גליםםם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
אני מה זה מבסוטית בשבילך...איזה כיףףףף
יופי יופי יופי
אני רוצה לספר לכם שאצלי בראש נורא חזק הקטע של "יווו. רק שאני לא אחזור לעשן" כל כך טוב לי לא לעשן וזה לא שלפעמיים אין לי קריזים יש לי מלא, אבל אני מרגישה בשליטה עליהם. כאילו היפנטתי את עצמי נגד המקלון הלבן והקטן שמעלה עשן בעצם אם תחשבו על זה אנשים מוציאים עשן מסריח מהפה וזה מרגיע אותם כאילו לא עדיף לעשות מדיטציה? או לנגן? או ללכת או ספורט? (או סקס?
) או לא יודעת מה ואני חייבת להגיד לכם שבתור אחת שנחשבה לפריקית אני מרגישה עכשו נורא מרובעת לא שותה, לא מעשנת וגם לא מ.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ספורט, תזונה נכונה, ויטמינים כל הדברים שתמיד צחקתי עליהם (רק שלא אמות מרוב בריאות
) הקיצר, אני לא מתגעגעת לסיגריה בכלל פיתחתי אליה שנאה ולא רוצה אותה בחיי בכלל. מאד טוב לי בלעדיה ואלה שאומרים לי שהם חזרו לעשן אחרי 8 שנים יופי להם, אולי גם אני אחזור לעשן עוד 8 שנים? מה אני יודעת מה יהיה עוד 8 שנים אני חיה את היום וזהו............. רק להיום זה המוטו שלי בחיים כי מחר מספיק איזה משבר שאני אתמוטט פה ואכתוב לכם שנשבר לי הזין ואני חוזרת לעשן. ככה שאני לא גיבורה גדולה או משהו אבל באמת באמת באמת לא בא לי לעשן יותר אין לי בעיה עם אנשים שמעשנים אין לי בעיה שמעשנים על ידי אני לא אנטי מעשנים או קיצונית כזאתי אבל לעצמי אני ממש לא רוצה אני ממש מפחדת מזה כי אני יודעת שאני מכורה לזה ואני כרגע שולטת בזה ובשליטה וככה הייתי רוצה להשאר לנצח.