בא לכם לעזור לי?(כןן!!!)

בא לכם לעזור לי?(כןן!!!)

טוב קראו את הדבר הבא ותענו עליו:) (גם ערבים מתבקשים לענות חח) הנני עורכת מחקר בסוציולוגיה, שאלון זה הינו אנונימי ולצורכי מחקר בלבד. תודה על שיתוף הפעולה. חגית. לאום: 1.יהודי 2.ערבי 1. ישנו קשר בין הלאום לבין העמדה ביחס לסכסוך הערבי ישראלי. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 2.הסכסוך היהודי- ערבי אף פעם לא יוכל להיפסק. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 3.הסכסוך הערבי ישראלי משפיע ומשנה את עמדתי לגביי הלאום השני. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 4.הסכסוך ערבי ישראלי פוחת עם השנים. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 5. עמדתי לגביי הלאום השני נשארה קבועה במשך כל השנים. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 6.עמדתו של כל לאום בקשר לסכסוך הערבי ישראלי שונה מאוד. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 7. אני רוצה בדו קיום.(בין המגזרים). א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 8.יש הטוענים שאחד הגורמים לסכסוך הערבי הישראלי הוא הטרור. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 9.הלאום השני בלבד הוא הגורם לסכסוך בחברה הישראלית. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 10.יש הסבורים שהשלטון בארץ משפיע על הסכסוך הערבי ישראלי. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל

עונה.

לאום: 1.יהודי 1. ישנו קשר בין הלאום לבין העמדה ביחס לסכסוך הערבי ישראלי. ד. לא מסכים. 2.הסכסוך היהודי- ערבי אף פעם לא יוכל להיפסק. ב. מסכים. 3.הסכסוך הערבי ישראלי משפיע ומשנה את עמדתי לגביי הלאום השני. ג. מסכים במידה מועטה. 4.הסכסוך ערבי ישראלי פוחת עם השנים. ה. לא מסכים בכלל. 5. עמדתי לגביי הלאום השני נשארה קבועה במשך כל השנים. ג. מסכים במידה מועטה. 6.עמדתו של כל לאום בקשר לסכסוך הערבי ישראלי שונה מאוד. א. מסכים בהחלט. 7. אני רוצה בדו קיום.(בין המגזרים). ב. מסכים. 8.יש הטוענים שאחד הגורמים לסכסוך הערבי הישראלי הוא הטרור. א.מסכים בהחלט. 9.הלאום השני בלבד הוא הגורם לסכסוך בחברה הישראלית. ה. לא מסכים בכלל. 10.יש הסבורים שהשלטון בארץ משפיע על הסכסוך הערבי ישראלי. ב'. מסכים.

מושמושה

New member
לא!!! כן!!../images/Emo9.gif

ממ לא ידעתי איך לסמן את זה אז לאן שהחץ מצביע זה התשובה:] תהני!בהצלחה לאום: 1.יהודי
2.ערבי 1. ישנו קשר בין הלאום לבין העמדה ביחס לסכסוך הערבי ישראלי. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים
ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 2.הסכסוך היהודי- ערבי אף פעם לא יוכל להיפסק. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים
ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 3.הסכסוך הערבי ישראלי משפיע ומשנה את עמדתי לגביי הלאום השני. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים
ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 4.הסכסוך ערבי ישראלי פוחת עם השנים. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים
ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 5. עמדתי לגביי הלאום השני נשארה קבועה במשך כל השנים. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים
ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 6.עמדתו של כל לאום בקשר לסכסוך הערבי ישראלי שונה מאוד. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים
ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 7. אני רוצה בדו קיום.(בין המגזרים). א.מסכים
ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 8.יש הטוענים שאחד הגורמים לסכסוך הערבי הישראלי הוא הטרור. א.מסכים ב.מסכים
ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 9.הלאום השני בלבד הוא הגורם לסכסוך בחברה הישראלית. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים
ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל 10.יש הסבורים שהשלטון בארץ משפיע על הסכסוך הערבי ישראלי. א.מסכים ב.מסכים
ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל

s a h a r1

New member
למי יש כח לקרוא את זה?

הלוואי שאפי יעשה לך פרפר ( בעצם אי אפשר!!)

