בא לשכונה בחור חדש..

פרוטון

New member
בא לשכונה בחור חדש..

שלום לכל לוחמי החופש והחרות שבינינו השמים לעצמם את הצדק והחוק כדבר החשוב ביותר בשבילם הם חיים וקמים בבוקר. לא כל מה שאני רואה אני רוצה, אבל כל מה שאני רוצה זה לראות.

deep ocean

New member
הי, ברוך הבא ../images/Emo39.gif

נראה לי ששני הפורומים האלו יעניינו אותך
פורום דרך הלוחמים פורום לחיות בהרמוניה

nitzano

New member
לא צריך להחליף פורום

גם לנושאים האלה נגיע אחרי שנסיים למצות את צמחונות והשפה העברית .... מה סיימנו כבר ??

deep ocean

New member
האמת לא נראה לי שיגיעו כאן לדון

בלוחמי חופש וחרות. אני חושבת שהוא לא התכוון ללחימה רגילה (אומנויות לחימה), אלא ללחימה אמיתית על החופש שלנו. בדרך הלוחמים מדברים על זה.

nitzano

New member
את רוצה להגיד לי שצמחונות קרוב אלינו

יותר מהמלחמה לחרות ??

deep ocean

New member
לפי מה ששמתי ../images/Emo23.gif

על צמחונות ידברו כאן, אבל לא על: החופש האישי, הפסקת השיפוט הפנימי, הרמוניה פנימית, עבודה על תדמיות וכו´. עד עכשיו לא שמעתי על מישהו שלומד כאן ומדבר על הדברים הנ"ל. בשמבאלה אגב אנו עובדים על הפסקת השיפוט, הרמוניה, תדמיות, החזרת כוחות ועוד. (זה נקרא אצלנו עבודה פנימית). אתה יודע מה, אני אפתח דיון בנושא. נראה מה תהיה ההיענות

מה יש לדון בהפסקת שיפוט?

כמו צימחונות, זה אנטי אינסטיקטיבי, ואנטי שרידותי. שלא כמו צמחונות, זה פוגע לא רק במפסיק השיפוט אלא (פוטנציאלית) בכל הקורבנות של אותו אדם שלא עצרת, כיוון שהפסקת לשפוט אותו. או אותה.

deep ocean

New member
לא הבנתי למה התכוונת.

יש הרבה מה לדון בשיפוט, בין אם לרשום טכניקות להפסקת שיפוט, בין אם להבין את מנגון השיפוט ועוד. העובדה היא שכולנו שופטים את עצמנו במידות שונות.

מיכל, אולי תסבירי למה את מתכוונת

כשאת אומרת "שיפוט"? ממעט הנסיון שלי עם בן טל-שחר ותלמידיו, הרבה פעמים הוא והם משתמשים במונחים אחרת ממה שאני רגיל, אז אני רוצה להיות בטוח למה את מתכוונת...

בדיוק, מסכים לחלוטין

לכן אני תמה על השטות הזו שנקראית הפסקת שיפוט. "לרשום טכניקות להפסקת שיפוט" - זה כמו להפיץ את האנרכיסט קוק בוק, רק עם טכניקות פסיכולוגיות במקום פיסיקליות? כי התוצאה כמעט זהה, את יודעת.

deep ocean

New member
שוב לא הבנתי אותך ../images/Emo6.gif

אפשר לדון במנגנון השיפוט, ועל ידי ההבנה שלו, לשפוט את עצמנו פחות.

רגע, לא הבנתי

שניה, אם אדון במנגנון השיפוט ועל ידי כך אשפוט את עצמי פחות האם אותו דין וחשבון פנימי אינו אותו שיפוט במסווה של חוסר כנות?

למעלה