בא לי למות !!!!!

1234aaa

New member
פסיכומטרי זה דבר פרטני!

אני לא יכול להתחייב לך על שום דבר. לראיה ,חבר שלי ישב על 90%-95% בכמותי של קידום ו"התרסק" ל-135 (שזה 8 טעויות לבמחן) בכמותי במבחן עצמו.. אני לעומת זאת הוצאתי הרבה יותר במבחן מאשר שהיה יוצא לי בקידום וכך גם רוב החברים שלי.. הסימולציות של קידום הרבה יותר קשות (מדובר בעקר על החלק הכמותי) זה דבר ידוע ולא צריך להלחץ. לדעתי הכמותי בדבר האמיתי הרבה יותר קל משל קידום.. לגבי יואל גבע, כמו שכתבתי לך לדעתי הכמותי שם סביר ,אולי טיפה יותר קשה. את רוצה אנדקציה הכי טובה שיש? תעשי אוגדנים. תמיד עדיף ללכת לתרגל מאשר לבכות ולהלחץ!
בהצלחה!

SHTRUDIDI

New member
תודה רבה!

אני אמנם לא הייתי מכנה 135 כהתרסקות,אבל כמובן שהכל יחסי. מקווה שיהיה בסדר.

1234aaa

New member
חחח את לא רוצה לדעת

כמה הוא קיבל במילולי.. אני רק אגיד שזה דו ספרתי..

noa135

New member
אני גם הייתי באותה הבעיה כמוך..

באמת..ואת יודעת מה המורה שלי הציחע לי לעשות?. קחי מכל חומר שאת מתקשה בו (נניח בעיות קצב/אחוזי/ציר מספרים וכו ) המון המוון תרגילים ..מכל הסוגים וכל הרמות. תפתרי את זה בניחותא..עם כוס קפה או מים. בלי לחץ של זמן .והעיקר להבין ..שבי עם כל הפתרונות וכל החוקים: משפטי גיאו.. טריקים/טריפים או מה שלא יהיה..ושפוט רק תנסי לפתור את זה1! שיקח לך שמונים שעות..זה לא מענין אף אחד.. באמת ..תעשי את זה כל היום מחר..ככה שבי על זה חזק כמה שעות טובות..אני בטוחה שכן יש נושאים שאת טובה בהם ואת לא צריכה לעשות את זה.. את תראי שזה יבוא לך לבד..מניסיון : התחלתי עם 89 בכמותי..היום אני יושבת על 130.. באמת ..מניסיון.

למעלה