בא לי......

עצובה18

New member
בא לי......

למות! אני לא יודעת מה קורה לי בחודשים האחרונים... אני פשוט שונאת לחיות. הכל אצלי מעורבב בבת אחת ואני פשוט לא יודעת איך לצאת המדיכאון שאליו נכנסתי. כבר הצלחתי לשמור שבועיים על דיאטה... אז למה הייתי חייבת להרוס הכל? אין ספק שהיה לי כייף בנופש הזה, אבל למה הייתי מוכרחה לאכול שם כ"כ הרבה, ועוד שטויות??!! אולי לא ממש השמנתי אבל רק ההרגשה הזו שאכזבתי את עצמי... אתמול התכתבתי איתו...אוף... אני כ"כ אוהבת אותו אבל אני מנסה לשכוח ממנו... איך מצליחים לשכוח ממשהו? זה כבר עובר כל גבול... בחיים שלי לא הייתי תלוייה במישהו. אני לא שלמה בלעדיו. אני כל הזמן חושבת עליו, אני אובססית לגביו ואני חושבת שאני עומדת להשתגע בגללו. בא לי למות בגללו. אוף... לחזור מחר לצבא... אני בדיכאון. אם רק הייתי קצת יותר רזה- 5 קילו... המדים היו נראים עלי יותר יפה... אם רק הייתי שוכחת ממנו ... פליז אלוהים אני רוצה לשכוח אותו הוא הורס אותי!!! הוא פשוט הורס אותי! זה בחיים לא קרה לי שלבן אדם תהייה השפעה כ"כ חזקה עלי. בחיים לא היו לי מחשבות אובדניות עד שהתחלתי עם המערכת הצבאית. בא לי למות. אני עצובה כ"כ. לפעמים אני נוסעת ברכבת או באוטובוס ובא לי פשוט להתחיל לבכות. אל תרחמו עלי. זה לא הכוונה שלי. פשוט לא היה לי למי לשפוך את ליבי. בבית מעצבנים אותי. אבל אני אוהבת את הבית שלי ואת הוריי, אבל הם לפעמים מעצבנים ואז אני מצטערת שחזרתי הבייתה (כמו היום). אוף שהתקופה הזו תגמר כברררררררר אני במשברררררררר

ה מוזה

New member
לא מרחמת ...

כן מבינה ..כל כך מבינה תהום שבה הכל חשוך ומבולבל אכזבה עצמית וכעס ורגשות אשמה ילדונת , אנחנו בסכה בני אנוש לא מושלמים לא מלאכים לא פיות לא קוסמים רק אנשים שלפעמים נשברים .. מתייאשים , בוכים , נופלים לתהום מאבדים אחיזה מחפשים אהבה , מבקשים לאהוב , את עצמנו ואת האחר מביטים במראה ולא אוהבים את מה שרואים בה .. אנחנו רק בני אדם .. לפעמים חלשים לפעמים נשברים ילדונת , מותר להרגיש חלשים לכעוס להשבר רק .. לדעת שהתהום היא איננה אינסופית לאחוז בחיים , כי אחרי הכל ומעל הכל תזכרי - שתקופות חולפות עלים נושרים ובמקומם יש ניצנים צמחים משילים עלים מתחדשים בעלי כותרת חדשים אנחנו כמו הטבע , משילים דמעות וכאבים אכזבות וכעסים ומתחדשים בכל פעם מחדש לאחר שהסרנו את כל מה שמעיק כתבתי את זה עבורך וגם עבורי .. מבינה כל כך .. תחזיקי מעמד שמרי לי עלייך יש עוד הרבה פריחות וימים של אהבה וטוב יש .. הם יבואו לך וגם לי

תקופות...

פעם את פה ופעם את שם ... החזיקי מעמד ... תאחזי בדברים הטובים שבחייך הדברים הקטנים שנותנים לך אושר
"החיים משולים לביקור אצל רופא שיניים , אתה חושש שהגרוע מכל עוד לפניך , אך הוא כבר עבר " - ביסמרק ... כתבתי בעבר את המשפט הזה מעל דפי הפורום אבל זה הזמן היה לרשום אותו שוב רק בשבילך (וגם בשביל הבנות שם ^ למעלה )
היי חזקה ... העולם הוא כמו גלגל מסתובב פעם למטה פעם למעלה ...

PlAyBoY gIrL

New member
עצובה18 תכנסי ותקראי

אני חדשה בפורום והמכתב שלך תפס את תשומת ליבי מחשבות אובדניות? תוציאי מהראש ותראי אני בת 14 וחצי בלי נסיוןן חיים ממשי אני גם לא מכירה ת'סיפור המלא שלך, אבל בכל זאת לאף אחד אסור לחשוב על מוות ובמיוחד בגילך הצעיר אני בטוחה שהכל יסתדר.... ב100% זה יסתדר! הכל יהיה מצויין.... ואת יודעת למה זה? כי מה שקורה לך עכשיו זה רק מכשול בדרך מכשול קטן בכדי להגיע לאוצר הגדול, את עוברת את זה רק לזכור שלא הכל קל בחיים, ושצריך לחיות באיזי, לאט לאט ובכדי להגיע לתוצאות מושלמות יש לעבור מכשולים אז אני אומרת תעברי כל מכשול לאט לאט עד שהכל יסתדר ותראי שמה שאמרתי נכון מקווה שעזרתי באהבה לינור

למעלה