה במינרלים, טעם וצבע לא נורמלים... עגבניהההה....

כן, יש לי זכרון מוזר.

אנילה1

New member
ויש סיפור עובדתי לגבי יין.

פעם הייתה סידרה בטלוויזיה על הנרי השמיני, בסעדרה מלך אנגליה. היה אוכל בשר צייד שבושל ביין, וגם השתיה שלו הייתה יין. הסיבה הייתה שהם היו בטוחים שמים הם רעל, ומביא מחלות. הסברה שלהם הייתה נכונה, כי הם לא ידעו אז על חיידקים ושאר מזיקים. ולא ידעו שאפשר לחטא את המים ע"י הרתחה פשוטה. זאת גם הייתה הסיבה שהם לא התרחצו הרבה, הם פחדו להיות חולים. לכן, בגלל ששתו יין במקום מים, כולם היו מסתובבים שיכורים רוב הזמן, כולל הילדים. מחלות לב ומחלות אחרות מודרניות, לא היו להם, כי אנשים חיו פחות שנים. גיל המוות היה בין 40-50 , רוב המחלות המודרניות מופיעות מעל גיל 50.

נסי לעיין בזה:

[URL='http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4339057,00</a>.html']http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4339057,00.html[/URL]

fwooper

New member
היי.... :) הבהרה קטנטנה....

טוב אז קודם כל אני שומעת את הבעייתיות שיש לך עם חמותך ואני לגמרי איתך ומבינה אותך- ממש לא מתאים ההתערבות הזאת שלה בחיים שלכם וחייבים לעשות לזה סוף.
נשמע לי אבל שמה שיותר בוער ואולי גם מעכב את פתרון הבעיות עם החמות הוא הבן זוג. נראה לי (אולי אני טועה, תאמרי לי אם כן) שקצת קשה לנהל בכלל דיאלוג עם אדם שכל היום מעשן סמים. ואמנם לא ניסיתי על עצמי אבל מאיך שהבן זוג שלי תיאר את זה (עישן פעמים ספורות בחייו) אתה לא במצב צלול במיוחד....
דבר שני- הוא מכור. לא זה לא זמני ולא, הוא לא יצליח להפסיק כשהוא ירצה. אל תקני את זה. הוא מכור. נקודה. ואני יודעת שזה רק "סמים קלים" ובעצם אין שום חומר פיזי שממכר אבל זה בכלל לא משנה כי כמו שמתמכרים להימורים או לקניות או לכל דבר אחר שלא מצליחים להפסיק לעשות אבל רוצים להפסיק. הוא אמר לך שזה זמני ושהוא יפסיק, וזה לא קרה. את באמת חושבת שכשתהיי בהריון פתאום הוא יצליח להפסיק? (הריון וההתכוננות לילד היא תקופה מאוד מלחיצה בפני עצמה לא בטוחה שהוא יעבור אותה בלי הגראס)
ואני לא רוצה לבאס או משהו אבל מנסיון (לא רק שלי, אלא של כל זוג הורים כמעט שיצא לך לדבר איתם) כל מריבה שיש לכם עכשיו על משהו תתעצם ותוכפל כשיהיו ילדים, לפחות בשנה הראשונה. ילד מביא המון חילוקי דעות בין בני הזוג וזה בכלל בלי להכניס את החמות- ועם חמות כמו שלך.......
הוא לא צריך טיפול פסיכולוגי כמו שאמרת שהוא עשה/עושה אלא גמילה.
זה מפריע לך, זה מפריע לו- אז חייבים להפסיק.
אני מאמינה שאז יהיה לכם יותר קל לפתור את הבעיות מול החמות. בכל מקרה צעד צעד...

אנילה1

New member
הבעיה היא בעלך. העישון הקבוע שלו מעוות לו

את המציאות. אפשר לתרץ את העישון באמו הפולשנית. אבל קודם כל זאת הבעיה שלו. הוא מכור מאוד לסמים, והוא חייב גמילה עכשיו, וטיפול פסיכולוגי, שילמד אותו לעמוד מול אמו הפולשנית. אם הוא יתחזק, הוא יוכל להעמיד אותה במקומה.
עישון שמים יכול לגרום לכך שהזרע שלו יהיה פגום. אם הייתי במצב שלך, לא הייתי מביאה ילדים עם גבר שמכור לסמים. הייתי מתנה לו תנאים. אין ילדים עד שיגמל מהסמים, ושיהיה גמול לפחות שנתיים. עד שהזרע שהוא מייצר יהיה משובח ונקי מסמים.
את חייבת להיות מאוד ממוקדת במטרה, ולהתנהג בהתאם. תכתבי לעצמך את המטרות שלך, ותהיי צמודה אליהן. בינתיים תדברי הכי מעט עם חמותך. ורק מה שנחוץ. אם היא שואלת שאלות פולשניות תשתקי, אל תעני. אם היא נעלבת, תגידי לה שאלה נושאים שאת מדברת עליהם.

למעלה