בא לי צמה כזאת

SimplyMe1

New member
בא לי צמה כזאת

http://wishwishwish.net/2012/07/ola/

אמנם פורום "אופנת נשים" אבל גם צמה כזו הנה סוג של הצהרה אופנתית;)
אז בין ים הפילוסופיות והתגובות בשרשורים למטה, אשמח להסבר על איך לעשות אחת כזו מושקעת על הראש.

תבוא צמה על ראשכן,
סימפלי

SimplyMe1

New member
ושאלה אחת לא קשורה-לפני כמה זמן

נרשמתי לגרופון ומאז אני מקבלת כול יום בערך 10-12 קופונים מהאתר.
איך אני ממשיכה להיות "מנויה לאתר"\מחוברת אך רק כשאני נכנסת ובודקת מבצעים באופן עצמאי, ולא ממשיכה לקבל קופונים לא רלוונטיים? בתור חולת סדר וניקיון אני צריכה לנקות אחת לכמה ימים את מה שנצבר לאשפה במייל וזה מבזבז לי זמן יקר להתעסק בשטות הזאת.

רעיון מישהי?

Bacio

New member
תכנסי לחשבון שלך שם

ובהגדרות יש אפשרות לסמן שאת לא רוצה לקבל מיילים.
ובכל מקרה, בכל מייל שאת מקבלת, יש למטה אפשרות להסיר את עצמך מרשימת התפוצה. לרוע המזל, יש להם לפחות שלוש...
עוד משהו מעצבן איתם: בכל פעם שתזמיני מהם, גם אם תבקשי לא לקבל מיילים, את תוצפי מחדש בהודעות.

lisa s

New member
בבקשה

נראה לי שהוידאוס מדברים בעד עצמם

http://youtu.be/XZB9Ugq5U8U

http://youtu.be/B3J9aGjX_tc

אם רוצים פוני, פשוט עושים את הצמה הזאת רחוק יותר מהמצח... אם רוצים זנב סוס, ממשיכים את הצמה רחוק מקצה השיער ומשאירים מספיק שיער ליצירת קוקו.

ואם יש לך שיער דק אז את יכולה לרמות, להכין 2 צמות רגילות, להרים אותן למרכז הראש ולתפוס עם הרבה סיכות.

SimplyMe1

New member
תודה אבל לא מצאתי היכן להוריד את הסימון בהגדר

ולמנוע מהם להציף לי את המייל.
אני מצטערת על היום שנרשמתי לאתר הזה, מזל שלא כתבתי שם את הטלפון כי אם כן............

lisa s

New member
תודה ל- Bacio

אני עניתי לך בעניין הצמות...

בכל מקרה בעניין הגרופון תכנסי לאחד המיילים שהם שלחו לך, תרדי עד למטה ושם כתוב לך בקטן קטן קטן: "קיבלת אימייל זה מפני שנרשמת למייל היומי של גרופון בנופש ותיירות להסרה מהרשימה של גרופון בנופש ותיירות, לחצו כאן."

תלחצי וזה אמור לעבוד ולא לשלוח לך יותר מיילים.

SimplyMe1

New member
סורי התבלבלתי בין שתיכן

בדיוק דיברתי בטלפון כשעניתי בפורום...אני לא מולטי-טאסקינג כמו שחשבתי, מסתבר

אניוויז ראיתי את זו http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=iID05LHwKYQ&NR=1
אנסה להעתיק אבל לא חושבת שזה יחזיק לי עם סיכות סבתא..אצטרך למצוא אחרות שלא יחליקו לי מהשיער..

ובצדק,היא חמודה להפליא. ומאד קלה:

למעשה מדובר, עד כמה שניתן היה להבין מהתמונה, בשתי צמות שמחוברות לראש בסיכות סבתא, אחת מכל צד. חלקי את השיער לשני חלקים וקלעי צמה שמתחילה בדיוק מעל האוזן או מעט מאחוריה. קלע אחת גם בצד השני של הראש. קשרי שתיהן בגומיית פלסטיק או גומיה קטנטנה. העבירי אחת מעל הראש לאוזן השנייה והדקי בסיכות סבתא לכל האורך. אחר כך העבירי את השנייה מעל הראשונה והסווי את הקצוות הדקים מתחת לראשונה.
עכשיו זה נכנס לנסיונות שאעשה לכשיתארך ליי השיער...
שימי לב שהקוליות של הבחורה מהבלוג מסווה על כך שמישהי אחרתהעלולה להיראות כמו בפרסומת ליוגורט שוויצרי.
בהצלחה!

angh arad

New member
במקרה הזה

נראה שבאמת מדובר ב-2 צמות פשוטות שנאספות על הקודקוד ולא בקליעה של "צמת מצח" משולבת כמו בקישורי יוטיוב (אלה קצת מסובכים לעבודה עצמית, תראי איזו אקרובטיקה עושה הבלונדה מהקישור השני...).

