בא לי למות...

בא לי למות...

למות... זאת לא ממש הכוונה.. זה פשוט ביטוי... אבל היה לי יום חרא... שבחארות... הקיצר.. הבעיה שלי.. חבר שלי.. הכל התחיל משיחת טלפון.. 2 חברות שלי עבדו על אנשים בטלפון.. הם התקשרו אל חבר שלי... והשיחה הייתה כזאת: חברה שלי: היי ממצב?! אתה לא מכיר אותי.. אבל אמרו לי שאתה ילד ממש חמוד... יש לך חברה? הוא: לא.. היא: אז יש מצב שאנ יתחיל איתך? הוא: כן.. היא: יש מצב שניפגש?! הוא: לא יודע... אולי... אוף.. אני לא מבינה למה לאנשים כ"כ קל לשקר לי... וזה עוד לא הסוף.. חברה שלי [אחרת] אמרה לו שהיא יודעת על זה ושזאת הייתה חברה שלה... והיא אמרה לו שהיא לא מספרת לי.. אבל אם אני ידע על זה... אז היא תשמח על הכף המצלצלת שאני יתן לו... התחמקתי ממנו כל היום.. אז.. מה הוא עשה?! הוא בא אליי... בהפסקה... ואומר לי "אל תאמיני למה ש--- אומרת לך... היא משקרת.." ואני חושבת... מה היא יכולה להגיד לי...?! ואנ יודעת הכל.. הכל... לא יכולה להסתקל לו בעיניים... אחרי מה שהוא עשה... זה הוא שאמור לפחד להסתקל לי בעיניים... ואני פוחדת.. שאם אני יסתקל לו בעיניים הכל יצא ממני... ואני יתחיל לבכות... אני פשוט לא יכולה. מחר אני הולכת לתפוס אותו לשיחה... ארוכה... ולא נראה לי שאחריה נצא בחיבוק... ההפך.. ואני חושבת שהוא זה שצריך להפגע.. בכיתי 4 שעות ברצף.. לא קמתי מהמקום.. ועכשיו... הוא מחובר באיסיקיו.. ואני לא עושה כלום... לא עונה לו.. הוא שאל אותי מה המצב.. ואני.. לא עונה לו.. לא יכולה... סוריי אנשים... מקווה שתגיבו.. ולפחות תקראו או משו..

As היחידה

New member
אמ... ../images/Emo4.gif

מסכנה.. אין לי ממש מה להציעה לך... כי אני לא יודעת מה הייתי עושה עם הייתי במצב שלך...
אמ.. אבל בכללי הוא כזה מאניק! ממש זונה!

As היחידה

New member
וצד שני שלי-

חשבתי על זה עכשיו אבל לא חשבת שאולי הוא צחק איתן? אמ.. כאילו אולי הוא חשב שזאת סתם אחת שמנסה לעבוד על כולם.. וצחק איתה כזה לא משהו רציני..ץ
לא יודעץת איך להסביר..

sh53

New member
אלה רק הנחות והשערות

יכול להיות שזה אכן כך, אבל יכול להיות שזה לא כך בכלל. צריך לדבר על זה ולברר את זה לעומק.

loving angel

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif

ולפי דעתי תדברי איתו מחר כפי שאמרת...תאמרי לו שזה מה שאמרו לך ושאת חייבת לדעת את האמת...שלא ישקר לך כי זה מכאיב לך. וזהו חמודה אני מקווה שהכל יסתדר לך! קבלי ממני
ענק!! (ואל תשכחי לעדכן!)

אמממ...

חחח יש לי קושי בהבנת הנקרא.. לא בדיוק הבנתי כנראה שאני סתם מפגרת
אבל ממה שנראה לי שהבנתי אני אגיד לך מה אני חושבת... יכול להיות שהוא צחק איתה ויכוליות שלא אולי תשאלי אותו למה הוא אמר את זה? תדברי איתו על זה תשחקי לו במצפון- הוא פגע בך, מותר לך והוא לא שווה את הדמעות שלך
"האדם שגורם לך לבכות לא שווה את הדמעות שלך וזה ששוה את הדמעות שלך לא יגרום לך לבכות" ותזכרי את זה- לא מגיע לך יחס כזה

sh53

New member
אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו

להתחמק ממנו באי סי קיו או בכל דרך אחרת, לא יפתור את הבעיה ולא יגרום לך להפסיק לבכות. לא יודעת אם החברה שלך שיקרה כן או לא, אבל יכול להיות בהחלט שהיא שיקרה וצריך לברר מי משניהם משקר. מגיעה לו ההזדמנות לומר שהוא לא בגד בך אם הוא אכן לא בגד בך או מגיע לך לדעת את האמת במידה והוא כן בגד לך, על מנת שתוכלי להמשיך הלאה בחיים אם אכן הוא בגד בך. את רואה בו חבר שלך, אך אולי הוא לא רואה בך חבר שלך? אולי שווה לדבר ביניכם על איך כל אחד רואה את הקשר ביניכם?

spirit noa

New member
כפי שאמרה שושי.. וכולם..

