שלום לכל לוחמי החופש והחרות שבינינו השמים לעצמם את הצדק והחוק כדבר החשוב ביותר בשבילם הם חיים וקמים בבוקר. לא כל מה שאני רואה אני רוצה, אבל כל מה שאני רוצה זה לראות.
על צמחונות ידברו כאן, אבל לא על: החופש האישי, הפסקת השיפוט הפנימי, הרמוניה פנימית, עבודה על תדמיות וכו´. עד עכשיו לא שמעתי על מישהו שלומד כאן ומדבר על הדברים הנ"ל. בשמבאלה אגב אנו עובדים על הפסקת השיפוט, הרמוניה, תדמיות, החזרת כוחות ועוד. (זה נקרא אצלנו עבודה פנימית). אתה יודע מה, אני אפתח דיון בנושא. נראה מה תהיה ההיענות
כמו צימחונות, זה אנטי אינסטיקטיבי, ואנטי שרידותי. שלא כמו צמחונות, זה פוגע לא רק במפסיק השיפוט אלא (פוטנציאלית) בכל הקורבנות של אותו אדם שלא עצרת, כיוון שהפסקת לשפוט אותו. או אותה.
כשאת אומרת "שיפוט"? ממעט הנסיון שלי עם בן טל-שחר ותלמידיו, הרבה פעמים הוא והם משתמשים במונחים אחרת ממה שאני רגיל, אז אני רוצה להיות בטוח למה את מתכוונת...
לכן אני תמה על השטות הזו שנקראית הפסקת שיפוט. "לרשום טכניקות להפסקת שיפוט" - זה כמו להפיץ את האנרכיסט קוק בוק, רק עם טכניקות פסיכולוגיות במקום פיסיקליות? כי התוצאה כמעט זהה, את יודעת.