בא לי לקשקש.....

בא לי לקשקש.....

אני חושבת שדווקא אחרי כמה חודשים של הפסקת עישון יש רגעי משבר בקטע של מה זה בא לנו על סיגריה" ופה צריך נורא להזהר כי בהתחלה אנחנו באופוריה ונחישות גדולה להצליח דווקא אחרי חצי שנה ויותר אז...צריך להזהר מהרגעים האלה כי אתה בתכלס לא מעשן ובכלל לא חושב על זה כבר ופתאום....בום....מה זה בא לך סיגריה ואתה יכול להגיד לעצמך טוב נו...אעשן אחת, רק אחת, מה כבר יכול להיות ומהסיגריה הזאת עד לקופסה זה מהיר מאד אז............... כמו שמeגי אמרה "אני לא אומרת שנגמלתי" זה מאד נכון כי תמיד משום מקום ברגע הכי פחות צפוי פתאום....אוףףףף...מה זה בא לי סיגריה כך שאנחנו צריכים תמיד בתת מודע להיות עם עין אחת פקוחה על עצמנו ועל ההתמכרות שלנון ולשמור על עצמנו טוב טוב מההצתה הראשונה שבדמיון אנחנו כל כך מתגעגעים אליה. יא אללה כמה אני מקשקשת פה אולי נעשה סופ"ש של קשקושיאדה ונספר חוויות מצחיקות שקרו לנו עם הסיגריות ובלי הסיגרריות..... ושיהיה לנו סופ"ש נקיייייייייייייייייייייי מעשן מלא באהבהההההההההההההההה לה לה לה לה לה לה לה לה

חני חן

New member
מסכימה עם כל מילה ומילה שלך

תתארי לך שבן זוגי מעשן עדין. (אני כותבת עדין תוך תפילה ובקשה שאולי מתי שהוא הוא יסכים להפרד מהסיגריות) והוא לפעמים שוכח את הסיגריות בבית ואני מסתכל על הקופסה והמצית ואומרת לעצמי יאללה רק אחת וזהו אני כבר המון זמן לא מעשנת. ברור שזה עובר לי מיד. אבל אח אח, הרצון הזה לסיגריה אחת..... שיהיה לכל באי הפורום סוף שבוע נפלא נטול ניקוטין וכנראה שזה יהיה הרבה אוכל כי מפחידים אותנו כל הזמן עם הסערה שעומדת להגיע (איפוא היא?)

פורמה

New member
אני בעד קישקושיאדה

תוסיפי אותי לרשימה!!! באמת יש את הקטע הזה שפתאום מה זה בא, ככה משום מקום, להדליק... רק אחת... במיוחד בגלל שעכשיו (אחרי שעבר זמן מאז היותינו מעשנות מסריחות) כבר שכחנו עד כמה מסריח זה היה, וכמה הגרון שלנו צעק הציל, וכמה ששנאנו את העישון ומה בדיוק גרם לנו להגיע להחלטה הקשה שזהו. הגיעו מים עד נפש. צריך לשים לזה סוף ולהיפרד מהמסריחה הזו... מה החוכמה? עכשיו, כשאנחנו מרגישות טוב, ונושמות טוב ולא משתעלות. ולא מתנשפות בהליכה, עכשיו הרבה יותר קל להתגעגע אליהן שוב, אבל רק בגלל שאנחנו סובלות מזיכרון קצר... (בכל אופן... אני...). אז הנה, היום זה יום גשום, ואין הרבה אטרקציות אחרות מלבד להשתבלל בבית ולחשוב מחשבות. אני מקווה שנתתי כיוון טוב למחשבה, כי עלי זה עובד יופי. כל מה שאני צריכה לעשות כשבא לי פתאום סיגריה, הוא להגיד לעצמי ".. נו טוף... יש לי זכרון קצר... אם החלטתי להפסיק סימן שהייתה לזה סיבה רצינית..." ומכריחה את עצמי להזכר בהן. אחרכך תמיד אני נעשית אסירת תודה לעצמי על ההישג, ועל הרווח... צ'בת צ'לום

גלים1111

New member
ערב טוב לכל הקצ'קעס ../images/Emo9.gif

אני רוצה לבשר שהמשברון שלי חלף עבר לו...
חזרתי עכשיו מחברים שבפעם האחרונה שהייתי אצלם נאלצתי לשבת על החלון ולעשן, והרגזתי אותם אז, כי בגללי הקור של המזגן ברח החוצה... (כן, היה אז קיץ). והיום ישבתי איתם והייתי כל כך גאה בעצמי שנגמלתי מעישון!
איזה קור בחוץ! לחשוב שמי שמעשן צריך לצאת החוצה לקור כמו איזה כלב מסכן...
, לחשוב שמי שמעשן בבית מסריח את הבית ומחניק את כל הנוכחים...
אני יוצאת לבלות הערב ולשתות, מה שמזכיר לי שלא שתיתי אלכוהול מאז שהפסקתי לעשן... כמה זה כבר? 4 חודשים וחצי!!! ואני שואלת את עצמי איך זה יהיה לשתות בלי סיגריות?... וואלה מוזר. יותר מוזר אפילו מקפה בלי סיגריות. אבל נראה, ואספר איך היה. ומה אפשר לעשות בסוף שבוע קפוא שכזה? להתכרבל בפוך, עדיף עם עוד מישהו (נותנת צ'אנס חוזר ל"אהבה החדשה שלי"...
מה שבטוח, זה מחמם!) והרבה תה צמחים חם, עדיף מנישנושים. אז שיהיה אחלה סופשבוע. שולחת המון אהבה לכל הקצ'קעס

