בא לי למות!!

בא לי למות!!

בא לכם על אלכנוס חדש - פינת הקיטורים היומית? לא יודעת אם יהיה לכולם מה לכתוב כאן, ואני מקווה שלא... אבל לי, לפחות היום, יש המון!!! אז דבר ראושן - המיבחן בלשון!!! אני לא יודעת כלום, אבל פשוט כלום! אין לי מחכברת, בספר אין כלום, יש מחר מיבחן, והשנה יש בגרות - ככה שזה ניכנס למגן, ואין לי מושג על החומר! וזה באמת... אני הולכת לקבל מחר משהו בסביובות ה50 במיקרה הכי טוב...! אוף!! אני לא יודעת מה לעשות! ואז אימא שלי תיתעצבן ותגיד שהכל ביגלל הצופים... (מה שנכון נכון)
והסגירת הרשמה שתיהיה מחר - נתנו לי את אחת הכיתות הכי קשות בעולם!!!כיתה דפוקה!!! אין לי מושג איך אני אמורה להוציא מישם קבוצה!! זה בילתי אפשרי, שנה שעברה הם היו רשומים 19, אלוהים יודע איך, והשנה הם בקושי באים, כמה שאני מיתקשרת הם אומרים שהם שונאים צופים ואפילו לפעולה אחת לנסות הם לא רוצים לבוא... מה אני יכולה לעשות? והראשג"דית מזיינת לי ת´מוח שנאי ארשום הרבה, וכל הזמן מנסה לתת לי שמות של חניכים להיתקשר אליהם אבל הם לא מסכימים לבוא אפילו לנסות - כלום!!!! וזה לא כיף קבוצה קטנה, ולא נעים לי גם מהראשג"דית, וזה גם פאדיחה בשבט... ואני לא סובלת את הכיתה הזו! איך לכל הרוחות הצליחו לשכנע אותי לקחת אותם, איך???????? והורג אותי שכל המדריכים הגרועים האלו, יש להם איזה 20 חנכים, זה ממש מעצבן, אתם לא מתארים לעצמכם כמה שאני משקיעה וכלום לא עוזר... כל הזמן אני באה אליהם לכיתה, ומיתקשרת והכל... וכל אלו שלא משקיעים ולא כלום, לא עושים גיוסים באים לא מוכנים לפעולות וזה, נירשמים להם איזה 20 חניכים - כי להם היה מזל לקבל כיתה טובה, עם ילדים סבבה - וכאלו שגם בשנה שעברה נהננו בצופים, ככה הם רוצים לבוא גם השנה... נניח הכיתה שלי ממש לא נהנו שנה שעברה - אבל ממש ממש לא, ועכשיו הם לא מסכימים אפילו לבוא לנסות, וגם ההורים לא רוצים ילשלוח אותם, כי הם עוד עצבניים על הכסף שהם שפכו סתם בשנה שעברה.. ואני מנסה להסביר שהשנה זו שנה חדשה, שהכל יהיה אחרת - אבל לא מקשיבים... ועוד המרכז המבאס הזה אומר שהכמותז ה מדד לאיכות המדריך - "תגיד? מה אתה רוצה מהחיים שלי? אתה לא יודע כמה שאני משקיעה, כמה שאני נותנת מעצמי בישביל הדפוקים האלה, אז בימקום לעודד, לתת מילה טובה, לתת כוח להמשך אתה בא ומבאס ככה? למה זה טוב???? למה???" וקלטו, מדריך אמור לבוא לפעולה בכיף, במטרה להנות, אני בפעולה ומחכה שהיא תיגמר סוף-סוף, ומיתפללת שימי שבת ושלישי לא יבואו אף פעם... אין, אני לא נהנת וזה מאבד את כל הקטע, את כל הכיף שיכול להיות בהדרכה, למה אני ביכלל מדירכה אם אני לא נהנת מיזה? לא רק שלא נהנת אלא גם סובלת?... וזה גם פוגע לי בלימודים, אבל את זה עזבו, זה לא כ"כ מפריע... וזה לא ששאני רוצה לצאת מהצופים או משהו... זה עצבו אבל הצופים זה רוב החיים שלי, ואני ממש נהנת שם בלי שום קשר לקבוצה הדפקוה שלי... טוב, זהו, מספיק, אני מקווה שהיה לכם כוח ליקרוא את זה - למרות שזה מנוסח זוועה, כי אני עצבנית לאללה.... אז אם יש לכם מה להגיב... בכיף.... עכשיו אני אלך לנסות לילמוד לשון! אבל אני עצבנית מידי, ולא יודעת כלום, אז זה בטח לא ילך... נועה.

