בא לי

tailka

New member
בא לי

להתמרמררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר את עצמי לדעת קשה עם פרוייד .. קיבלנו סטיפה של דפים לקרוא וזה מאוד מעניין ורלוונטי מידי לחיי היומיום שלי .. חרדות יחסי אם ... וכו' קשה לי עם אחותי הנכחות שלה עושה לי להקיא עליה וקיבלתי מחזור ויש לי כאב ראש של החיים אבל יש מרק כתום שמחכה לי במיקרו

נו לפחות בסוף מצאת משהו חיובי ואופטימי-

זה כבר מצוין
וכן, לימודים זה לא קל. אם צריכה עזרה בחומר או ברעיונות, אני פה בשבילך. תרגישי טוב ותתעודדי

tailka

New member
קשה

לי עם פרוייד אנחנו לומדים עליו בפסיכולוגיה התפתחותית ומדברים מלא על רגשות וחרדות ורגשות והצפות רגשיות.. ונתנו לנו לקרוא חומר עליו והאמת את האוטופבגרפיה קראתי תוך יום אבל הגעתי לתאוריה שלו וזה קשה רגשית.................................................................... שלמות חוצמזה היום דיברנו על הקונפליקט של אימא שהיא מכניסה את הקנטציק שלה לגן - המדריכה טענה שברגע שההורה מכניס את הילד שלו לגן אז הוא במידה מסויימת מוותר על המרכזיות שלו בחיי הילד אבל האם לא ניתן להגיד שבמידה מסויימת הילד מתהנהל כמו שההורה שלו מתנהל ? דוגמא יש לנו ילדה ממש חייכנית ורגועה ומתחברת.. זאת השנה השנייה שלה אבל היא גם הייתה ככה בהתחלה .. וגם אימא של נוגה כזו חייכנית ומתחברת וזה עובד הפוך אז זה שההורה לא נמצא בגן משפיע על המרכזיות שלו בחיי הילד? מה דעתך ?

משפיע מאוד, לחלוטין...

תחשבי שבתור גננת, את נמצאת עם הילד יותר שעות מאשר הוריו ואת חלק מרכזי בחיים שלו. את יודעת דברים עליו מתוך התבוננות וידע תיאורטי שלמדת, שהוריו לא יודעים. כשהייתי מטפלת בתינוק פעם, האמא מרוב שאני ביליתי עם הבן שלה יותר ממנה, שאלה אותי איך הוא הכי אוהב להירדם... זה אומר דרשני.

למעלה