בא לכם לעזור לי?(כןן!!!)

טוב מאמי מה שתגיד

אתה צודק,העיקר שתרגיש טוב עם עצמך חחחחחחחחחחחחחחחחח חפרן.... אני בספק בקשר לרמת ההשכלה שלך...

אתה טועה

אם היית מבין בעיניין ולומד סוציולוגיה לא היית אומר דבר כזה. השאלון לא בא נגד אפאחד ולא באה לגרום ריבים. הוא ניטרלי לחלוטין. זה שאלון לעבודת מחקר שאני עושה ואני צריכה אנשים עם דעות ש-ו-נ-ו-ת(כמו שציינת) ומגוונות! חוץ מיזה זו המציאות בה אנחנו חיים.... מותר לכל אחד להביע דעה ולהיות שונה..לא תמיד כולם צריכים להסכים. בכל אופן אתה מדבר שטויות...ותפסיק לחפש אנשים בקטנות ולהגיב לכל דבר. אחלה ערב לכולם:)

ובכן

לפיכך הנני חושב ששאלות רגישות כאלו יש לשאול דרך סקר טלפוני,ולא דרך האינטרנט, שכן דרך האינטרנט יותר קל להאקרים לדעת פרטים על הגולשים,ואו לעשות שימוש לרעה בשמות המישתמש שלהם, בכל אופן לעניות דעתי האישית מחקר זה אינו יכול לתרום לפיתוח נרחב, שכן מה שטוב לאנשי הימין לא בהכרח טוב לאנשי השמאל וכן להפך, ומה שטוב לערבים לא בהכרח טוב לישראלים וכן להפך, שכן מאוד קשה ואולי גם בלתי אפשרי לגשר בין פערי פוליטיקה בנושאים מדיניים לאומניים,

טוב כנס

דבר ראשון השאלון הזה עבר אישור מלמעלה(מהמורה המנחה וממשרד החינוך). אין פה שום שאלות רגישות,השאלון הזה לא בא נגד מישו או להסיט מישו או לפגוע במישו. השאלון לא בא "לתרום לפיתוח נרחב", זה שאלון ששייך לעבודת מחקר שהיא ברמת אוניברסיטה(בעקבות אותו חומר בסוציולוגיה אותו אנו לומדים ויבוא ליידי ביטוי בעבודה עצמה). את העבודה אני עושה בשבילי ולא כדיי "לתרום לפיתוח נרחב". וכמו שאמרת כולנו שונים,ומן הסתם שמה שטוב לנו לא יהיה טוב בהכרח לערבים וכו'...אבל אני יכולה להבטיח לך שאם תקרא את החלק העיוני של העבודה ובנוסף את החלק המחקרי ואת דעותיהם של האנשים תתפלא לגלות דברים שלא היית מאמין והם לא כאלה ברורים מאליו. כמוו שאמרת כולנו שונים וכל אחד מחזיק בדעה שלו. עכשיו דעתך האישית לא מעניינת אותי כלכך(כי אני צריכה אנשים שיענו על השאלון ולא כאלה שיחפשו מה לא בסדר בו.במיוחד לאחר שהוא עבר בדיקה) אבל אני מכבדת אותה. המשך יום טוב:)

אז ככה

אולי הדעה של משרד החינוך בנושא זה היא ידע מעל חוסר שאננות אבל דעתי בנושא זה היא הפוכה, אולי השאלון הזה לא בא לפגוע,אבל ההשלכות מתשובות לשאלות אלו עלולות ליגרום לסיכסוך למשל בין פעילי ימין לבין פעילי שמאל ולהפך,

שטויות

אתה ממשיך לטעות פעם אחר פעם.אל תדבר אם אתה לא יודע מה ומו. משרד החינוך לא מאשר כל נושא של עבודה,דווקא בגללם אותם דברים שציינת. לי אישית שינו פעמים ת'נושא!אגב אתה בכלל לא יודע מה נושא העבודה אז אין לך זכות דיבור. לכל דבר יש השלכות... אם תתעמק בכל דבר תיראה שלכל דבר יש השלכות(טובות ורעות).ומה יקרה אם תשים לב לזה?אז לא תדבר ולא תעשה כלום בגלל זה? כולנו מודעים לדעות של כל צד......אנחנו לא חיים בבועה(לא יודעת מה בקשר אליך). זו המציאות בה אנחנו חיים. זה לא סוד. לא כל פעם שיש ניגוד בין דעות זה יהפוף כביכול לדבר רע.אתה טועה. בכל אופן אני מסיימת פה ת'דיון איתך כי לא פתחתי ת'שירשור כדיי לשמוע מה אנשים חושבים על השאלון. אשמח שלא תגיב לי יותר. אחלה יום לכולם:) ותמשיכו לענות לי על השאלוןןןןןןן:p נ.ב. עצה שלי? תפסיק להסתכל על כל דבר בדרך שלילית..אם תחפש את הצד החיובי שבדבר החיים שלך יהיו קלים וטובים יותר תאמין לי.

אני לא ירדתי לסוף דעתך

יש דברים שאותם כן ניתן לגשר בין הפערים,אבל פוליטיקה מדינית לאומנית זה לא נראה לי דבר ש קל לגשר, אם היה בזה איחוד אז במדינת ישראל,לא היייתה הפרדה בין פעילי ימין לבין פעילי שמאל, אז לעניות דעתי במצבים מסויימים כמו תשובות לשאלות הנוגעות בנושא,במקום התפתחות זה עלול לגרום לסיכסוך בין פעילי ימין לבין פעילי שמאל וכן להפך, אם משרד החינוך היה חכם אז הוא היה מבין שהניסוח עדין אבל כוונת הדברים היא פוליטית מדינית לאומנית,שעלולה ליצור חילוקי דעות וסיכסוך, אני לא מסתכל רק על הרע של הדבר, אבל אני פחות שאננן,

אז לך תתלונן למשרד החינוך

ורד ממני חחחחחחחחחחח תקלוט כבר שאתה לא מעניין אותי בכלל. לא הבנתי מה אתה רוצה ממני....אתה מדבר על דברים שאני בכלל לא דיברתי. יאללה צא מיזה מה נכנסת לשוונג, אתה כלכך רוצה אני אסדר לך מישו שתחפור לו

יאללה עונה גם...קבלי מתוקה..../images/Emo13.gif

לאום:יהודיה 1.א 2.ב 3.א 4.ה 5.ב 6.ב 7.ד 8.א 9.ב 10.ב בהצלחה מתוקה
בברכת מאיוש הייתה פה...
ביוש

למעלה