נועה

אני מצוינת בלשון אם יש לך בעיה את מוזמנת להתקשר אליי אני יעזור לך בשמחה באמת... מה שהמרכז שלך אמר זה הדבר אוי הכי מפגר ודפוק בעולם!!! נגיד שבטים קטנים... אז..זה אומר שיש להם מדריכים גרועים? לא נראה לי... את צריכה שאנשים יבינו בסופו של דבר שאת עם הכיתה הכי קשה בשבט ובכל זאת הצלחת לגייס ולרשום את הכמות חניכים הזאת שהיה להם חרא בשנה שעברה אבל בכל זאת הם באים! לנו שנה שעברה היה מדריך עם 3 חניכים שאף מדריך אף אחד אפילו המרכז הדרכה לא היה מצליח איתם והוא כן הצליח! והיו לו רק 3 חנכים אבל הוא היה בין המדריכים הכי תותחים שיש אז תגידי למרכז שלך שיסתום את הפה שלו ושאם הוא רוצה שיבוא הוא ויעשה גיוסים במקומך...

קורה לכם ש.....

אתם מרגישים שאתם מנדנדים ממש ממש לחניכים שלכם, ואז אתם מרגישים רע בקשר לזה? בסביבות ה-4 חניכיות עזבו ואין לי מושג למה...זאת אני???? ~שירי בבעסה אמיתית וחשבה שהיא מדריכה טובה- אבל לאאאאאאאאאאאא~

אני ממש צריכה את האלכנוס הזה עכשיו!

וואו
אין לכם מושג עד כמה... ב-20 לחודש אנחנו צריכים להגיש מערך 2. אז הראשג"דית שלנו אמרה לנו להיפגש היום ולהכין שתי פעולות- פז"ח ותקנון... עשינו ישיבה משעה 6-8 ונחשו מה הספקנו לעשות בכל הזמן הזה
משחק פתיחה אומלל לפעולת פז"ח
כל כך נמאס לי מהצוות שלי
אני כבר רואה איך הראשג"דית שלנו תפתח עלינו את הפה
אוףףףףףףףףףף זה פשוט כבר נמאס לי
אני ממש מרגישה כמו נועה, גם החניכים שלי לא משהו וכל פעולה אני רק מחכה שהיא תסתיים
וכמו שנועה אמרה, המדריך גם צריך להנות מהשהות שלו בצופים
אני לא נמצאת שם רק כמו שלחניכים שלי יהיה כיף
אני כל כך לא יודעת מה לעשות... יש לנו איזה מליון ואחת דברים לסדר לפעולת רבין מחר ומי מארגנות אותם
אריאלה וליעד
זה פשוט נמאס לי שאני צריכה להיות כל הזמן זאת שאומרת לכולם לחזור לפעולה בישיבות (כי כמובן תמיד גולשים לנושאים אחרים) או תמיד זו שצריכה ל"צעוק" על חניכים שישארו בפעולה ולא ילכו לדיונות
זה פשוט נמאס לי...

הקפצתי!

אנשים, אני במצב נואש....
אני צריכה עזרה
!!1 תגיבו!!! וסליחה שאין לי כוח להגיב לאחרים... חזרתי לספר לשון... נועה.

נועה אני מבינה אותך....

הי אני הילה מאריאל! אני אמנם לא בצופים אבל אני מבינה וגם קשורה איכשהו לצופים! אני עכשיו בכתה י"א ושנה שעברה הכל היה לי חרא גם כן.... אי מאמינה שאני טיפה יותר עסוקה ממך... יש לי 7 אימונים בשבוע ועוד שתי פעולות של אתגרים ועוד משמרת בשבוע במשמר האזרחי... בנוסף לכל יש לי את הלימודים שאני עושה 34 יח"ל! הקיצר העצה שלי בשבילך היא כשאת צריכה ללמוד אל תזניחי את הלימודים... אפילו אם יש לך פעילות בצופים! אני יודעת כמה שזה חשוב ואני עצמי גם הייתי מדריכה באגרים שנה שעברה! אבל אם יש לך בוחן או מבחן חשוב אסור לך להזניח אותו גם אם זה אומר לוותר על הפעולה בצופים באותו יום!!! אני ממש מקווה שהכל ילך לך! אל תאבדי תקווה!

