בא לי להראות .. למדתי משו חחחחחחחחח
M mr_lonely New member 16/7/03 #3 תתלהבי...תתלהבי....כי...../images/Emo25.gif זה באמת יפה ! חבל שאי אפשר לעשות את זה שם....
ט טאKילה New member 16/7/03 #10 לא אי אפשר במקלעת.. נסיון לעוד אחד, לפעמים זה לא מצליח כשהקובץ קטן. מנסה.
M mr_lonely New member 16/7/03 #13 ../images/Emo25.gifאת כזו מתוקה !!!!../images/Emo25.gif אם היית רואה איזה חיוך... תודה, ממוש...תודה !
../images/Emo25.gifאת כזו מתוקה !!!!../images/Emo25.gif אם היית רואה איזה חיוך... תודה, ממוש...תודה !
נ ניקו 45 New member 16/7/03 #4 יופי טאקי ....../images/Emo10.gif ואיך עכשיו אגנוב לך תמונות מקסימות ? ואולי גם למדי אותי איך עושים דבר יפה כזה????? יום מקסים לך
יופי טאקי ....../images/Emo10.gif ואיך עכשיו אגנוב לך תמונות מקסימות ? ואולי גם למדי אותי איך עושים דבר יפה כזה????? יום מקסים לך
ט טאKילה New member 16/7/03 #14 ניקו בוא לפה..../images/Emo41.gif זו מחווה לשיר המיוחד שלך עייפתי. בגלל אורכו בחרתי רק את שני הבתים האחרונים של השיר.. זה לך..בכייף..
ניקו בוא לפה..../images/Emo41.gif זו מחווה לשיר המיוחד שלך עייפתי. בגלל אורכו בחרתי רק את שני הבתים האחרונים של השיר.. זה לך..בכייף..
I ITAY ATA TOTAH New member 16/7/03 #7 כמו שאומרים:כי עזה כמות אהבה...../images/Emo23.gif קשה כשאול קנאה, רשפיה רשפי אש שלהבתיה. מים אבים לא יוכלו לכבות את האהבה; אם יתן איש את כל הון ביתו באהבה בוז יבוזו לו...(שיר השירים ח')
כמו שאומרים:כי עזה כמות אהבה...../images/Emo23.gif קשה כשאול קנאה, רשפיה רשפי אש שלהבתיה. מים אבים לא יוכלו לכבות את האהבה; אם יתן איש את כל הון ביתו באהבה בוז יבוזו לו...(שיר השירים ח')
M Mוניk New member 16/7/03 #9 גרררררררררררררררררררררררררר יא מיתלהיבית חחח אבל יאאלה תציפי חופשי העיקר המילימ מאמי הן יפות מואההההההה סה את תאומתי}{
גרררררררררררררררררררררררררר יא מיתלהיבית חחח אבל יאאלה תציפי חופשי העיקר המילימ מאמי הן יפות מואההההההה סה את תאומתי}{
ל ליידי בל New member 16/7/03 #16 יפה טאקושית!../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif
ט טאKילה New member 16/7/03 #17 ליידי יש עוד מלאן לשפר..../images/Emo122.gif אבל להתחלה זה מגניב.. הנה עוד אחד חדש.