את יפה
D Deadly friendship New member 7/6/07 #65 אני לא אאשים את האיכות הגרועה אלא את מגדלי הירקות שמרססים הספריי שגורם לחור באוזון הגנים של כל השושלת היו צריכים לדחוף אותי לכיתת מבר.
אני לא אאשים את האיכות הגרועה אלא את מגדלי הירקות שמרססים הספריי שגורם לחור באוזון הגנים של כל השושלת היו צריכים לדחוף אותי לכיתת מבר.
M mishmishonet New member 7/6/07 #79 תכלס יפהפיה. לא, באמת. את אחת הבחורות היותר מדהימות שראיתי, ואת כזו יפה ומיוחדת ומעניינת וזה רק בפנים, עוד לפני שהכרתי אותך. בכ"א, בא לי לכתוב תסריט רק כדי לקחת אותך כשחקנית ראשית.
תכלס יפהפיה. לא, באמת. את אחת הבחורות היותר מדהימות שראיתי, ואת כזו יפה ומיוחדת ומעניינת וזה רק בפנים, עוד לפני שהכרתי אותך. בכ"א, בא לי לכתוב תסריט רק כדי לקחת אותך כשחקנית ראשית.
P paperdoll16 New member 8/6/07 #214 יפה לך השיער ככה..../images/Emo54.gif והכלל- יפה לך הכל. את יפייפיה. אוהבת אותך.
T The UnderGrouNd 86 New member 8/6/07 #224 תכל'ס.. ועשית במצלמה איזה אפקט או משהו? כי במבט ראשון זה נראה כאילו זה צולם בשנות ה60 בגלל התאורה הצהובה.. או שזה השמש? בכל מקרה - מה זה הגוף הזה? תמותי
תכל'ס.. ועשית במצלמה איזה אפקט או משהו? כי במבט ראשון זה נראה כאילו זה צולם בשנות ה60 בגלל התאורה הצהובה.. או שזה השמש? בכל מקרה - מה זה הגוף הזה? תמותי
ר רקדנית בובתית New member 9/6/07 #302 ../images/Emo203.gif חח ../images/Emo6.gif נממ זה אפקט של המצלמה..אני ממש אוהבת שזה נראה באמת כמו שנות ה60 תנקס
../images/Emo203.gif חח ../images/Emo6.gif נממ זה אפקט של המצלמה..אני ממש אוהבת שזה נראה באמת כמו שנות ה60 תנקס