אבל אי אפשר...

גם אני לומדת מלא...! יש לי 46 שעות בשבוע!!! ואם אני אספור יחידות יש לי גם איזה 34...(5 אנגלית, חשבון, מחשבים וכימיה)... ויש ימים שמהבי"ס אני ישר הולכת לצופים... בלי להיות דקה בבית... אבל אני לא יכולה לוותר על פעולה בצופים ביגלל בוחן או מיבחן, כי הרי אני מדריכה, ומי ימלא את המקום שלי? כשלקחתי על עצמי להיות מדירכה התחייבתי שאני לא אפרוש באמצע שנה, ולא סתם לא אבוא לפעולות... ומה שמעצבן אותי זה הכיתה המאניקית שדפקו לי, נתנו לי את הכיתה, לדעתי, הכי קשה בשבט, וזה לא מגיע לי!!! אומרים לי: "נתנו לך כיתה קשה כדי שתעשי אותה טובה יותר" לכו לעזאזל... תעשו אותה אתם טובה יותר, למה שאני אדפק, אעבוד קשה, ולא אהנה מאף רגע בהדרכה? לא רוצה! אבל מה זה יעזור לי כמה שאני אבכה ואקטר אני תקועה איתם עד סוף שנה...! אוף!!!!!! ומה זה אתגרים? נועה.

למרות שאני מרגישה רע בשבילך...

תראי..מרגע שאני לקחתי את ההדרכה- ידעתי שזה לא יהיה קל! אני ידעתי לאן אני הולכת ובגלל זה וויתרתי על דברים חשובים בשבילי כמו מד"א וקארטה. אני גם מוותרת על חברות...ועל הזמן איתן מחוץ לבית ספר. אמנם אני מרגישה את הקושי מאוד, אפילו שהכיתה שנתנו לי (ה´ בנות) היא בנתיים סבירה, אבל יש הרבה מה לשפר. אני בטוחה, שאם רק תצליחי לעשות משהו בכיתה שנתנו לך להדריך את תרגישי את הסיפוק הכי הכי גדול בעולם, יותר ממדריכים שמדריכים כיתה "קלה " כביכול. אחד מהצוות שלי מדריך בנים משוגעים- ועד עכשיו לא הלך לו- והוא אפילו בכה...אני לא צוחקת. אבל בשתי הפעולות האחרונות שמתי לב שהולך לו יותר טוב, וחוץ מהקושי, הוא גם מקבל פידבק מהם. לפעמים עדיף להסתכל על הדברים שמעבר לקושי- כי יש הרבה מאוד כאלה:) אמרתי לכל המדריכים בפורום מתחילת השנה שאנחנו פה כדי לעזור..אז בבקשה:) אני עפה לפעולה היום- יש טקס ואני מנגנת בגיטרה אז תאחלו לי בהצלחה. ויהי זכרו של רבין ז"ל ברוך

בהצלחה...../images/Emo13.gif וזה לא שאין לי זמן...

