בא לי על קשר... :')

exterior

New member
סבבה ../images/Emo9.gif (ובהצלחה בשאר המבחנים../images/Emo70.gif)

בקצרה - נ"ט מעוררים מפעילים תעלות יונים שמאפשרות מעבר של יוני נתרן וסידן, בעוד שנ"ט מעכבים מפעילים תעלות יונים שמאפשרות מעבר של יוני כלור. שב"ש

תגידי איפה הכפתור...

off שלך, את לא מפסיקה לרגע הא? תודה על ההשקעה, זה בסדר הכל רשום לי בכל מיני וריאציות יש לי מרצה מדהימה לפזיולוגיה ומרצה עוד יותר מדהימה לאנטומיה (אני).

אז יאללה!

תעשי גם סיכום על התקופה הפרקטורית מה שקודם לה ומה שאחריה. ואם בא לך על מערכת השתן , תציגי את חלקי הנפרון כיצד מתרחשת הסיקרציה . ולגביי מערכת הנשימה תסבירי את שלבי הנשימה , מה קורה בחמצת מטבולית ובחמצת נשימתית אמממ ואם תירצי תתארי לי גם את שרירי הגוף תני סוגים של שרירים ותפקידם ו... מה עוד היה לי במבחן אה כן מה ההבדלים בין שריר חלק לשריר שלד. יאללה זרמי על זה!

תיפלצת

New member
וואלה, אני לא מחפש סקס..

אני מחפש קשר טוב ויציב, משהו כייפי כזה.. בצבא לא ממש כיייף אבל אין ברירה אז ממשיכים.. בעבודה סבבה.. בלימודים קצת קשה אבל צריך לתת את הפוש האחרון כדי להצליח במבחן.. מה שנשאר זה רק קשר,לאהוב ולהתאהב מחדש.. כי דווקא עכשיו..אחרי שנפרדנו אני מרגיש יותר לבד מתמיד.. תמיד זה ככה..שאין חברה אז וואלה, אתה אומר לעצמך לא כזה נורא לבד..אבל נוצר פתאום חלל ענקי כזה, שגורם לך להרגיש יותר לבד מתמיד כי המיילים פחות מפוצצים, האסאמאסים והשיחות מגיעים בכמות קטנה יותר.. (בקיצור, השקט הזה...שקט מידי) הסקס הוא לא מה שהניע אותי אפילו לא פעם אחת בקשרים שהייתי בהם, אלא הצורך לאהוב ולהעניק אהבה, והצורך להנות מהחיים קצת, לעשות שטויות, כמו שתמיד הייתי עושה..הרי אם לא עכשיו אז מתי? לא ככה?

Cobe Anan

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifמעיין../images/Emo70.gifסיVה../images/Emo70.gifחיפשוווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהו פה מלכלך על דקלה... מה אתם אומרים נעשה לו...
יאללה, להוריד כפפות

למעלה