בא לי למות?

talbebchuk

New member
בא לי למות?

מה אני עושה פה עכשיו?!! אני אמורה להיות באתגררר הם בטח עכשיו מתחלקים לאחוות, אחרי שהם פגשו אחד את השני, וחיבקו את כולם... ובטח הכירו עוד אנשים בדרך... השכבה השמנמנה שלי... אז כן.. לא יצאתי לאתגר... איכשהו המזל החרא שלי החליט שצריך לעלות לי חום, ותתפתח לי אנגינה, ואני לא אוכל לצאת לטיול... יופי - 39.4 חום, אנגינה, כאבי ראש, גרון, צמרמורות בכל הגוף, ודכאון מטורף בגלל הטיול... כל היום אתמול או ישנתי, או רבתי עם ההורים שלי, או בכיתי... לא עזר... הייתי בטוחה שאני עוד אכשהו אצא, ושיסדרו לי משהו עם התיק... אבל בערב בא רופא (הרופאים האלה שמגיעים הביתה), ואמר שאם בא לי דלקת ריאות אני יכולה לצאת.. והוא לא מרשה לי לצאת... ונדפקתי... ובא לי למות... ואני כבר חודשיים סופרת את הימים, ומחכה לראות סופסוף את האנשים השמנמנים מההנהגה שלי, שאני מחכה לפגוש אותם כבר מהטיול פתי"ק... והכל חראא אז זהו... תנו למות בשקט :-!

talbebchuk

New member
סליחה על החפירה...

אתם לא חייבים לקרוא. סתם הייתי חייבת לפרוק עצבים.. :-!

cohenet91

New member
בואי ניקח דברים בפרופורציות

אוקיי, אז זה טיול אתגר. טוענים שהוא אחד ה-טיולים שיש בצופים. אבל תראי- אני שישיסטית, מדריכה, ולא יצאתי לטיול הזה (אנחנו שבט ממש חדש, אז יצא שלא יצאנו לטיול הזה
). וזה לא סוף העולם. אולי גם כי אני לא ממש יודעת מה אני מפסידה, אבל בכל מקרה- בריאות זה הדבר הכי חשוב בעולם. מה היה עדיף- שהיית יוצאת ולא מסוגלת ללכת במסלולים ולפתקד בכללי? ברור שלא. גם דלקת ריאות זה לא עדיף. זה רק טיול, והבריאות שלך שווה הרבה יותר מזה. אגב, אני ממש מבינה אותך, כי אני בעצמי פספסתי את הטיול הראשון שלי עם חניכים ליומיים, לפני כמה ימים, בגלל מחלה שלי. רק אל תשכחי לקחת דברים בפרופורציות. תרגישי טוב!

talbebchuk

New member
חח תודה.. :)

יהיה טוב... וזה באמת אמור להיות אחד הטיולים... אני, בתור אחת שירדתי על כל אלה שלא יוצאים לטיול, שיבינו כמה הם מפסידים, ושכנעתי חצי מהשכבה שלי כן לצאת, למרות הפחד והחששות..., בסוף לא יוצאת... :-!

cohenet91

New member
לא נורא, נו :(

הם המעפנים, לא את! לך יש סיבה, את לא יוצאת סתם כי לא בא לך. ואל תהיי עצובה. יהיו עוד מיליון טיולים. be happy D: (עזבי, אני לא יודעת מה עובר עליי)

DoMiK

New member
אני גם שישיסט מדריך ואני גם אומר

שאפשר לחיות גם בלי טיול אתגר =] ויהיו עוד טיולים שתפגשי את ההנהגה.

מצטערת לשמוע.

אבל כמו שאמרו לך לפניי, הבריאות קודמת להכל. אז נכון,אולי זה טיול שווה והכל,אבל יהיו לך עוד הזדמנויות לעשות אותו[אם בתור מנהלה,מדריכה,ראשג"דית או וואט אבר].

נתי הרץ

New member
גם אני הפסדתי טיול!

הייתי אמור לצאת השבוע לים אל ים, ולא יצאתי גם בגלל בעיה בריאותית. חיכיתי לטיול הזה בערך מאז שאמרו לי שאני מדריך ח', אז זה היה די מבאס... אבל בקטנה! יש עוד את המחנ"ק ועוד מלא דברים בדרך...

just him

New member
אני חייבת ממך ייעוץ!

תקשיב, אני שישיסטית מדריכת ד'. אמרו לי (וגם רצו שמועות בשבט) שללא ספק אני מקבלת שנה הבאה הדרכת ח', כל מה שאני צריכה זה רק לבקש. וכאילו השנה אני מדריכה טובה, קיבלתי סיכת מדריכה מצטיינת וכל זה עכשיו אני מפחדת להדריך ח', הילדים הרבה יותר בוגרים, זה נראה לי פחות כיף, ויותר קשה, זה כבר לא קשר אישי כלכך עם חניכים, וצריך לעשות הכל מעניין יותר פי מיליוןן כדי שישארו... אתה יכול להגיד לי אם אני צודקת במה שאני חושבת? ואם לא, אז לתקן? זה חשוב לי... ובכלל חוויות אישיות מה אתה חושב על השנה הזו כמדריך ח'.