זה ממכר

New member
סהררררררררררר, סהררררררררר

סהרררררררררררררר תענה לילדה מזה!!! ואתה עדיין לא שוכח מאפי הנמר אהה, איך הוא היה גונח את השם שלך :p

חחחחחחחחחחחח טיםםם

הוא חם עליו רצח...יפה ל ך שאתה זוכר את זה חחחחחחחח ותודה שענית בייבי:)

0תומר0

New member
כנסי

בקשה וכן שלחתי פעמיים כי חשבתי זה לא עלה לי וזה וזה לא נורא

זה ממכר

New member
עונה והולך לחרבן

לאום: 1.יהודי 1. ישנו קשר בין הלאום לבין העמדה ביחס לסכסוך הערבי ישראלי. ד. לא מסכים 2.הסכסוך היהודי- ערבי אף פעם לא יוכל להיפסק. ה. לא מסכים בכלל 3.הסכסוך הערבי ישראלי משפיע ומשנה את עמדתי לגביי הלאום השני. ב. מסכים 4.הסכסוך ערבי ישראלי פוחת עם השנים. ג. מסכים במידה מועטה 5. עמדתי לגביי הלאום השני נשארה קבועה במשך כל השנים. ג. מסכים במידה מועטה 6.עמדתו של כל לאום בקשר לסכסוך הערבי ישראלי שונה מאוד. ד. לא מסכים 7. אני רוצה בדו קיום.(בין המגזרים). א. מסכים בהחלט 8.יש הטוענים שאחד הגורמים לסכסוך הערבי הישראלי הוא הטרור. א. מסכים בהחלט 9.הלאום השני בלבד הוא הגורם לסכסוך בחברה הישראלית. ד. לא מסכים 10.יש הסבורים שהשלטון בארץ משפיע על הסכסוך הערבי ישראלי. ד. לא מסכים בבקשה ילדונת =] בהצלחה

s a h a r1

New member
חחחח אפי הנמר מספר אחת חח

אני לא אשכח לפני חודש משחק בצור שלום הוא בא לעודד אותי חחח ! חגיתת יא ביצ' אבא של אפי יהיה המועל של הבן שלך ! ! !בע"ה

אל תדאג ביצ'

מסיבת רווקים שלך אני מסדרת לך אותו......יעשה לך לילה בלתי נשכח חחחחחחחחח אל תדאג הבלונים עליי חחחחחחח(אל תלהב..מה2 שקל..)

0תומר0

New member
תשובות שלייי

לאום: 1.יהודי 1. ישנו קשר בין הלאום לבין העמדה ביחס לסכסוך הערבי ישראלי. א.מסכים. 2.הסכסוך היהודי- ערבי אף פעם לא יוכל להיפסק. א.מסכים בהחלט. 3.הסכסוך הערבי ישראלי משפיע ומשנה את עמדתי לגביי הלאום השני. ד.לא מסכים בכלל. 4.הסכסוך ערבי ישראלי פוחת עם השנים. ג. מסכים במידה מועטה 5. עמדתי לגביי הלאום השני נשארה קבועה במשך כל השנים. ג. מסכים במידה מועטה 6.עמדתו של כל לאום בקשר לסכסוך הערבי ישראלי שונה מאוד. א.מסכים בהחלט. 7. אני רוצה בדו קיום.(בין המגזרים). ד.לא מסכים בכלל. 8.יש הטוענים שאחד הגורמים לסכסוך הערבי הישראלי הוא הטרור. א. מסכים בהחלט 9.הלאום השני בלבד הוא הגורם לסכסוך בחברה הישראלית. א.מסכים בהחלט. 10.יש הסבורים שהשלטון בארץ משפיע על הסכסוך הערבי ישראלי. א.מסכים בהחלט.

נעזור..

טוב קראו את הדבר הבא ותענו עליו:) (גם ערבים מתבקשים לענות חח) הנני עורכת מחקר בסוציולוגיה, שאלון זה הינו אנונימי ולצורכי מחקר בלבד. תודה על שיתוף הפעולה. חגית. לאום: 1.יהודי 2.ערבי 1-יהודיה 1. ישנו קשר בין הלאום לבין העמדה ביחס לסכסוך הערבי ישראלי. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל ד- לא מסכימה 2.הסכסוך היהודי- ערבי אף פעם לא יוכל להיפסק. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל ה- לא מסכימה בכלל 3.הסכסוך הערבי ישראלי משפיע ומשנה את עמדתי לגביי הלאום השני. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל ב- מסכימה 4.הסכסוך ערבי ישראלי פוחת עם השנים. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל ד- לא מסכימה 5. עמדתי לגביי הלאום השני נשארה קבועה במשך כל השנים. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל ד- לא מסכימה 6.עמדתו של כל לאום בקשר לסכסוך הערבי ישראלי שונה מאוד. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל ב- מסכימה 7. אני רוצה בדו קיום.(בין המגזרים). א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל א- מסכימה בהחלט 8.יש הטוענים שאחד הגורמים לסכסוך הערבי הישראלי הוא הטרור. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל א- מסכימה בהחלט 9.הלאום השני בלבד הוא הגורם לסכסוך בחברה הישראלית. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל ג- מסכימה במידה מועטה 10.יש הסבורים שהשלטון בארץ משפיע על הסכסוך הערבי ישראלי. א.מסכים ב.מסכים ג. מסכים ד.לא מסכים ה.לא מסכים בהחלט במידה מועטה בכלל ד-לא מסכימה מקווה שעזרתייי

למעלה