בא לי חופש
מ מֵירַב New member 20/5/09 #2 הווווווווווו...... כן כן כן! מה שזברה אמרה! חופשששששששששששששש....... freedommmmmmmmm
D deathcaster New member 20/5/09 #3 תגובה שתיכן בכייניות ! וזברה - אם את משועממת.... יש לך תמיד הצעת מחקר לכתוב... (שלי כבר בשלבי סיום )
A amitk80 New member 20/5/09 #4 גם אני צריך חופש! אני אשמח לקבל את זה כמתנת יום הולדת או ביחד עם מתנת יום הולדת נוספת.. אין לי חיים! אפילו לחגוג כמו בן אדם לא יכולתי כוס אמכ!
גם אני צריך חופש! אני אשמח לקבל את זה כמתנת יום הולדת או ביחד עם מתנת יום הולדת נוספת.. אין לי חיים! אפילו לחגוג כמו בן אדם לא יכולתי כוס אמכ!
מ מֵירַב New member 20/5/09 #6 יווווו עמית! מזללל טובבב!!! קולולולו! ../images/Emo65.gif עוד קצת ואתה ממש זקן, הא? למה לא חגגת?! חרשת...? עננננננננק!
יווווו עמית! מזללל טובבב!!! קולולולו! ../images/Emo65.gif עוד קצת ואתה ממש זקן, הא? למה לא חגגת?! חרשת...? עננננננננק!
A amitk80 New member 21/5/09 #10 מזל טוב שפע ברכות ובריאות! המון אושר, עושר וכל טוב שיהיה! שתזכי שכל משאולתייך יתגשמו! עמית
ה הפיה בלבן היחידה New member 21/5/09 #11 על מה בדיוק? יומולדת שלי באוגוסט. יש זמן. מזל טוב הוא לך על יומולדת שהיה לך. שיהיה לך המון הצלחה ושכל משאלות ליבך וכל מה שתרצה יתגשם. מצטערת שזה באיחור, פשוט אין לי הרבה זמן בזמן אחרון
על מה בדיוק? יומולדת שלי באוגוסט. יש זמן. מזל טוב הוא לך על יומולדת שהיה לך. שיהיה לך המון הצלחה ושכל משאלות ליבך וכל מה שתרצה יתגשם. מצטערת שזה באיחור, פשוט אין לי הרבה זמן בזמן אחרון