בכריתוש

New member
אני בתור חניכת ח' יכולה להגיד לך

שזה דווקא קשר הרבה יותר אישי. את מתחילה לדבר איתם אפילו כחברים ובני אדם ולא רק מעבירה פעולות. הכל נהיה הרבה יותר מצחיק וכייפי והם מבינים אותך. ברור שזה גם הרבה יותר קשה אבל אני חושבת שזה שווה את ההשעקה. באמת שפשוט צריך פעולות מעניינות כאלה ופילו סתם דיבורים ומשהו מחיק וגם אם לא אז מדברים איתם והם מבינים אותך כי הם יותר בוגרים. פתאום הם מתחילים להתייעץ איתך וסתם לדבר וזאת ההרגשה הכי טובה בעולם. וחח אני לא מדריכה אבל זה מה שאני חושבת..

s h a r o n 7

New member
בתור חמישיסטית,../images/Emo126.gif

אני חייבת להגיד ששנת ח' הייתה השנה הכי טובה בצופיםם
באמת שזאת ה- שנה מבחינתי ואני הכי זוכרת אותה לטובה והיא תכלס הכי משמעותית בשבילי... אם את מאמינה שאת יכולה (ועובדה שכן) - לכי על זה!!

נתי הרץ

New member
תראי...

ללא ספק הדרכה ח' והדרכה ד' (גם אני הדרכתי ד' בשישית) זה שני עולמות שונים לגמרי, לטוב ולרע. תכלס חניכי ד' מרגישים מאוד קטנים ליד המדריך שלהם, אבל אצל חניכי ח' הפער בגילאים מאוד מצטמצם, והרבה יותר קשה לשמור איתם על הגבול בין מדריך לחבר. אין ספק שצריך להשקיע בהם יותר, קשה להלהיב אותם כי חלקם כבר שנה חמישית בצופים, אז צריך לחשוב על רעיונות הכי מקוריים בעולם, לחדש להם, לכתוב להם את הפעולות הכי מגניבות בעולם. אבל מצד שני, ההדרכה הזאת היא כ"כ מיוחדת. את כל כך נקשרת אל החניכים, ומרגישה אחר כך חלק מהגדוד הזה וחלק מהתהליכים הכי משמעותיים שהוא עובר. את לוקחת סתם חניכים רגילים שנחמד להם לבוא לצופים, והופכת אותם לחניכים פנאטים שאוהבים את השבט ומרגישים חיבור כ"כ חזק לגדוד שלהם, ושנה אחרי זה הולכים להרים מפעלים חשובים של השבט. את עוברת איתם חוויות כ"כ מדהימות שהם יזכרו לנצח, כמו ים אל ים, המעבר מגדוד לקורס, וכמובן - ההבטחה!!! (אצלנו החתניקים גם מרימים את הפורימון). בקיצור, אני לא מתחרט לרגע שביקשתי את התפקיד הזה. אני לא יודע למה את חושבת שזה פחות כיף, אני חושב שזאת ההדרכה הכי כיפית שיש. בקיצור, את אמנם צריכה לתת מעצמך הרבה (בעצם, כמו בכל הדרכה אחרת, אולי טיפה יותר), אבל את מקבלת ה-מ-ו-ן! כי להדריך חניכים ששנה הבאה הולכים להיות הקורס של שבט ועוד שנתיים שכב"ג, זה הרבה הרבה הרבה יותר משמעותי מלהדריך ד'. אל תפספסי את זה! זאת חוויה מדהימה... אני אישית אפילו לא רוצה לחשוב על הרגע שאני יצטרך להיפרד מהחניכים האלה... ומה שאני יודע כרגע זה שהדבר שאני הכי רוצה זה להיות קשור להדרכה הזאת גם שנה הבאה, בתור ראשג"ד... כמובן שיש לך עוד הרבה זמן להתלבט... אני ממליץ בחום על הדרכה ח' או ט'... אבל בשביל ט' באמת צריך להקדיש המון המון המון זמן, ובכיתה י"א יש המון עומס בבצפר... אז קחי את זה בחשבון... מקווה שעזרתי לך, ואל תשכחי לעדכן אותי בקיץ איזה תפקיד קיבלת
...

Loony Moony

New member
אני הייתי ממליצה לך

שכן! כחל כך כן! ח' זאת שנה מדהימה עם המון מפעלים אחת השנים הטובות שבהן יש לך באמת הזדמנות לשנות את החניכים.. לכי על זה!

the useless

New member
נהההה

לאנורא, קורה, גמאני לא יצאתי לטיול אתגר [אני מאותו השבט של cohenet91 (לא רוצה לקרוא לך ענת, מה תעשי? P:)] תכל'ס צאי לשם בשנה הבאה בתור מדריכת אחווה, או בעוד שנתיים [בתור מדריכה] יהיו לך הזדמניות. ואל תדאגי, עדיף בריאות מאשר טיול.

Glortz

New member
לא נורא....

גם אני הייתי אמור לצאת לאתגר בתור מדריך, אבל הסוף ההורים שלי לא נתנו לי בגלל שהם סתם מציקים.... חוץ מזה, תתמרמרי הרבה.... זה בריא! חחחח

Glortz

New member
אהה וגם

אני פספסתי את האתגר שלי בגלל שבר בעתם הבריח (כתף) תצאי בתור מדריכה בי"א

puchit

New member
בבצ'וק

לא נורא אהובתי, תצאי שנה הבאה בתור מדריכה!! חוץ מזה תנוחי הרבה ותרגישי טובבבבב

למעלה