בא לי למות

tiroad

New member
ומה שינית בזה?

ומה שינית בזה? לברוח מהמציות כמו בת-יענה? או לברוח מעבודה קשה? למה בדיוק את/ה מצפה לאחר השינוי ? למי זה טוב? יש כל כך הרבה שאילות שעדיף קודם למצוא את התשובות ואם לא, אז צריך זמן והרבה זמן להמשיך בלשאול ולתת תשובות, ואם מיצינו את כל השאלות והתשובות (דבר שלא נראה לי) עדיין צריך להמשיך ולדון בתשובות ובהישגים. אז תתחיל/י בשאילות, תשובות והסברים. עדיף להתדין עד 120 שגם אנחנו פשוטי העם נבין את דבריך. נא הסביר ועזור לנו!!!!!!!!!!!!!!!!

ברור שבא לך למות

כל דבר אחר הוא לא טבעי. החיים הם לא דבר שנהנים ממנו, לפחות לא דבר שאמורים להנות ממנו. אני הייתי ממליץ לך לעשות מה שעשיתי בזמני, להרים את הראש, לירוק הצידה ולהמשיך ללכת (מוסיקת רקע: When the saints go Marching in). אולי זה נשמע אופטימי ומלוקק, אבל זה לא, זה מכאיב, זה קשה, וזה מאתגר, מאוד, אני לא יודע מה החזיק אותי, אבל את צריכה למצוא משהו להשען עליו, את צריכה למצוא מישהו\משהו ולהישען עליו, בכוח אפילו, בשיא האגואיסטיות (ואפילו אם זה מסמל את ההפך המוחלט ממך). אני לא יודע מה עומק המשבר, אבל בהנחה שהוא קצת יותר ממינורי, את יכולה לצפות לתמורות באופי שלך, את יכולה לצפות להסתגלות לתנאי חברה חדשים, את יכולה לקום בבוקר ולגלות שאת לא סובלת יותר את החברים שלך, ולצאת לחפש חברים חדשים. העיקר לזכור, שאם אתה לא נהנה מהחיים, זה לא נורא, אתה לא אמור...

למעלה