בא לי לקטר ולספר....

שירשולי

New member
בא לי לקטר ולספר....

יש לי בעיה משפחתית ולהלן הסיפור: לבעלי יש אח נשויי ,שגדול ממנו בשנתיים ,מעולם בעלי לא,היסתדר עם אחיו, אף פעם לא הייתה בנייהם חברות. מאז שהוא היתחתן עם אישתו [וסליחה על הביטויי כלבה]. המצב רק מחריף.לפניי כמה חודשים הם רבו,איתנו קשה מאוד עד למצב,שלא דיברנו כלל. יש לציין שגם ההורים של בעלי וכלל המישפחה לא אוהבת,אותה. לפניי ,כחודש,היא ילדה בן,והיא ידעה שיש,לי הרבה דברים של תינוק למסור,היא ,רצתה לחדש קשר. אוקיי זה מיילא ,היא קראה לנו לשיחה והטיפה לנו ,כמה שאנחנו לא בסדר,ושהם הטובים ואנחנו הרעים. וביגלל שאני טובת לב למרות שידעתי שהיא רק רוצה את הדברים שלי הסכמתי לתת לה הכול[מתת תינוק עגלול, משחקים שווים פשוט הכל]. לפניי כשבוע עברתי ניתוח קשה אפילו לבקר הם לא באו חצופים,רק דורשים ולא נותנים כלל. אני ממזמן הייתי מנתקת קשר לולא חמותי שמבקשת,יפה שנישמור על קשר.ואני אוהבת את,חמותי מאוד. מה עליי לעשות נמאס לי לתת ולתת ובסוף אני, מקבלת יריקה לפנים.?.? פשוט נמאס לי מהכל הם אנשים עים מה עושים??אייך מסתדרים??? אשמח לתובנות.

שירשולי יקרה../images/Emo24.gif

ראשית שולחת
ענק תראי אופי של אדם לצערי לא ניתן לשנות מאוד מרגיז ומרתיח התנהגות כזו אבל למען השלום בינך ובין בעלך מציעה פשוט להבליג ופשוט להתעלם ממנה אל תתני לה יותר כלום עם היא כזו כפוית טובה לצערי יש לי גם גיסה כזו אבל לשלום עם אחי אז מתעלמת ממנה והילדים לא אשמים שיש אמא כזו מקווה שזה בסדר וחוץ מזה עלייך לשמור על בריאותך היא לא שווה את האנרגיות שתוציאי עליה

אני מבינה אותך כל כך

את תשמרי קשרים טובים עם חתמך , ועם גיסך שמרי קשרים שקטים תפסיקי לתת ואל תתלי ציפיות בקשר חם , תביני הם באו לרחת ממך אין להם מה לתת לך ותשמחי שאת לא תלויה בהם , תודה לאל שהם תלויים בלך ולא את הרצון הטוב שלהם מכירה את זה מהמשפחה שלי, יש מי שנותן ויש מי שלוקח , לכן בעלך לא שומר על קשר קרוב איתם תשמעי אספר לך בדיחה בתנאי שתצחקי : איך הופכים חתלתולה רכה לכלבה? התשובה היא מתחתנים איתה ואז נופלת המסיכה והפרצוף האמיתי יוצא תגידי לי כל האצבעות שוות? תודה לאל שהבעל שלך נחמד ומקסים שמרי על קשר חם ואוהנב עם חמתך, בטוחה שגם היא סובלת מהבן אבל היא כאמא לא תתלונן באוזניך תאהבי את בעלך ואת ילדך ותראי להם איזה משפחה לדוגמה אתם , אוהבים אחד את השני ומסתדרים טוב גם בלעדיהם , אם הגיסה תתחיל להטיף תגידי לה שגם לך קשה אבל תודה לאל שהבעל שלך לצידך , חבל שהיא לא מבינה מה את עוברת , שדבש את לא מלקקת , כך שלא נישאר לך כח לעזור לאחרים להיפך את עצמך זקוקה לעזרה , תודה לאל שזכית בבעל מקסים שנמצא לצידך והבורא הכל יכול שעוזר מהשמים , ככה שתוכלו לשרוד את הכל , ככה היא תניח לך

דוד741

New member
אני רואה שאני לא היחיד שנתקל בנצלנים.

אני ממש משצטער בשבילך שיש לך כזו קרובת משפחה. אכן, לסבול ניצול מצד אדם אחר זה ממש לא נעים
אני מציע לך מה שהצעת לי, תשמרי על קשר הכי מינימלי שאפשר, להתרחק כמה שאפשר, להתעלם. כל מה שנותנים לאנשים כאלה משול לדבר שאבוד לעד.

ממש ניצול לשמו../images/Emo122.gif- מכעיס מאוד בעיני

שמתנהגים ככה. מילא אם הייתה עוד נחמדה כשביקשה את הדברים, אבל עוד לבוא בטענות אליכם? שיא החוצפה. אני מציעה לעשות מינימום של קשר איתם, וללמוד מן המקרה-לא עוזרים למי שלא מתנהג אליכם יפה. פשוט לא מגיע להם.

שירשולי

New member
תודה לכולכם אתם מ-ד-ה-מ-י-ם....

אקח מפה את התובנות שלכם, ובאמת אני צריכה להיתרכז בהחלמה שלי,בעיקר ולא בתפל. תאמינו לי שאני ובעלי עוברים ועברנו הרבה השנה למי שזוכר את,סיפורי הספקתי למות ולחיות והכל בשנה אחת. מה שמכעיס זה שאח של בעלי אפילו לא בא להיתעניין,ולישאול אם,אנחנו צריכים משהוא??עזרה?? פשוט מעליב ,אבל לא נורא את שלהם הם,יקבלו מאלוהים. אז שוב תודות לכם מתוקים.

אני נדהמת ממך

אם היא מתנהגת כה למה את מצפה ממנו ליחס אחר ? זוכרת את הבדיחה שלי לגבי החתולה שהופכת לכלבה כל אחד משתנה שהוא יוצר זוגיות , וכנראה שהוא חושב כמוהה שאתם צריכים לתת והוא רק לקחת אז למה שישקיע בך גיסתו את אשת אחיו , ואם הוא לא קשור לאחיו את מצפה שהוא יעזור לך חמודה שלי צפיות יש בארון המצעים , אל תצפי לא תתאכזבי תלמדי ממני את לעצמך ולבעלך והוא לך אלוף נעורייך אל תחכי לאף עזרת בשר ודם תבני על המעט שאת יכולה ותחלימי מהר ורופא החולים ישלח לך החלמה מהירה ולא תזדקקי לעזרה של אף בשר ודם רק מהבורא הכל יכול ואני פה לעטוף אותך באהבתו של הבורא כי אני רק השליח המביא את הצק הוא מלמעלה ישלח לך כוחות ובריאות מלוא חופניים

למעלה