בא לכם על איזה

174M4R

New member
☺☻☺☻☺☻&#9

זה מה שאמרתי... שלא יהיה הגיוני בכלל לעשות מיפגש פורום... אז הכי קרוב זה פשוט להיכנס כולם ביחד לצ'אט ומי שיש לו מצלמה שיראה את התוכי... ככה גם אפשר לדבר על תוכים באופן שוטף בלי לחכות חצי שעה לתשובה.. וגם אפשר לראות את התוכים של חלקנו... אני עדיין לא חושב שהגיוני לעשות מיפגש פורום בצאפרי... עדיין.. 1. איפ אפשר להביא את התוכים. 2. מה יש לעשות שם? להיסתובב ולבהות בתוכים?! 3. זה עולה כסף.. לעומת דברים אחרים שלא עולים...

174M4R

New member
סקר טיפשי למדיי

לא חשבת שכל אחד יגיד שזה הסוג תוכי שיש לו??!?!?!?!?!

jako1234

New member
נו באמת..

כבר אמרתי שלהביא את התוכים זה רעיון רע!!!! להפגש בצאפרי זה אחלה רעיון למפגש פורום זה כיף אדיר לדבר עליםה ולראות אותם...כן כן והם לא יהיו שלנו אז מה!!! תוכיםזה תוכים!!! תמיד טוב לראות בעלי כנף מתוקים

174M4R

New member
דפוןקיע-98לחעכנחגכינןפוידקנלחיק9 84

תילמד לשרשר!!!!!!!!!!!!!!!! לרואי- אם אנשים אחרים חושבים שזה בסדר אז אין לי בעיה.. רק שאני לא יענה לסקר.. ובבקשה מימך תשים כאן אם יש לך את התמונה של "אמנות השרשור"

אמנות השרשור

אלTK

New member
סהכ" תוכים

חברה אל תנסו אפי" להשוות פורומים בעניני משחקי מחשב וכד` שמה לעשות קצת יותר פופולריים בכל העולם לפורום בעיניני תוכים שלא הרבה מחזיקים ומיחסים לזה עינין מה לעשות אלו החיים ואין מה להתלונן על רואי כי לדעתי בכל אופן זו לא אשמתו!

174M4R

New member
אני גם לא חושב שזאת אשמתו אבל......

הוא עדיין יכול להיות יותר פעיל קצת וזה.... הוא יכול לעשות תחרויות למניהם ולעשות סקרים......

אלTK

New member
אוקי. אבל...

בכל זאת איך מה לנסות ולהשוות את זה לפורום בנושא יותר פופולרי!!!

אלTK

New member
אוקי. אבל...

בכל זאת איך מה לנסות ולהשוות את זה לפורום בנושא יותר פופולרי!!!

אלTK

New member
סהכ" תוכים

חברה אל תנסו אפי" להשוות פורומים בעניני משחקי מחשב וכד` שמה לעשות קצת יותר פופולריים בכל העולם לפורום בעיניני תוכים שלא הרבה מחזיקים ומיחסים לזה עינין מה לעשות אלו החיים ואין מה להתלונן על רואי כי לדעתי בכל אופן זו לא אשמתו!

למעלה