בא לי לשאול שאלה...

tully

New member
אני בעד אביזרים

בגלל שלא מצאתי שום חולצה ראויה וחגיגית אז אני לובשת מכנסיים שחורים שאחותי תפר לי, חולצת מעטפת שחורה חדשה שקניתי באוי (אלנבי 72) ב-59 ש"ח, והכי חשוב סנדל (בעצם קפקף) של שתי רצועות עדינות ב-ס עם אבזם קטן באמצע, עקב די נמוך (פחות מ-5 ס"מ) וביטנה לבנה עם נקודות ורודות- רואים את הביטנה ליד האצבעות- ממש סטייל קארי בראדשו. יחד הולכת להיות גם שרשרת ורודה.

למרות שתמיד הרגילו אותי משום מה

שג'ינס לא מספיק "מתאים" לאירועים ולחגים. היום קניתי ג'ינס מדהים של קומו והוא ממש אלגנטי (ממש לא מהסוג של יום יום) אז אני מתכוונת ללכת איתו + חולצת עטלף שחורה, כפכף פלטפורמה עם הרבה רצועות דקות (בג'ינס יש פס לבן כך שזה יהיה יפה ביחד) וזהו פחות או יותר.... היום גם צבעתי את השיער והעזתי לעשות אדום אש ומזההההה התלהבתי מהתוצאה. חג שמיייייח לכולנו !

tustus3

New member
אני אלבש מכנסיים שחורים וחולצת

מעטפה. בעלי טוען שה - V עמוק מידי אבל הבהרתי לו שלא עוד שקים מעכשיו יותר אופנתי ויותר שיק. חג שמח לכולנו. שתמיד יהיו לנו אביב ופריחות בחיים!!

DREAM111

New member
טוב אצלי זה תלוי איפה אני יושבת ומה

תפקידי בסדר. אם אני מגישה אז לא לובשת משהו מיוחד אלא גינס נוח חולצה יפה. אם לא מגישה אז מכנס שחור אלגנט עם חולצה חגיגית נעלים שחורות אלגנטיות. הכי חשוב שיהיה לי שמח בחג כי בן זוגי המקסים עושה איתי בפעם הראשונה וכל המשפחה איתנו אז יהיה שמח וכייף.

אני בא לי לדפוק מחשוף מטורף

וללבוש צמוד צמוד שהצמיגים יבלטו כי זה מרגיז את אמא שלי נורא היא לא יכולה לסבול שרואים לי את הציצים והבטן השמנמנה שלי מצד שני אני כבר בת 30. עד מתי אני אעשה דווקא לאמא? דילמה.

DREAM111

New member
אין את אלופה

תותונת תעשי כעולה על רוחך בלי לדפוק חשבון. בטוחני שגם צמוד וגם רחב יהיו יפיפיים עליך. חג שמח.

micpri

New member
שש שעות לפני ליל הסדר ואני מתלבטת

קניתי השבוע חולצת עטלף מדהימה, מצד אחד היא יושבת לי צמוד על הבטן והטוסיק ומבליטה אותם. מצד שני - מדהימה באזור החזה. בעלי אומר שבכל מקרה רואים שאני שמנה, ודווקא צמוד עושה אותי יותר חטובה (קצת הגזים עם המילים, בכל זאת 100 ק"ג...). אז נראה אם יהיה לי אומץ, בייחוד שהחג אצל משפחתו הביקורתית של בעלי (מצד שני אם יעצבנו אותי עם הערות זה תרוץ טוב להסתלק מוקדם - שונאת את החג הזה!).

למעלה