בא לי על קשר... :')

תיפלצת

New member
בא לי על קשר... :')

היי, אני חייל בן 21, סיימתי קשר אחרי 9 חודשים, היה כייייייף ומגניב, אבל עכשיו אני מרגיש שיש בי חלל ענקי כזה שאי אפשר להסביר.. אני אמנם רוב היום בחוץ מבחירה כדי לא להיות בבית ולשקוע ומעסיק את עצמי בלי סוף, אבל תמיד יש את הכמה רגעים האלה ביום שמה שלא יהיה הכאב והעצב חוזרים.. אוקצור.. וואלה, עבר שבוע וחצי, אבל בכל זאת..חייבים להמשיך, מתחשק לי קשר כזה מגניב, כייפי, מלא הרפתקאות לטווח ארוך. לא משהו כבד וחונק.. אם מישהי מעוניינת שלחי מסר..

תיפלצת

New member
כן,את יודעת..

החיים ממשיכים, אין טעם לשקוע.. בפעם הקודמת שקעתי שלוש שנים.. למדתי את מזה המון...זה היה לא נורמלי, אני מאמין שלכל דבר בחיים יש סיבה, אז..אני פשוט לוקח את הדברים הטובים מהקשר האחרון וממשיך, כמה אפשר להיות עצוב ומדוכא, אני לא רוצה להיות בנאדם ממורמר.. אז.. אני ממשיך הלאה להרפתקאה הבאה.. לא חושבת?

Paranoid Eyes

New member
יש משהו במה שאתה אומר, אין ספק...

אבל שבוע? טוב, כנראה שזה די תלוי בסיבות לפרידה.

כנראה שלבחוריקו ...

יש חשק למשהו ספציפי שהיה בקשר ולווא דווקא לקשר עצמו אמממ סקס אולי?

../images/Emo6.gif

לא מצחיק. דווקא נראה לי את עם החסכים פה שמעת את המילה סקס התעוררת לחיים , יניב לא מטפל בך?

exterior

New member
את שמעת את המילה "קשר"

וישר קישרת אותה לצורך מודחק בסקס. דווקא נזכרתי בהכחשה כי אני עושה עכשיו עבודה על מנגנוני הגנה, ואת סיפקת לי דוג'.
ולמה את מדברת על "חסך"? את רואה, שוב את משליכה.
אבל זה הקטע במנגנוני הגנה, הם בלתי מודעים, כך שאני לא מצפה ממך להבין שאת משליכה
(ואני מסודרת, לא לדאוג
)

exterior

New member
** נזכרתי בהשלכה.

(חוצה מייסה, כל הודעה שלך היא על ס-ק-ס or lack of it) חוזרת לש"ב.

לכי לבדוק על בעיה במייאלין...

נראה לי ההולכה החשמלית שלך בנוירוטרנסימיטורים נפגעה
.

exterior

New member
הולכה ביוכימית אם כבר.

נ"ט אחראיים לתהליכים ביוכימיים.

מוליך עיצבי.

הפעולה היא ביוכימית. ואחרי 3 שעות מבחן בפזיולוגיה פה נגמרת ההרצאה.

exterior

New member
ואיפה היונים אבל?

באופן פשטני את צודקת. (מבוא לפיזו'?)

ממש לא.

פזיולוגיה, אני נבחנת מה"ט על אנטומיה ופזיולוגיה של הגוף מכף רגל ועד ראש. ובאופן ספציפי אני צודקת כי זה מה שזה!

exterior

New member
לא ספציפי, אלא כללי.

חלק מהנ"ט (אשר מועברים באמצעות אקסונים טרמינליים<עם המיילין שלך או בלעדיו> של נוירונים מעוררים) גורמים לתא הפוסט-סינפטי לירות פוטנציאל פעולה (פ"פ), בעוד שנ"ט אחרים (אשר מועברים באמצעות אקסונים טרמינליים של נוירונים מעכבים) מונעים מהתא הפוסט-סינפטי לירות. ואת יודעת במה זה תלוי? ברצפטורים לנ"ט שהן למעשה תעלות היונים....... נ"ט מעוררים נקשרים לרצפטורים שונים, וטבע הרצפטור הוא זה שעושה את השוני בין עירור לעיכוב. הרצפטורים הראשיים לנ"ט מעוררים - בעיקר אצטילכולין ו- גלוטמט, הן תעלות היונים אשר מאפשרות את המעבר של יוני נתרן (באמצעות הקשירה של הנ"ט אצטילכולין) ו- סידן (באמצעות הקשירה של הנ"ט גלוטמט). כאשר הנ"ט נקשר, התעלה נפתחת על מנת לאפשר זרימה פנימה, בעיקר של יוני נתרן, אשר בתורה עושה דהפולריזציה (= הפחתת קיטוב בין פנים לחוץ) לממברנה הפלסמתית לעבר סף העירור שנדרש ע"מ לגרות את התא לפוטנציאל פעולה (פ"פ). הגירוי של רצפטורים אלו נוטה להפעיל את התא הפוסט-סינפטי. הרצפטורים לנ"ט מעכבים - בעיקר גאבא ו- גליצין, הן תעלות כלור. כאשר הנ"ט נקשרים, התעלות נפתחות. מעט מאוד כלור נכנס אל התא, היות והכוח המניע את הזרימה של כלור לעבר השני של המבברנה הוא קרוב לאפס בזמן פוטנציאל המנוחה של הממברנה. אולם, אם תעלות נתרן נפתחות גם כן, יוני נתרן יכנסו במהרה אל התא, ויגרמו לפוטנציאל המבברנה לחרוג רבות מפוטנציאל המנוחה שלה (כלומר - היפרפולריזציה - הגדלת הקיטוב). החריגה הזו גורמת ליוני כלור להיכנס אל תוך התא, מה שמנטרל את ההשפעות של זרימת יוני נתרן אל תוך התא. באופן זה, נ"ט מעכבים מדכאים את ההפקה של פ"פ היות וכעת קשה יותר להוריד את הפולריות של מבברנת תא המטרה.

למה כתבת את זה לעזאזל?

באמת חשבת שאני אשב וקרא את הסיכום שיש לי כבר במצגת. טוב יאללה שיהיה זה לא ספציפי אבל זה כל מה שרשמת בתימצות , אני יודעת את התהליך את הפוטנציאלים את התעלות הכל אני יודעת , אם חשבת שאת הולכת לחדש לי משהו אז טעית בגדול. חמודתי ההתמחות שלי זה גוף האדם אין לך מה לחדש לי.

למעלה