ידעתי שזה לא יהיה קל וכל זה, וידעתי שלא יהיה לי זמן לכימעט כלום אחר, וזה לא מה שמפריע לי... מפריע לי שהילדים האלו מגעילים ולא איכפת להם כמה שמשקיעים בהם הם יורקים לך בפרצוף, וגם אם הם עושים טובה ובאים אז הם יושבים בצד ועושים פוזות ולא מסכימים להישתתף, ואז הולכים לכל הכיתה ומספרים איזה לא כיף היה בצופים - למרות שזה לא נכון!!! ואז כולם מאמינים להם ולא מוכנים לבוא לנסות בעצמם. תבינו איך הכיתה הזו, יש חבורת פרחות עם שתי מלכות, חבורת בנות נורמליות, חבורת ערסים עם שני מלכים, וחבורת לא כ"כ מקובלים שהם אלו שבאים לצופים. עכשיו המלכות האלו הן רק עושות פוזות, ובאות לצופים כדי לשבת על הגדר ולקטר, ולמחרת הן באות לכיתה ואומרות "היה מגעיל" ואז אספסוף הפרחות לא מסכים לבוא לצופים כי המלכות לא מרשות. חבורת הבנות הנורמליות פשוט לא מוכנות לבוא ולא רוצות לנסות כי שנה שעברה הן היו והיה להן לא כיף, ולא עוזר כמה שאני מסבירה שהשנה זה משהו אחר הן אפילו לא מוכנות לבוא פעם אחת... ואצל חבורת הערסים זה הכי גרוע, יש שם מלך ונסיך... כל הבנים בכיתה סוגדים להם, והם אפילו לא מוכנים לישמוע על צופים. אני באה לכיתה הם ישר מתחילים לצחוק עלי ולקלל אותי ואת הצופים, ואם אחד מהנתינים שלהם יבוא לצופים - אז הלך עליו... הם לא ידברו איתו ואחריהם כל הכיתה... והקטע הוא שהנסיך היה בשנה שעברה מה זה צופיפניק... אבל החופש המלך לקח אותו ושטף לו ת´מוח, ועכשיו הוא אומר שצופים זה לילדים מפגרים שאין להם חיים ואין להם חברים - ואם הוא אומר אז כל השאר מסכימים מייד... ויש את החבורה של הלא ממש מקובלים שזה 5 בנים שדווקא כן בצופים.. והם דווקא די בסדר, אבל יש בת אחת מחברות הנורמליות שבאה (ולא מצליחה להביא את החברות שלה) שהם תמיד רבים איתה ומפוצצים פעולות. ויש עוד שתי בנות חמודות שביכלל לא לומדות איתן אלא באיזה בי"ס למחוננים וגם הן בצופים (אבל עדיין לא נירשמו) וזהו... זו הכיתה שלי... אז אם למישהו היה כוח ליקרוא עד הסוף שיענה... מה אני יכולה לעשות....??? נועה.

Alexis14

New member
בעיה...

אני חושבת שהבת ´הנורמלית´ צריכה לשכנע את החברות שלה לבוא לצופים, ובשביל זה כדאי לך לבקש ממנה את זה. עוד משהו- את יכולה להכין צ´ופרים אדירים, ו/או פליירים בקשר לפעולה הבאה, שתהיה אדירה במיוחד- פיינטבול, לדוגמה, או סתם נושא אדיר ופירוט של שניים-שלושה משחקים אדירים. אז כולם יבואו לנסות, ותשכנעי אותם שתמיד יהיה סבבה, וזהו. נקווה...

כן, אבל היא לא כזו נורמלית...

היא בדרך-כלל בסדר, אבל לפעמים יש לה ´התקפי´ דווקא וצומי... וזה יכול לשגע כל בן-אדם שפוי... ככה היא הורסת את כל הפעולה... למשל ליפני שבוע כל הפעולה יה סבבה, ואז יהא החליטה שהיא לא רוצה לחזור, ולקח שעה לשכנע אותה שבנתיים השאר מחכים, וזה קילקל את כל הפעולה הטובה כי הרי מה שזוכרים זה הסוף... אז צ´ופרי אדירים - הכנתי כבר פעמיים! ביום של הפתי"ש חילקתי לכולם צ´ופרים מגניבים, מושקעים אפילו עם שמות מודפסים, וזה לא עזר בגרוש, וליפני הערב קזינו ביכלל השקעתי, כתבתי להם את הפרטים בכזה חמשיר והדבקתי על גב של קלף, אין - זה יצא מדהים - וזה לא עזר גם כן! ופיינטבול - עשינו להם כבר בפעולה השנייה, וגם זה לא משך אותם. הם אמרו: "איכס, להיתלכלך? לא רוצים..." אין... זו כיתה חרא!!! לא ניראה לי שאף אחד מהם "ישרוד" עד השכב"ג... נועה.

תראו

להיות מדריך זה לא גן עדן וזה בטח שלא קל... אין יל כח לרשום הרבה אבל תבינו שהכל יסתדר בסוף תשקיעו קצת והכל יהיה בסדר... אני לא חושבת שצריכים לוותר על דברים שאוהבים... אני לא וויתרתי על מד"א ולא על גיטרה וגם לא על הלימודים ובכל זאת אני מצליחה להסתדר... ואם אני יכולה ועוד מלא לפני הצליחו גם אתם יכולים!

חחחח.....

אהבתי אתם תעשו אותה יותר טובה! חביב לאללה! ואתגרים זה מן חוג כזה שבעצם מעבירים ערכים משולבים עכם מקצועות האתגר נניח סנפלינג אומגה אופניים ניווט הישרדות חבלים קשרים וכאלה!

למעלה