גמני יוצאת לבלות../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

בהצלחה גלים, שיהיה לך סופ"ש נפלא מחכה לשמוע חוויות

גלים1111

New member
אז כן, אפשר לשתות אלכוהול

בלי סיגריות ומאוד מאוד להנות!
כל יום מגלים משהו חדש...
טרי לי לה לה... ואיפה הסערה שהבטיחו? לא יודעת איך אצלכם, אבל אצלי שקט (אולי השקט שלפני הסערה?...) מי שרוצה לקשקש- אני פה. אמורה לעבוד היום...
(מול המחשב) אבל מאוד אשמח לעשות גיחות לפורום מדי פעם.

rony219

New member
בוקר טוב

בת"א יורד מבול... ואני תקועה בלי חלב לקפה וממש לא בא לי לצאת בגשם הזה לקנות!!! (ולא, אין לי כח להגמל גם מקפה וגם מסיגריות באותו השבוע ;)

גלים1111

New member
היייי רוני ../images/Emo140.gif

אכן, לא נעים להיתקע בלי חלב לקפה, ותחשבי מה היה קורה אם הייתי נתקעת בלי סיגריות (כשעישנת)? לא יודעת בקשר אלייך, אבל כשאני עישנתי ונתקעתי בלי סיגריות- לא משנה איזה מזג אוויר היה, איזו שעה ביממה- הייתי מתרוצצת ברחובות למצוא סיגריות. ואיזו תחושת שחרור עכשיו! ובאמת אל תנסי להיגמל מיותר מהרגל אחד כל פעם. כמו שאמרתי לא מזמן- פרה פרה...
אז מבול אצלכם? מעניין, פה בחיפה יש מן שקט מוזר באויר, עלה לא זז, ממש מוזר...
אני דוקא אוהבת את ת"א בגשם. יש בה אווירה מיוחדת והפיח לשם שינוי נשטף והאוויר מתנקה. אני אוהבת להסתובב ברחובות בגשם.

rony219

New member
גשם...

יש משהו קסום בגשם, אבל אני אישית מעדיפה לחוות אותו מתוך הבית. חיברתי עכשיו את המערכת, שומעת מוזיקה עם חלון סגור ותריסים פתוחים (לראות את העצים והגשם), קוראת עיתונים... נעים (ולא מעושן!). בנוגע לקפה - הלכתי לשכנים להשיג חלב :) יש גבול להתעללות. אבל - כשנכנסתי חזרה הביתה הכלבה שלי קפצה עלי והעיפה לי חצי מכוס החלב (מזל שנשאר בדיוק לשתי כוסות קפה). רוני * 6 ימים בלי *

גלים1111

New member
נחמד לשמוע

שיש עוד שכנים שנותנים כוס חלב
כמו פעם... תהני לך מהאווירה הביתית. נשמע כיף. גם אני שומעת מוסיקה. אם רק לא הייתי צריכה לעבוד היום...

פורמה

New member
סיפורי קפה

בתקופה שהייתי מעשנת, שתיתי כ 2-3 ספלי קפה. יום אחד התעוררתי בבוקר, הכנתי את הקפה שלי כרגיל, וקשקרבתי את הספל כדי לשתות כמעט מתתי מהריח. לא יודעת למה. הכל היה בסדר איתו ועם החלב, אבל לא יכולתי לשתות אותו. מאותו יום הפסקתי לשתות קפה. שתיתי רק פעם או פעמיים בשבוע אם בכלל. זה פשוט היה גורם לי לבחילה אם הייתי שותה יותר מזה. עכשיו כשהפסקתי לעשן פתאום חזרתי לקפה... והוא כבר לא גורם לי לבחילות כמו אז. איזה מוזר זה... אה...??

גלים1111

New member
באמת מוזר...

אצלי קרה ההיפך- כשעישנתי שתיתי המון קפה, ואני מתכוונת המון! יותר מ-15 ספלים ביום! בקיצור, כל הזמן. מאז שהפסקתי לעשן, ירדתי בהתחלה ל-4-5 ספלים ביום, מהסיבה שקפה התקשר אצלי לעישון, ורציתי להימנע מזה. ועם הזמן, החשק לקפה ירד וירד, והיום אני שותה גג ספל קפה אחד ביום, ולרוב בכלל לא! וזה עוד רווח משני מהפסקת העישון. אבל לגבייך- דווקא אפשר להבין שאם חושי הטעם והריח חוזרים אלייך, תוכלי להנות יותר מטעם הקפה. אני זוכרת איך שלפעמים אחרי המון סיגריות + קפה פתאום עלתה בי בחילה כזאת לכל הניקוטין+קופאין שהערתי לתוכי, מין איכסה קיומי כזה... וחוץ מזה, פורמה יקירתי, איך את מבלה בשבת סגרירית זו?

