צופיפניקית1
New member
בא לי למות!!
בא לכם על אלכנוס חדש - פינת הקיטורים היומית? לא יודעת אם יהיה לכולם מה לכתוב כאן, ואני מקווה שלא... אבל לי, לפחות היום, יש המון!!! אז דבר ראושן - המיבחן בלשון!!! אני לא יודעת כלום, אבל פשוט כלום! אין לי מחכברת, בספר אין כלום, יש מחר מיבחן, והשנה יש בגרות - ככה שזה ניכנס למגן, ואין לי מושג על החומר! וזה באמת... אני הולכת לקבל מחר משהו בסביובות ה50 במיקרה הכי טוב...! אוף!! אני לא יודעת מה לעשות! ואז אימא שלי תיתעצבן ותגיד שהכל ביגלל הצופים... (מה שנכון נכון)
והסגירת הרשמה שתיהיה מחר - נתנו לי את אחת הכיתות הכי קשות בעולם!!!כיתה דפוקה!!! אין לי מושג איך אני אמורה להוציא מישם קבוצה!! זה בילתי אפשרי, שנה שעברה הם היו רשומים 19, אלוהים יודע איך, והשנה הם בקושי באים, כמה שאני מיתקשרת הם אומרים שהם שונאים צופים ואפילו לפעולה אחת לנסות הם לא רוצים לבוא... מה אני יכולה לעשות? והראשג"דית מזיינת לי ת´מוח שנאי ארשום הרבה, וכל הזמן מנסה לתת לי שמות של חניכים להיתקשר אליהם אבל הם לא מסכימים לבוא אפילו לנסות - כלום!!!! וזה לא כיף קבוצה קטנה, ולא נעים לי גם מהראשג"דית, וזה גם פאדיחה בשבט... ואני לא סובלת את הכיתה הזו! איך לכל הרוחות הצליחו לשכנע אותי לקחת אותם, איך???????? והורג אותי שכל המדריכים הגרועים האלו, יש להם איזה 20 חנכים, זה ממש מעצבן, אתם לא מתארים לעצמכם כמה שאני משקיעה וכלום לא עוזר... כל הזמן אני באה אליהם לכיתה, ומיתקשרת והכל... וכל אלו שלא משקיעים ולא כלום, לא עושים גיוסים באים לא מוכנים לפעולות וזה, נירשמים להם איזה 20 חניכים - כי להם היה מזל לקבל כיתה טובה, עם ילדים סבבה - וכאלו שגם בשנה שעברה נהננו בצופים, ככה הם רוצים לבוא גם השנה... נניח הכיתה שלי ממש לא נהנו שנה שעברה - אבל ממש ממש לא, ועכשיו הם לא מסכימים אפילו לבוא לנסות, וגם ההורים לא רוצים ילשלוח אותם, כי הם עוד עצבניים על הכסף שהם שפכו סתם בשנה שעברה.. ואני מנסה להסביר שהשנה זו שנה חדשה, שהכל יהיה אחרת - אבל לא מקשיבים... ועוד המרכז המבאס הזה אומר שהכמותז ה מדד לאיכות המדריך - "תגיד? מה אתה רוצה מהחיים שלי? אתה לא יודע כמה שאני משקיעה, כמה שאני נותנת מעצמי בישביל הדפוקים האלה, אז בימקום לעודד, לתת מילה טובה, לתת כוח להמשך אתה בא ומבאס ככה? למה זה טוב???? למה???" וקלטו, מדריך אמור לבוא לפעולה בכיף, במטרה להנות, אני בפעולה ומחכה שהיא תיגמר סוף-סוף, ומיתפללת שימי שבת ושלישי לא יבואו אף פעם... אין, אני לא נהנת וזה מאבד את כל הקטע, את כל הכיף שיכול להיות בהדרכה, למה אני ביכלל מדירכה אם אני לא נהנת מיזה? לא רק שלא נהנת אלא גם סובלת?... וזה גם פוגע לי בלימודים, אבל את זה עזבו, זה לא כ"כ מפריע... וזה לא ששאני רוצה לצאת מהצופים או משהו... זה עצבו אבל הצופים זה רוב החיים שלי, ואני ממש נהנת שם בלי שום קשר לקבוצה הדפקוה שלי... טוב, זהו, מספיק, אני מקווה שהיה לכם כוח ליקרוא את זה - למרות שזה מנוסח זוועה, כי אני עצבנית לאללה.... אז אם יש לכם מה להגיב... בכיף.... עכשיו אני אלך לנסות לילמוד לשון! אבל אני עצבנית מידי, ולא יודעת כלום, אז זה בטח לא ילך... נועה.
בא לכם על אלכנוס חדש - פינת הקיטורים היומית? לא יודעת אם יהיה לכולם מה לכתוב כאן, ואני מקווה שלא... אבל לי, לפחות היום, יש המון!!! אז דבר ראושן - המיבחן בלשון!!! אני לא יודעת כלום, אבל פשוט כלום! אין לי מחכברת, בספר אין כלום, יש מחר מיבחן, והשנה יש בגרות - ככה שזה ניכנס למגן, ואין לי מושג על החומר! וזה באמת... אני הולכת לקבל מחר משהו בסביובות ה50 במיקרה הכי טוב...! אוף!! אני לא יודעת מה לעשות! ואז אימא שלי תיתעצבן ותגיד שהכל ביגלל הצופים... (מה שנכון נכון)