בא לכם חידון קטן???

white queen

New member
בא לכם חידון קטן???

בין בית I לבית II יש לי קצת זמן פנוי....אז בא לכם חידון קטן בנושא מוזיקה?????? (חידון שלא יבייש כל מבין במוזיקה!!!) החידון ילווה בתמונות......... אז בא לכם??????..........

white queen

New member
אוקיי...הוראות שימוש!

אוקי, אני הולכת להציג בפניכם תמונות של מוזיקאים מוכשרים שכתבו וחלקם עדיין מכתיבים את ההיסטוריה של המוזיקה!!! הוראות: 1. כל תמונה שתוצג לפניכם, התשובה עליה תבוא אך ורק בשרשור הרלוונטי לתמונה, כלומר התשובה תבוא ב "הוספת תגובה" של אותה תמונה! 2. הראשון שמנחש הוא זה שניצח באותה שאלה. מי שיפתור את כל התשובות יזכה בפרס, בתנאי שתשובתיו נכונות!!! בהצלחה!!!

white queen

New member
שאלה ראשונה!!!

מי הדמות המפורסמת בתמונה, ולאיזו להקה הוא השתייך???

white queen

New member
שאלה שנייה!!!

אוקיי.....זה קצת קשה..... מי הדמות הזו???? ולאיזו להקה הוא השתייך .... רמז: הופיעה בארץ ב-93 יחד עם גאנס

white queen

New member
שאלה 3!!!!

אוקיי שאלה אחרונה לעכשיו כי אני חייבת ללכת....אבל ההמשך יבוא... ותזכרו מי שעונה ראשון ,מהר, הוא המנצח בשאלה! זה ממש קל!!!! בושות למי שלא יצליח לענות....פשוט בושות!! מי אלה????? (אני לא מאמינה שאני מציגה את התמונה הזו!!!)

Fe

New member
נדמה לי

הלהקה היא לד זפלין.. ג'ימי פייג' הגיטריסט

white queen

New member
חוששני שלא הבנתם אותי.....>

או לפחות חלק מכם.... בכל שאלה יש או שאלה אחת או שתיים......אתם צריכים לענות על שתי השאלות, אם מופיע שתי שאלות. למשל בשאלה 1 יש שתי שאלות מי הוא הדמות ומה ההרכב.....חלקכם ענו על רק אחת מהשאלות...וזה לא יחשב...אפילו אם הם היו ראשונים בשרשור! אז בהצלחה..... נ.ב התוצאות יבואו בסוף!!! ואפילו אם ענו כבר על שאלה תענו בכל זאת כי אולי זה שענה עשה את הדברים הנ"ל.....

yavin

New member
חחח עכשיו אני ישאל 2 שאלות

מי שמכיר אותי יודע שאני בעד מוזיקה תוצרת הארץ (לא משנה באיזה שפה) שאלה הראשונה: מי המבצעים המקוריים של השיר - החדר האינטימי שלי ? שאלה שניה: של הייתה הלהקה - מינימל קומפקט ? שאלות קלות... אולי יותר מאוחר נקשה עליכם קצת

white queen

New member
שאלה 4!!!!

מי האיש הזה????? זה קל..... ובקשר ליבין נכון כתוב את השם על התמונה בשאלה 1, אבל לא אמרת את שמו!!!

white queen

New member
שאלה 6!!!

מי זה?????....זה ממש קל...... ומשהו מכשיל, מה שמו המקורי????

למעלה