בא לכם חידון קטן???

white queen

New member
יבין..פוייה אתה מבלבל לי את החידון

תעשה טובה ותפתח לך שירשור חדש בקשר לחידות שלך....זה רק מבלבל!

Renert

New member
בקשר לשאלה השניה

הכוונה לרמי פורטיס? או אולי לברי סחרוף? השאלה בגופה לא ברורה

טוב, אני פורשת

לא כיף לי איתכם! חוצמזה עד ששברתי את הראש וזהיתי גנבו לי את התשובה, אחח אתם לא בסדר! אני רוצה לראות אותך ליעד עומדת בחידון שאני אעשה לך..

white queen

New member
עידכונים....מחצית I

אז מה היה לנו..... מובילה: Renert- אם שתי תשובות נכונות: שאלה 3 ושאלה 5 כל הכבוד ילדה קבלי ח"ח!!! אחריה נמצאים: Fe- אם תשובה אחת נכונה ומלאה, שאלה 1 †BLa¢K ƒaiRy†- אם תשובה אחת נכונה, שאלה 4 לסיכום, שאלות שנשארו: שאלה 2 (ממש אתגר בשבילכם...אהה...) שאלה 6 (תשובה מלאה.....!) שאלה 7 (קדימה קצת רוק ישראלי.....אופס...רמז..... ) בהצלחה.... ואל תשכחו תשובות מלאות!

Renert

New member
שאלה שישית

כמובן - פרדי מרקורי, סולן הלהקה הנהדרת קווין אשר נולד בשם פרוק בולסרה (Farrokh Bulsara)

Renert

New member
../images/Emo98.gif

תני עוד שאלות זה כיף

white queen

New member
../images/Emo140.gifוהמנצחת היא: ../images/Emo140.gif

Renert עם 4 שאלות נכונות ומלאות...קבלי חיזוק על התשובה המלאה בשאלה 6!!! כל הכבוד...........
נ.ב מי את?? מאיזה כיתה??

Renert

New member
הפרטים שמורים במערכת ../images/Emo8.gif

תודה על ההערכה...

Renert

New member
יש פרסים? ../images/Emo9.gif

וד"א, מי האיש בשאלה השנייה? מוכר לי מאוד, אבל לא הצלחתי לזהות

white queen

New member
טעות....אין עדיין מנצחת! שאלה 2....

אני יודעת אני יודעת...איך יכלתי לטעות...אין עדיין מנצחת איך לא שמתי לב!!! (טוב יותר מידי היסטוריה...תבינו אותי!) נשארה שאלה 2.....מי שמכיר אותי יענה מהר עליה... (הדמות היא גבר חלומותיי!!! רק חבל שהוא כמעט בגיל של סבתא שלי!!) קדימה יש לכם עדיין סיכוי שאלה 2!

white queen

New member
רוצים רמז...שאלה 2????

1.שאלה 2 קשורה לדמות שהופיעה באחת השאלות...כלומר היא הייתה איתו בהרכב מסויים!!! והם היו שילוב מנצח!! 2. הוא בנה את הגיטרה החשמלית הראשונה שלו לבדו עם אביו!! הייתי טובה לאללה נתתי שני רמזים!

white queen

New member
עד שלא יפתרו את שאלה2 אין .....

אין מנצחים....סורי אנשים....רינת יש לך סיכוי......זה ממש קל...תחשבי.... מר. אנגל.........בלי עזרה מאחים!

white queen

New member
עכשיו יש לנו מנצחת..ועכשיו זה בטוח!

ברכותיי ענת....כל הכבוד.........

למעלה