בא לי להקיא.

מקסים 45

Well-known member
למראה הישראלים הצוהלים ושרים למראה הטיל האירני שפגע בטמרה והרג 4 בני אותה משפחה ישראלים ערבים.
בבת ים 6 הרוגים בהם 2 ילדים.

boriska1

Well-known member
למראה הישראלים הצוהלים ושרים למראה הטיל האירני שפגע בטמרה והרג 4 בני אותה משפחה ישראלים ערבים.
כן. וזה ילך ויגבר, ראה את הטבלה הדמוגרפית. הטבלה לא משקרת.

boriska1

Well-known member
הטבלה לרעת עם ישראל ;-(
תלוי איך מסתכלים. מבחינת מקסים ומבחינתי, הטבלה לרעת ישראל. מבחינתך הטבלה היא הגשמת חלום. אני זקן, בסוף "הקדנציה", הילדים איכשהו ישלימו עם זה, הנכדים שלי לא יוכלו לחיות פה. תשארו פה רבים, אבל טובים.

Harrington

Well-known member
מנהל
בלי להביע דעה לגופו של עניין, שתי נקודות שאולי חשוב לזכור:
א. השמחה הושמעה בטרם נודעו תוצאות הנפילה.
ב. כפי שכתבו לפני, כלל לא בטוח שהשמחה היא על פגיעה בערבים (קראתי שהם נוצרים בכלל. לא יודע אם זה נכון), אלא על כך שהפגיעה היא אצלם ולא אצלנו.

את ב' אגב אני לגמרי יכול להבין. אשמח אם לא יהיו נפגעים לטילים האירנים בכלל. אולם כיהודי שכל בני עמו אחי מבחינתי, בוודאי שאעדיף שאם כבר חייבים להיות נפגעים, אלו לא יהיו מבני עמנו. זאת גם בגלל אהבה יתרה לבני עמי וגם לאור ההשפלה שזה מהווה, אם מנצלים את זה נכון מבחינה הסברתית, למשגרי הטיל שבוודאי התכוונו לפגוע ביהודים דווקא.

שמלת תחרה1

Well-known member
והלילה פגיעה קשה נוספת.

ארבעה נהרגו כתוצאה מפגיעה ישירה בבניין בגוש דן, בן 80 נמצא ללא רוח חיים בזירת נפילה סמוכה | כוחות ההצלה איתרו את גופות שלושת הלכודים מהמטח לצפון | אזעקות נשמעו ברחבי הארץ בעקבות שיגורים מאיראן – כטב"מים יורטו בראש הנקרה ובאילת | צה"ל תקף מטרות בטהרן במהלך הלילה

למעלה