בא לי שרשור תמונות :)

©big smile©

New member
עוד אחת, שרואים יותר טוב את החולצה.

[הפנים שלי מזעזעות כאן, אבל לא נורא, זה רק בשביל הלבוש]

זה יפה לאללה :]

אבל תחיייכיייייייייי יש לך את החיוך הכי מקסים בעולם :]]]

©big smile©

New member
אחרי ה2.7, כשייגמר כל הלחץ הזה.

נדבר כבר

זה יפה :)

אבל לא קצת אובר שחור? אני בעד להחליף את המכנס לאיזה חצאית יפה, אולי לבדוק אם יש מכנס אחר שיתאים?

Small talk

New member
לדעתי זה ממש יפה

ואולי יש משהו בדברי טל שזה קצת אובר שחור, אבל זה גם יפה ככה.

Tin Doll

New member
וואו

איך רזית!! ואת נראית ממש ממש טוב. :) אממ הבגדים יפים, אבל לא ממש אהבתי את החולצה(?) השחורה, זה מחובר? כי אם לא, רק הלבן יהיה מקסים.

©big smile©

New member
ממש תודה לכולן ../images/Emo25.gif

לגבי המכנס - אין לי שום אופציה אחרת חוץ משחור. הג'ינסים שלי די פשוטים, יש רק אחד שהוא די אלגנטי, אבל הוא לא הכי מתאים בעולם.. אולי אני אמצא איזה חגורה? לא יודעת.. והשחור והלבן מחוברים כן [זה כל היופי של החולצה? חח
]. תודה שוב

Ne§t£A Gi®L

New member
שנייה,

מה אתם עושים במסיבת סיום? ואת האמת...אני חושבת שאת יכולה להראות הרבה יותר טוב, בייחוד שזה למסיבת סיום שלך.

©big smile©

New member
אמ. מה ז"א מה עושים?

בעקרון זה הטקס הרשמי+הצגה ביחד. מדבר על הקשר בין הצבא לביתספר, בזכרונות, עבר-הווה כזה.. נגיד יש סצנה בביתספר של יועצת ותלמידה, ואח"כ יש סצנה של הצבא שיש משקיות תש וחיילים. ועוד כל מיני כאלה. אני גם רוצה משהו יותר יפה, הקטע הוא שזה ללבוש את זה כולה כשאני באה ובשיר סיום, ואח"כ ללכת עם זה הביתה.. ככה שאני לא רוצה סתם לקנות משהו שאני לא אלבש אח"כ, כי אני לא מתלבשת ככה ביציאות וכאלה. בקושי עם החולצה הזאת אני חושבת שאני אלך. אז.. בעיה.

מצטערת שבהופעה של אביב בזאפה,

אמרתי לך בשירותים את המשפט הכי דפוק בארץ [אם את בכלל זוכרת...] חשבתי להגיד לך שלום ואז פשוט היית מולי אז אמרתי מה שיצא.. התחשק לי לתת לעצמי סטירת לחי מטורפת באותה שניה

tamarosh

New member
חחח לא מהתמונות האופיניות

עם החברות בטיול ברמות מנשה

AnGeL DoLlY

New member
אבל מהתמונות הכי יפות

שתמיד זוכרים :] איך התגעגעתי אלייך מקסימההההה

למעלה