בא לי למות

unbeliver

New member
זכר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זכר הכוונה למין אני זכר לא נקבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בגלל שאנשים מחפשים את האושר

אפילו שהם יודעים מלכתחילה שהם לא ימצאו אותו לעולם.

הם מוצאים מה?

התפתחות? במקרה הטוב. אבל איזה מין מוטיבציה זאת לחיים? להעמיד את כל עוצמת הסבל שבן אדם אחד אנושי על כל מרכיביו מסוגל לחוש ברגע אחד נתון- וממול- תנודה זניחה על ציר אבולוציה שלא שייך לאף אחד ולא נקלט או מובן ע"י אף אחד. תנודה קלה שבקלות במאזן הגדול. וזה במקרה הטוב. זה במקרה שחיים בכלל. אני לא יודעת מה זה אושר, אני יודעת מה זה לא אושר. סיפרו לי פעם על סיפוק וזה - זה נשמע לי די נכון, אבל עדיין לא יותר נגיש בשום צורה. כשהיצרים הבסיסיים (יוצרי הרצונות) לא מסופקים, אין אושר. וזה לא עניין של פרפקטציוניזם, זה עניין של חסך, עוולה אנושית. לדבר היום על אושר זה ממש עלבון. טעות טעות טועים כשאומרים שהפה והעכשיו הם כל מה שאנחנו צריכים. אני מסתכלת טוב טוב על הפה והעכשיו שלי- וזה רחוק מאוד מלספק את הצרכים הבסיסיים ביותר. דפיציט היא דרך לא דרך להתפתחות. דרך לפתח מוטציות.

אולי זה נשגב ויפה נפש

אבל תני לבן אדם לפרוק את יצריו המיניים, התאבון, והאלימות כאוות נפשו, וקבלי אדם מאושר.

לא להקליד תוך כדי שיחת טלפון

הכוונה היתה שאם תספקי לבן אדם את שלושת היצרים הבסיסיים, קבלי אדם הבטוח שהוא מאושר.

גם אני רוצה להיות מאושרת

רק לא מוצאת סיפוק לשלושת היצרים הבסיסיים שלי אז אני לא

אבוי

אולי זה ישמע שוביניסטי מצדי, אבל לפי הדינמיקה החברתית הרווחת מימינו, מעצם היותר נקבה, את יכולה (רוב הבנות יכולות, רוב הבנים לא, וזה דבר ידוע נחקר ובדוק, אז אל תגדפו אותי) לספק את שלושת היצרים האלו בלי לעבוד יום אחד מהחיים שלך.

../images/Emo13.gif

זה אכן נשמע שוביניסטי. עוד יותר מזה- זה שוביניסטי באופן מובהק. אבל מכיוון שזה נחקר ונבדק, אני לא אגדף. אותך. טוב, אולי רק קצת. מר התסכול מלענה.

יש להבהיר

שזה שאני אומר שברשות הנשים הכוח ההוא שאינו ברשות הגברים, לא אומר שנשים בהכרח משתמשות בו ורק בו. ההבדל היחיד הוא שלכן הנשים, גם אם חייכן יכשלו ואת תפלו בין הכסאות, עדיין תוכלו להתלות על הנשיות שלכם כרשת בטחון, ואילו אנו הגברים, כליה בשבילנו היא כליה...

בפשטות, כי הוא לא קיים

ואם הוא קיים, אז הדרך ארוכה מכדי שאדם יצליח לעבור אותה במשך אורח חיים אחד. ואם אדם יצליח, שיבושם לו, הרי הוא הראשון. מן הנמנע להגיד שבהגדרה האושר בלתי אפשרי, אל ניתן להגיד בהגדרה שהאושר הוא לא קיים, שכן ברגע שאדם יגיע אל האושר, הוא ילך לחפש אחר הגיורי הבא, כי האושר הוא דבר דינמי, ולנצח דינמי יותר מהנפש, שכן הנפש מחפשת גירוי חדש מתמיד, וזהו האושר האמיתי.

האושר הוא לא מושג

את האושר לא שמים ב"" ואין דבר כזה לגעת באושר אדם מאושר נקודה למה להפוך לדבר פשוט לסיבוך ואני אישית הייתי מאושרת הרבה אז לא ניראה לי הקטע של אדם חיי בסבל

כי התקופה הראשונה של החיים שלך

זאת שאת קוראת לה אושר, היא בעצם תמימות. ההבדל פשוט להבנה אך מסובך להבחנה, הוא נעוץ בכך שתמימות נובעת מנחת הנוצר מאי מודעות לעולם ולעצמך, ואושר נובע מנחת הנוצר ממודעות מקסימלית לסביבה ולעצמך.

למעלה