בא לי למות !!!!!

בא לי למות !!!!!

טוב סורי על ההודעה החדשה אבל באמת שבא לי למות כבר !!! אני ניגשת למבחן ביום חמישי הקרוב והפרק הכמותי פשוט נגדי !! אני לא מצליחה לעבור את מחסום ה 43% בפרק כמותי !! זה הורג אותי ! כבר נסיתי הכל כולל לעבור שוב על החוברות (אני עושה קורס בקידום) בקיצור הצילווווו מה אני עושה ?

1234aaa

New member
קודם כל לא צריך להלחץ

אם יוצא לך 43% בסימולציות של קידום אז במבחן יהיה לך 60%+ קידום הרבה יותר קשה! עכשיו אם תפרטי מה הבעיה שלך יוכלו לעזור לך יותר.. חוץ מזה אל תשכחי את לא צריך 800 את צריכה את הציון מהמנמלי שיאפשר לך להתקבל. בהצלחה!

תודה ../images/Emo4.gif

אני מכה באחוזים ובכלל בבעיות כמותיות (חוץ מיחס שאני בסדר בזה!!) ובשטחים זה פשוט לא הולך לי

ofir14

New member
נשמה תתרגל עוד לא מאוחר

אני אישית ישן כבר חודש 6-7 שעות בלילה וחי על רד בולים,דגים(הוכח שהם עוזרים לזיכרון ולחשיבה מתמטית), קפה וזהו בערך... תנצל את הזמן ותתאמץ ויהיה בסדר. הכי חשוב אל תישבר. בהצלחה!

dana810

New member
כן הייתי שמחה שמישהו יסביר לי לרגע

מה קורה עם הרד בול הזה? חשבתי שזה היה צירוף מקרים מוזר כשהגיעו לסימולציה אצלנו בערך 10 אנשים עם פחיות רד בול... ???

ofir14

New member
רד-בול (בלי וודקה..)

רד בול זה משקה אנרגיה ממריץ (לא טבעי) ויותר מדיי ממנו גם יכול להיות מסוכן כי הוא מגביר גם את קצב הלב ומעורר. יש בו חומר שנקרא טאורין שחיוני לגוף ולמח לפי היצרנים אם כי לא הייתי סומך עליהם... הוא יוצר במיוחד לרגעי מאמץ ומתח, הוא ממריץ את חילוף החומרים בגוף, מחזק ועלה את כח הסבל הפיזי של הגוף, משפר ומגביר ריכוז ומהירות תגובה. זה לפי היצרנים. יכול להיות שהאפקט הוא פסיכולוגי בלבד. אני לא יודע עם ההשפעה האמיתית כזו רצינית מה גם שמס' אנשים לקו בדום\התקף לב לאחר ששתו רד בול והמון אושפזו אז עדיף שאם לשתות אז בצורה מבוקרת ובמידה. אני שותה גג 2 פחיות בתקופה של כמה ימים.

1234aaa

New member
הכל קשקוש..

מי ששווה ציון X מקבל ציון X. שום רד בול ושום דבר אחר (כמו שוקלדים כו') לא יוסיפו לכם נקודות. צריך ללמוד פשוט וזהו. בהצלחה לכולם.

ofir14

New member
אף אחד לא אמר שזה עושה אותך גאון

אבל למי שעייף זה יכול לעזור מבחינת ערנות (אפילו אם ההשפעה היא רק פסיכולוגית מה רע?).

1234aaa

New member
אין שום דבר רע,

פשוט קצת מצחיקים אותי האנשים שאשכרה מאמינים בזה..

ofir14

New member
דעתי האישית:

תצחק חופשי, אבל יש לזה השפעה כשאתה לוקח את זה במינון יחסית גדול. זה מעורר ריגשית.

noa135

New member
אבל אופיר יש לי שאלה!!!!

אם זה כל התופעות של הרדבול..אז זה בטח גורם ללכת לשירותים הרבה פעמים בזמן המבחן,נכון. אם אמרת שזה מגביר את קצב חילוף החומרים..אז לא טוב לבוא לבחינה עם זה.מה אתה אומר??

noa135

New member
מה רע באמונות קטנות וחביבות כאלו

שגם אם ישפרו את המצב רוח בזמן המבחן יעשה קצת טוב?. אין כלום רע בפיסוכלוגיה בגרוש שכזו..

SHTRUDIDI

New member
זה מוכח מה שאתה אומר?

כי כמותי זה גם לא החלק החזק ביותר שלי(חזק מהסוף אולי
) ואני יוצאת עם ציונים שמתחילים לעלות בסימולציות של קידום ושל יואל גבע,אני באמת יכולה לסמוך על זה שיהיה לי יותר טוב במבחן עצמו???

ofir14

New member
אתה יכולה לסמוך על עצמך ולתרגל

כמה שיותר ולהתאמץ כדי שכשתגיעי למבחן שום דבר לא יפתיע אותך את פשוט תכירי הכל. אני למשל הקשבתי לעצה שנתנו לי כאן בקשר לחלק הכמותי, להתחיל מהתרשים זה עושה חיים קלים יותר. תנסי תמיד לזכור טעויות, להשתפר מפעם לפעם ולהגיע לקצה גבול היכולת מבחינתך.

SHTRUDIDI

New member
אני עושה הרבה בכמותי

ואני מאוד מקווה שזה גם יוכיח את עצמו. הרבה דברים שהתחלתי בהם את הסימולציות בחוסר ידע מוחלט אני עכשיו פותרת בקלות,מה גם שגם לי נתנו פה עצה(קבלי קרדיט הילה
) לעשות את כל מה שאני יודעת בהתחלה וככה אני לא נלחצת מבחינת זמן ועושה טוב את כל מה שאני יודעת ובסוף מנסה את הקשות ואם אין זמן-מנחשת. ניסיתי את זה בכמה סימולציות וקיבלתי הלם כמה שהציון השתפר... כנראה שכל אחד צריך למצוא את השיטה שעובדת בשבילו. שיהיה לכולנו בהצלחה!

ofir14

New member
בדיוק.

כולנו מתחילים מחוסר ידע מוחלט (אני לא מדבר רק על הפסיכו') , כל השאר עניין של כח רצון ואמונה עצמית. מי שלא מאמין בעצמו לא יצליח.

למעלה