בא לכם על איזה

jako1234

New member
להבא את התוכי??

אממ זהיהיה טיפה בעיתי. אני לא יוצא ג'אקו מהבית... אפשר סתםלהפגש בעזריאלי או משהו לדבר על תוכים לתת עצות סתם אתם יודעים לדבר. אני ממליץ איזה יום חמישי עזריאלי קומה 3 שם במרפסת הזאת למנהל הפורום.
תנסה איך שהו להמשיך את הנושא ותראה אם יש עניין.

174M4R

New member
חשבנו על זה כבר.....

אבל אחרי הכל זה פורום "תוכים" ואין פה כל כך הרבה אנשים... ומה החכמה בללכת לעזריאלי ולדבר על תוכים בלי התוכים שלכם?! תחשוב רגע כמה כבר נוכל לדבר... חצי שעה מקסימום... אני הייתי בעד אם מנהל הפורום היה עושה משהו בשביל להפוך את הפורום הזה לקצת יותר... לא יודע איך להגדיר את זה... קצת יותר פופולרי... קצת יותר מעניין... למשל.. תיכנסו פעם לפורום משחקי מחשב ורשת (4) או לאוף טופיק ותיראו איזה פורומים פעילים ופופולרים הם... ואני חייב להדגיש זאת רק הצעה. ואם אתה (מנהל הפורום) לא מעוניין בכך לי זה לא כל כך משנה.. רק אני חושב שזה היה קצת יותר נעים

יש לי רעיון יותר טוב

נפגש בבית של מישהו(שינדב לנו לקראת החגים..) ונבוא יחד עם התוכים.. וזה יכול להיות נורא נחמד..

jako1234

New member
טוב שיהיה..

אבל להביא תוכים זה לא כמו להביא כלב. אבל בהחלט רעיון טוב ואם מדברים על פורומים פעילים יש את "משינה" זה פורום ולמנהל הפורום אולי לעזזל תתחיל לנהל אותו וליעץ להפגש. לתכנן לשרשר משהו!!!

174M4R

New member
אמא שלך תשלח אותך לאישפווז עוד לפני

אם היא תיקרא את ההודעות שלך.. =\ "אצא מי הבית"?????? ממתי ככה כותבים מהבית???

נעה גל

New member
להביא את התוכים זה רעיון ממש גרוע

יש תוכים שסוחבים איתם מחלות (שחלקן קטלניות) והם יכולים להדביק אחד את השני במפגש כזה. חוץ מזה, רוב התוכים לא נהנים משינוי מקום. אז בשביל מה?

174M4R

New member
☺☻♥♣♦♠&#9

1. אני לא מסכים איתך... אני לא חושב שלמישהו כאן יש תוכי עם מחלה קטלנית.. כי אם כן הוא היה שואל שאלות על זה או סתם מזכיר את זה מתישהו... 2. את צודקת... התוכים סתם יתבלבלו.. הם לא חכמים כל כך.. הם לא יבינו שזה מפגש פורום... הם סתם לא יבינו מה קורה... אבל כן אפשר לקבוע מתישהו שכולם יכנסו בשעה מוסכמת על כולם לצ'אטTV ולמי שיש מצלמה שיראה את התוכי... ☺☻♥♣♦♠☺☻♥♣♦♠☺☻♥♣♦♠☺☻♥♣♦♠☺☻♥♣♦♠☺☻♥♣♦♠☺☻♥♣♦♠☺☻♥♣♦♠☺☻♥♣♦♠☺☻♥♣♦♠☺☻♥♣♦♠

אני מסכימה עם הרעיון הזה../images/Emo45.gif

ומפגש פורום אפשר ללכת לאיזה חוות תוכים כולנו ביחד ולהיות עם התוכים ששם סתם כזה ויהיה נחמד,לא?

174M4R

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif מפגש צ'אט ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

"מיפגש" בצ'אטTV. ביום שבת הבאה בשעה 7 וחצי בערב. בכוונה עוד שבוע בשביל שכולם יקראו ויהיה זמן לשנות את הזמן אם צריך.... מי שיכול ויש לו מצלמה שיכתוב
מי שיכול ואין לו מצלמה שיכתוב
מי שלא יכול שיכתוב
ולמה.

jako1234

New member
להביא אתה תוכים

זה באמת לא טוב..לא יודע מי חשב עלזה. זה לא גיטרה או משהו כזה. אבל מפגש לא אמור להיות בצ'אט. אם בא לכם יהיה נחמד בעזריאלי. השאלה הגדולה אם זה לא יהיה מפגר. פגישה על תוכים ללא תוכים טוב אני מציע את הצאפרי אני חושב שזה ברמת גן. מי שבא לוו...שישרשר. או ישציע משהו אחר

רואי

New member
אם כן

זה לא ריאלי לעשות מפגש יחד עם התוכים. זה לא כלבים שנהנים משינוי מקום.. זה סתם מסורבל ויש בזה סכנות כמו הדבקת מחלות, או התוכים יכולים בטעות לברוח וכו'. להפגש בלי תוכים רק בשביל לדבר- בשביל זה יש את הפורום... ובאשר להערות לגבי הפורום- תתחילו להעלות רעיונות מה לעשות בפורום... תעלו למשל רעיונות לסקרים. מה לעשות, כמה שחשבתי וחשבתי ולא מצאתי רעיון לסקר..

אתה הקמת את הפורום נכון?

אפשר לדבר על התעלולים שהתוכים עושים זה נושאי שיחה חמודים כאלו.. או הרגלים שאנחנו מביאים לתוכים וצו'פארים וחפצים בכלוב וכאלו דברים.. לי יש שאלה יפה ופיננסית יש בידיכם 6000 שקל שקבלתם מתנה על מנת שתשפרו\תקנו תוכים. אילו תוכי\ם תקנו,מה תניחו בתוך הכלוב,וכמה כסף או מינוס ממנו ישאר לכם אח"כ? האם תעדיפו תוכי גדול עם כלוב בלי הרבה דברים או המון המון המון תוכים יותר קטנים ממנו.. ? אין לי שאלות אחרות..

174M4R

New member
הצעות לסקר-

1. האם כשהתוכי שלכם ימות, אתם תעשו לו בדיקה על-מנת לדעת מה הסיבה שהוא מת? א. כן ב. לא ג. אין לי תוכים 2. כמה תוכים יש לכם? א. 1 ב. 2 ג. 3-5 ד. יותר 3. האם התוכי\ם שלכם מוחתמים? א. כן ב. לא ג. חלק מוחתמים וחלק פראיים ד. אין לי תוכים

למעלה