מeגי

New member
אוקצור,יכולת ליצור גלים מרוב קפה../images/Emo9.gif

בתקופה שעישנתי כל כוס קפה היתה מלווה בעישון של 4-5 סיגריות. הקפה היה חזק עם חלב ובדיוק כמוך המון כוסות ביום. בטח שיותר מ-15. זה היה מצריך גם סיגריה לפני הקפה ואחרי הקפה. בתהליך הגמילה (נגמלתי עם "פרידם" שזה לעשן תוך כדי גמילה) אסור היה לקפה לבוא אל פי גם בתקופה שעישנתי. מותר היה רק קפה נטול קופאין ורק צ'יקו (לא משו). העינוי שבלא לעשן והעינוי שבבחירת הקפה הגרועה שבחרו לי (הוסבר לי כי יש סיבות) גרמו אצלי לירידה דרסטית בכמות ספלי הקפה ששתיתי. כבר לא מצאתי עניין בקפה. לא לעשן ולא קפה גוטה יצרו אצלי כאבי ראש בלתי נסבלים בשלושה ימים ראשונים. לאחר מכן ממממממממ איזו הקלה. היום, שזה כבר לי 8 חודשים שאין עשן בעיניי
חזרתי לקפה רגיל וטוב עם קופאין, אבל שותה רק 3-4 כוסות קפה ליום. ביומיים האחרונים עם המשברון של "מתה" לסיגריה, עלתה משום מה צריכה הקפה שלי. קצת מתקשקשת לי כאן וזה מסייע להתגבר על חשקים ממכרים
השבת טובה

פורמה

New member
אילו היינו....

מעשנות קופאין ושותות ניקוטין, ממה היה לנו יותר קל להיגמל?

מeגי

New member
מהאכילה

מצחיק נורא כי דווקא כעת בשורה ההיא למעלה שפונה לכל יוזר עלאק באופן אישי אז כתוב שמה ככה: מגי, יש לך דחף לשוקולד?" התעללות או התעללות ?

טוב, גמני../images/Emo140.gif

בדיוק כמוכן עם הקפה והסיגריות, אותו סיפור בדיוק. נו גלים.....סיפרת על האלוכוהול אבל לא סיפרת על התכלס של אחרי האלכוהול
הכל טוב??? החיים יפים???
ערכתי עכשו סרט על אישה שמתה מסרטן. היא עישנה. היא הייתה גננת נפלאה וסבתא נהדרת לעשר נכדים כולה בת 60 ושמתי לב שכל הצילומים שלה היא עם סיגריה ביד וחיוך ענקי ורחב. ערכתי ובכיתי ערכתי ובכיתי השבוע מת בן כיתה שלי מדום לב חבר טוב ויקר. הוא עישן. הוא היה בן 47. שבת של גשם ודמעות שמתן לב שאנחנו רק נשים פה? כאילו בנים לא מעשנים? או שהם לא צריכים לדבר על זה? מeגי זה בשבילך
פורמה
גלים
זולולולו
אלהלי
ספארקי
רוני
לימור
אריסטו
מצליף
ואם שכחתי מישהו אז זה לכולם

spark lite

New member
../images/Emo24.gif חזרה

כל הזמן יש רגעי משבר להצית רק אחת ודי... באמת שעובד עלי להריח מישהו מעשן, הגועל מתעורר לי מהר מאוד ממנו ולא משנה כמה בטירוף בא לי אחת פעם אחת ניסיתי להדליק סגריה בלי שאיפה, לשרוף את הקצה שלה כדי שתעלה עשן ואני אגעל אבל לא ממש הצליח, צריך ממש להריח מעשן. חבל שאחרים לא מבינים אבל בטח עוד יבינו מה שכן ליטוף החתולים שלי עוזר אל תשאלו אותי למה זה כנראה מרגיע אותי...

גלים1111

New member
יולי מותק ../images/Emo24.gif

רוצה לשמוע על התכלס של האחרי-אלכוהול?...
לא נעים, את יודעת זה פורום מכובד בכל זאת... אני רק אציין שמשום מה, אולי בעקבות הגמילה מסיגריות ואולי בעיקבות השינויים בתזונה+הספורט... נהייתי חרמנית כמו שלא הייתי שנים...
מה אני אגיד לך, החיים יפים!
וכמעט לא נעים לי לעבור נושא, אבל האישה שמתה מסרטן- היא מתה בשבוע שעבר מסרטן ראות? אם כן, אני חושבת שאני יודעת מי זו... איזה מוזר, חיים (סקס) ומוות כל כך צמודים. וכבר כתבו על זה ספרים...

למעלה