זה שאת לא עונה לו באיסיקיו זה לא יפתור לך את הבעיות, ואת צריכה ללכת מחר לדבר איתו לברר מה קרה, לפתור את הבעיה בינכם, ואת לא צריכה לבכות בגללו! , הדמעות שלך יותר חשובות ממנו בהרבה , אז העצה שלי זה ללכת לברר איתו את העיינין מחר.. או מתי שיצא לך לראות אותו ולתפוס איתו שיחה, טוב אני מקווה שכל העיינין הסתדר. קבלי חיבוקי! כי חיבוקים תמיד עוזרים
נכון שאני צודקת?
!!!!!!! אה ו שכחתי!!!!!
!!!!!

thebaby

New member
קראתי. והנה אני מגיב.../images/Emo101.gif

אז ככה. זה מאוד מעורפל כל העסק. מצד אחד הוא אומר(ואתם חברים ככה שאני מניח שהוא כן בנאדם טוב ושלא סתם התחברת איתו ולכן אין סיבה שישקר) שהן משקרות ומצד שני חברות שלך (שאת מכירה הרבה זמן ואין סיבה שישקרו לך) אומרות לך מה קרה... אז במקום עכשיו לזרוק השערות לאויר אני מעדיף פשוט לומר. שתדברי איתו. אל תתקפי אותו. תדברי איתו... תשמעי את הצד שלו. ובמקרה הצורך תתני לו תכפה המצלצלת. או את החיבוק. אבל אל תחליטי מעכשיו. אם חזרתי על דבריהם של מישהו אחר אני מתנצל. רק שתדעו שאני קורה כמעט כל בעיה שמעלים בפורום. כשאני חש צורך להגיב אני מגיב. אבל אני כמעט שלא קורא תגובות. לכן אני מתנצל מראש עם חזרתי על משהו שמישהו אמר.

non sence

New member
איכס איזה בחור מגעילול..

אני הייתי מביאה לו כאפה רק על העובדה שהוא אמר שאין לו חברה.. זה אומר שהוא לא מרגיש מחוייבות אליך , בעצם עזבי מחויבות קצת .. לא יודעת אולי לפחות כבוד אליך? מה קשה להגיד שיש לו חברה ..?! זה ממש מעצבן אותי.. איכס .. פויה.. בעע.. זהו.

נינושש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שתרגישי טו.. אין לי ממש מה להציע לך גם לי היה קטע דומה ההבדל הוא שהייתי קטנה יחסית כאילו כיתה ז' וזה היה עם אחד מעיר אחרת וה לא הפריע לייי! כי א היה לי כלום עליו זה היה טע של ילדים קטנים
בקיצקוצ.. תרגישי טוב.. ותחשבי טוב טוב על מה שהוא עשה ותשקלי כל מילה שאת הולכת להגיד לו.. שלא תצטערי על זה.... שיהיה לך לילה טופפפפ ובהצלחה מחר..!!!

נינושש

New member
כן אבל אצלך זה רציני.. נכון??

אצלי זה היה סתם... כי הוא היה מרחובות ואני ממקום אחר... ובוקושי הכרתי אותו.... וראיתי אותו פעם אחת.. ככה שזה היה ממש סתמי...
בה בייי

היום הוא לא בא..

אבל אני מתכוונת לעשות איתו שיחה רצינית [לפניזה כתבתי רצחנית..חיח...]

אנשים!!!

הכל הסתדר!! טנקס לכולם על העזרה!! דיברתי איתו באיסיקיו.. ואחרי איזה שעתיים או שלוש סלחתי לו... ועכשיו הכל סבבה!!! =-) אני הולכת ב-8 למסיבה... מה אתך עושים היום?! לוף יו ואל!! ליסוש

loving angel

New member
בבקשה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ממ...אז ספרי מה היה? מה הוא אמר לך...איך זה הסתדר :) רק אם את רוצה כמובן

למעלה