לא יודעת אם זו "קוליות", זה בעיקר עניין של מבנה פנים - פנים עגולים, בהירים, "סלאביים" מתקשרים עם הסגנון הזה אוטומטית - מראה ה"חלבנית", היידי בת ההרים או יוליה טימושנקו. זה לא פחות "יפה", רק יותר לוחץ על הכפתור של ה"צפוי".

יצא לי לעשות צמות כמו בקישור

כדי להסוות את הפוני. וזה באמת מסובך וכואב בידיים...

לגבי מראה החלבנית, אני מרגישה קצת לא בנוח אישית להיראות כמו "דמות" אבל בסך הכל זו בעייה שלי.
מה שכן, המראה שלי רחוק מלהיות סלאבי, כך שכשאנסה.
אגב, הקונוטציה השנייה שלי למני צמות היא פרינסס ליאה. כמה חבל להתקע בזה ולא לנצל את כשרוני לקליעה :-\

לקחת את זה למראה הבוהיימיני, מעניין!

מהו אורך השיער שלך?
שלי מעין קארה קצר

angh arad

New member
קצר

אבל מתולתל ועבה, ככה שהאורך האמיתי שלו (כשהוא נמתח / רטוב) מאפשר איזושהי קליעה (אבל לא תמיד למטרה
)

SimplyMe1

New member
את יודעת מה..?

חשבתי על זה ונראה לי שהעובדה שאין לי הרבה שיער(זאת אומרת הוא לא דליל אלא עדין ודק אצלי, מבחינת תספורת יש לי פוני ומדורג, יותר ארוך משל הבלוגרית) לא תעשה טוב לתסרוקת כזו, בטח לא צמה כזו עבה.
אני חושבת שאנסה את השיטה שלך רק הרבה יותר דקה ממה שיש אצל הבחורה בבלוג.

אני אנסה לא להיראות כמו סלאבית למרות ששם המקורות שלי

תודה

לכי על זה
והצעה נוספת

מה שעוד יכול להיות יפה, זה לקלוע צמה רק בצד אחד, להעביר לצד השני ואז לחבר אותה לשיער ששם לצמה עבה יותר. זאת אומרת כשאת מגיעה לאוזן השנייה, להסיר את הגומיה ולקלוע יחד עם קצוות שיער ליד האוזן הזו ואז בסוף לקשור בגומיה דקיקה.
אסתייג ואומר שמראה סלאבי זה מהמם! שלא יובן אחרת מדבריי...

SimplyMe1

New member
איך לחבר לצמה עבה יותר?

אם מאוזן אחת את מתחילה עם אחת דקיקה, איך לשלב עם עבה יותר? צמה 2 מהאוזן השנייה ואז כול אחת תועבר לצד השני ותיתפס ע"י סיכות? כי אני לא רואה איך זה מחזיק עם גומיה מצד אחד היא הרי צריכה להיתפס על הראש..

הרגשתי שההסבר שלי היה לוקה בחסר...

צמה אחת מצד אחד לצד שני. כשהיא מגיעה לצד השני נוטלים פיסה דומה אך במקום לקלוע צמה נפרדת ולהעביר לצד השני של הראש, מחברים את קצוות השיער לצמה הקיימת, ז"א קולעים אותן יחד לכיוון הרצפה. כך שצמה אחת בלבד חוצה את הראש והיא לא מסתיימת מאחורי האוזן השנייה אלא ממשיכה הלאה כמו צמה רגילה לכיון הרצפה.
ההשראה היא תסרוקת היו עושים לג'סיקה אלבה בימי פליפר, ואם הטאבלט היה מאפשר חיפוש תמונות בגוגל הייתי מחה לצרף אחת.

לי וולף

New member
הנה

יש
להם
המון הדרכות לכל מיני סגנונות
ואם את רוצה עוד, חפשי Milk Maid Braids
(DIY, how to, וכו')

למעלה