בבאסה....

שיראלוש

New member
בבאסה....../images/Emo4.gif

שלום לכולם משהו כמו שבועיים וחצי נשאר עד לבחינה באפריל ואני ממש בדיכאון הסימלציות הראשונות שעברתי בקורס היו ממש על הפנים וזה מוריד לי את הביטחון ואת החשק לקראת ההמשך מה עושים? איך אפשר לעודד אותי?

הסימולציות של קידום מאוד קשות

אני אישית מכיר מישהו שקיבל בכמותי 150 (מתוך 150) במבחן האמיתי, אבל בסימולציות של קידום הוא בכלל לא הצליח לסיים בזמן אפילו חצי מהפרקים בכמותי.

שיראלוש

New member
הלוואי ואתה צודק אבל..

זה ממש מכניס אותך ללחץ שכזה. היום היה לי מבחן שני ונאי מרגישה ממש באסה למרות שאם נחשוב טוב הכל יכול לקרות במבחן פסיכומטרי ,אבל עדיין זה לא כיף לצאת בהרגשה רעה....

SHTRUDIDI

New member
ברור שזה לא כיף

אבל הסימולציות לא מנבאות בדיוק את הציון.אני מכירה אנשים שעמדו על 760 בסימולציות וקיבלו במבחן 670 וגם אנשים שעמדו על ממוצע של 620 וקיבלו בקושי 545. ברור שזה באסה אבל במקום להתבאס תנסי להבין איפה הטעויות ואיך אפשר להצליח יותר בפסיכו,ותוך כדי תשתפרי בסימולציות ותוציאי ציון שיעודד אותך להמשיך ולהצליח גם במבחן האמיתי. שיהיה בהצלחה!

microbe

New member
לא להיכנס ללחץ

זה מיותר! הסימולציות אינן מנבאות ציון בבחינה! הסימולציות אמורות להכין אותך להלם הבחינה ולאפשר לך לחלק את הזמנים בתוך פרק באופן האופטימלי.אל תשכחי שהציון ספסיכומטרי הוא י-ח-ס-י ולכן טיפשי לנבא ציון כשאת לא יודעת כמה נסחנים יש יחד איתך ומה התוצאות שלהם כדאי לך גם לקרוא את השרשור הקודם ואת תגובתו של אהוד המדריך בקידום

h i l a d i

New member
פעם אחת ולתמיד...

תראי איך אני הייתי: 2&msgid=27344260 target=_blank>1 - 2 - 3 תכף אני אסתכל נראה לי שהתבלבלתי עם הסדר...

h i l a d i

New member
אלוהים אדירים הפורום התחרפן...

משהו שם השתגע אבל אם תפתחי את כל הקישורים ותנסי להבין מה היה לפני מה לפי התאריכים... בקיצור זה בא להראות לך למה שוות הסימולציות מבחינת ניבוי הציון תתחילי ליישם שהסימולציות נועדו בשביל ללמוד מטעויות ולא לנבא לך את הציון...

למעלה