בבילון

טפאל

New member
בבילון

הספרים לידתו של "חיל הטלפטים" ו"עליתו של בסטר" מופיעים גם בתור סרטים או פרקים בסידרה? חשבתי שבסטר טוב ראיתי תמונה שלו וזה נראה כאילו הוא עוזר שם למישהו. הוא לא נראה כמו בתמונה על הספר (לא ראיתי את הסידרה אבל ראיתי את הסרט של התחלת בבילון). אז הוא טוב בסידרה או רע?

elrondd

New member
קשה להגדיר את באסטר כטוב או רע

תקראי את הספרים עם עוד לא קראת ותגלי שזה מאוד מעמיק ולמעשה כשרואים את הסדרה (עוד משהו שאני ממליץ לך לעשות) תביני שבאסטר הוא דמות מאוד עמוקה הרעיון שחיל הטלפטים מאוד נוקשים וכמו בהרבה מקומות בהיסטוריה נוקשות לא הייתה ממקום רע אבל גרמה סבל לאלה שלא יכלו להיות במסגרת אני מאוד אהבתי את הספרים ואשמח מאוד לקרוא אותם שוב :)

elrondd

New member
הצטרף מבחינת חבר צוות?

אז לא הוא תמיד היה על הגבול של הרע במיעוטו בדרך כלל הם העדיפו אותו רחוק מעיניהם חוץ ממקרים מיוחדים שלא היה ברירה אבל בדרך כלל הוא כפה את עצמו עליהם

Bored Guardian

New member
מהסדרה

אני לא זוכר אם הוא ממש רע, אבל מה שבטוח זה שהוא לא טוב.. מהספר רואים שבסטר הוא אינטרסנט, הוא פועל לפי מה שיקדם אותו גם אם הוא צריך לרמוס את כל מי שבדרך, וזה לא בהכרח רוע לשמו (איכשהו זה נשמע לי הגיוני עכשיו). הספרים באמת טובים, קראתי את שניהם 3 פעמים כבר אני חושב, ואני מאוד בטוח שאין סרטים ובטוח שלא פרקים בסדרה, לצערי. אני חושב שהיה אפשר לעשות מזה סרטים טובים, אבל אני מניח שזה כבר לא יקרה..

dankner

New member
לא לשכוח

שלסידרה הזו יש גם ספר שלישי ! הספר הזה לא תורגם לעברית.

Bored Guardian

New member
איזה?

לא ראיתי באף מקום עד עכשיו וחיפשתי באמזון כל מיני ספרים של בבילון, לא ראיתי שום המשך להם.. גם הספר השלישי נכתב ע"י ג' גרגורי קיז?

sagi a

New member
Final Reckoning: The Fate of Bester

והוא די שונה מהספר השני. קישור למטה.

Bored Guardian

New member
תודה ../images/Emo13.gif

במה הספר שונה מהשניים הקודמים? (חוץ מזה שהוא מתרחש אחרי הסדרה)

elrondd

New member
כן

במיוחד ששרידן הפך לנשיא הפדרציה או איך שקראו להם וכידוע ששרידן ושותפיו לא צודדו את באסטר אם אני לא טועה הוא תמך במורדים הטלפטים ואיך קראו לטלפטית הג'ינגית שכלכך אהבתי? שהייתה חברת צוות בבבילון 5

Bored Guardian

New member
ליטה אלכסנדר

ועד כמה שאני זוכר באסטר היה זה שתמיד נשלח לצוד את המורדים הטלפתים על בבילון 5.

elrondd

New member
כשכתבתי "הוא תמך בטלפטים המורדים"

התכוונתי לשרידן וכמובן לא לבאסטר שכמו שאמרת נשלח בעיקר לצוד את המורדים ולהסתיר סודות של ניסויים איומים שעשו בטלפטים מסכנים...

Bored Guardian

New member
../images/Emo6.gif וואלה

עכשיו ההודעה שלך נראית יותר הגיונית, לא שמתי לב שמדובר על שרידן למרות שזה היה יותר הגיוני.. פשוט לא ראיתי מזמן את הפרקים מהעונות ששרידן מופיע בהן אז לא זכרתי שהוא תמך במורדים.

TOMPARIS

New member
משיהו שאולי לא ידעתם אליה

היא הופיע בכמה פרקי מסע בין כוכבים כסטאנד (כפילה או דמות רקע). הפרקים שהבחנתי בה : בדור הבא הפרק שיצורים השתלטו על מיילס , טרוי ודאתא .וורף וצוות אבטחה שכולל אותה יוצאים לעצור אותם ב10-4 אך נכשלים. בחלל עמוק 9 , בפרק השני של העונה ה4 שבו היא אומרת לקפטן סיסקו כל המערכות פועלות במסגרת המשתנים הרגילים מתי שהם יוצאים לחלץ את דוקט בפרק.

elrondd

New member
מה???

ככה על ליטה? אני נעלבתי בשבילה מה זה סטאנד? ככה עושים ממנה סתם אחת?

elrondd

New member
רשימת התפקידים של Patricia Tallman

שהיא בעצם ליטה אלכסנדר תראו את מגוון התפקידים בסטאר טרק לדורותיו # "Star Trek: Voyager" (1995) playing "Taresian alien woman" in episode: "Favorite Son" (episode # 3.20) 19 March 1997 # "Star Trek: Deep Space Nine" (1993) playing "Nurse Tagano" in episode: "The Muse" (episode # 4.21) 27 April 1996 # "Star Trek: Deep Space Nine" (1993) playing "Weapons Officer" in episode: "The Way of the Warrior: Part 2" (episode # 4.2) 9 October 1995 # "Star Trek: Deep Space Nine" (1993) playing "Weapons Officer" in episode: "The Way of the Warrior: Part 1" (episode # 4.1) 2 October 1995 # "Star Trek: The Next Generation" (1987) playing "Female Romulan/Alien" (uncredited) in episode: "Timescape" (episode # 6.25) 12 June 1993 # "Star Trek: The Next Generation" (1987) playing "Kiros" in episode: "Starship Mine" (episode # 6.18) 27 March 1993 # "Star Trek: The Next Generation" (1987) playing "Security Officer" in episode: "Power Play" (episode # 5.15) 22 February 1992

למעלה